flessanto (04-09-23)
flessanto (04-09-23)
flessanto (04-09-23)
εγω λεω αζαρ , εκλεισε δικλινο στο μετροπολιταν για τον γιοβετιτς και ψαχνει για συγκατοικο του
flessanto (04-09-23)
Θα φέρουν κανέναν Ποντένσε και δεν θα προλάβει να δηλωθεί στη λίστα.![]()
flessanto (04-09-23)
Αζαρ ταιριάζει πάντως στο προφίλ του Βαγγελα.
Σκάει χρήμα για μεγάλο όνομα που είναι σε κατάσταση παλαιμαχου χωρίς ομάδα. 100% match
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Άγγλου ποδοσφαιριστή, Χάρι Μαγκουάιρ!
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αζαρ πηρε πληροφοριες απο τον μαρτσελο , του τα ειπε ολα καλυβια . βλαχικα , χασια , πεντελη
flessanto (04-09-23)
Μιας και διαβάσαμε για την κόλαση που έζησε ο νειμαρ, κολλάει για μετεγγραφή βόμβα στην κόλαση του Καραϊσκάκης
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (04-09-23)
Μόλις άκουσα τον βλάκα. Πέταξε Ελ Γκάζι και Αζάρ. Άρα ένας απ' τους 2 δεν θα είναι; Εκτός αν τα πέταξε έτσι για φωτοβολίδες, για να δούμε που κυμαίνεται το όνομα.
ο αζαρ ειναι , εχει καβλωσει με τα πιτογυρα που του ειπε ο μαρτσελο
flessanto (04-09-23)
Ο Κορδον είχε πει οτι στο τέλος, φέρεις μεγάλα ονόματα...και σαπακια. Ελπίζω το σαπακι να ναι ο Γιοβετιτς. Τι ετοιμάζεις Αντώνη Κορδόνια;
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (04-09-23)
ΠΟΝΤΕΝΣΕ!!
Bookmarks