λαμογιο σαν το νιαου βγαινει καθε 200 χρονια , τους ταιζει σανο κανονικα
Μέχρι την Δευτέρα στην Ελλάδα ο Μπιανκονε, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Oberon (10-09-23)
Παίζει και στόπερ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Διευκόλυνση στη Φόρεστ είναι ο Μπιανκόνε (σειρά μας), γιατί της ξέμειναν 2-3 παίκτες που δεν μπορούν να αγωνιστούν και δεν έχει τι να τους κάνει. Το σκέφτονται και για δανεισμό του Ανδρούτσου, οπότε θα τον φέρουν εδώ ως καλύτερη εναλλακτική κι αν τυχόν χρειαστεί παίζει κιόλας.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Βγάλαν τις 20 χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία της Νότινχαμ. Στο νο 4 Djamel AbdounThe left winger was signed for around £1.5m in July 2013 from Olympiacos. He had 11 caps for Algeria and at 27 should have been in his prime. Unfortunately he turned out to be a show pony, with his best game coming against a terribly patched-up West Ham team in the [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
Stuart Pearce told him he could go, but Forest had trouble getting rid. In the end, his contract was cancelled and he joined Veria in Greece.
Στο νο 3 Rafik Djebbour
You’ve got to go some to be worse than Abdoun, but he managed it. Like his fellow Algerian, Djebbour’s attitude was questioned after he arrived in January 2014 from Olympiacos.
He scored on his debut against Yeovil but only played seven more times without further goals. Djebbour’s contract was terminated at the end of the season.
Ναι, και;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σε μας προσεφεραν Αμπντουν και Τζιμπουρ ή οχι; Γιατι εγω θυμαμαι να προσεφεραν πολυ.
Δεν εχουμε τι να γραψουμε για να θαψουμε τον Μαρινακη, ας γραψουμε για τη Νοτιγχαμ.
Α, οχι. Δεν παει ασχημα η Νοτιγχαμ. Ας γραψουμε για τις μεταγραφες που εκανε 10 χρονια πριν!!
captain-cook (10-09-23), chainsaw (10-09-23), djole77 (10-09-23), flessanto (10-09-23), pirateeeeeee (10-09-23)
εχουν φαγωθεί να πάρουν το επικοινωνιακό πρωτάθλημα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
flessanto (10-09-23)
ειδα μαυροβουνιο βουλγαρια , ντεσποτοφ τραγικος ουτε με πεναλτυ δεν σκοραρε ενω ο γερο γιοβετιτς εβαλε μια γκολαρα με ασύλληπτη γυριστη κεφαλια και εδωσε τη νικη στο μαυροβουνιο που επαιζε με 10
flessanto (10-09-23)
flessanto (10-09-23), giovanni#10 (10-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-09-23)
Και οι Ροντρίγκεζ, στις εθνικές τους παίζαν κανονικά και σταθερά, αλλά συνεχίστε - μην σας διακόπτω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
η συγκριση δεν πρεπει να γινει με τον γιοβετιτς αλλα με τον Σολμπακεν που ηταν και οι 2 υποψηφιοι για την ιδια θεση.
αν ο Σολμπακεν δεν μας βγει ανεξαρτητα το πως θα παει στον Παοκ ο βουλγαρος θα καταληξουμε οτι επρεπε να ειχαμε παρει τον ντεσποντοφ και οχι τον Σολμπακεν.
hang your demons
chainsaw (11-09-23)
Τι ύψος έχει ο Σολμπάκεν??
flessanto (11-09-23)
Bookmarks