Στο twitter πάντως έχουν λυσαξει ότι ίσως δεν έρθει τελικά ο Γιοβεβιτς, ότι αναμένουμε έναν ακόμα δανεικό και ότι ο Χουάνγκ κλείνει ερυθρό με 5 εκατομμύρια.
Πιθανότατα να ισχύει κατι από τα παραπάνω;
Να δώσω ένα 20% για όλα;
Άσε Αλγκασίμ, όταν δεν τον θέλεις στην αποστολή να παίζει στη Β και ό,τι πετύχεις, μόνο κέρδος θα έχεις. Με αυτόν, μόνο χάσιμο θα υπάρχει.Όλοι ξέρουμε ότι κανονικά, η Λαμία, κακώς είναι στην κατηγορία, άλλο ότι εξ ίσου ξέρουμε πώς βρίσκει καινούργιο τρόπο να σώνεται.
Με τον συγκεκριμένο αντίπαλο ότι το παιχνίδι εκτός που είχαν σκοράρει ο Μ Βιλλά και ο Κάιπερς, έχω πρόχειρο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στο twitter πάντως έχουν λυσαξει ότι ίσως δεν έρθει τελικά ο Γιοβεβιτς, ότι αναμένουμε έναν ακόμα δανεικό και ότι ο Χουάνγκ κλείνει ερυθρό με 5 εκατομμύρια.
Πιθανότατα να ισχύει κατι από τα παραπάνω;
Να δώσω ένα 20% για όλα;
flessanto (04-09-23)
δεν περιμενα οτι θα το πω αυτο αλλα φετος βλεποντας την σουμα και τους παιχτες στο γηπεδο εχουμε παιξει ψιλοκαλη μπαλιτσα στις μεταγραφες.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (04-09-23)
ιατρικα θα περασει ο γιοβετιτς?
Θέλεις να σου πω ότι υποψιάζομαι πως όλο αυτό συμβαίνει γιατί δεν εμπιστεύονται την άμυνα και δεν το έχουν σε τίποτα να φάνε 3 σε ένα δεκάλεπτο αν πάρει φόρα ο αντίπαλος στο τέλος;;;
Κάπως έτσι βάλαμε 6 στη Λεβερκούζεν κάποτε...
Θα του στείλουν τις απαντήσεις στο messenger: Άσε που οι εξετάσεις τον Σεπτέμβριο είναι και πιο εύκολες και προφορικές...
flessanto (04-09-23)
Αν είναι να ξεμπλέξεις με τα νομικά (διότι προφανώς δε θα ήταν εύκολη υπόθεση), παίρνεις τα 5 από το τίποτε, πάει στα αδέλφια που θα μας χρωστάνε και χάρη και λογικά αυτός μέχρι του χρόνου θα έχει παρει τρελή μεταγραφή. Σίγουρα θα έχουμε συμφωνήσει και κάποιο ποσοστό μεταπώλησης.
Θυμίζω ότι ο Ερυθρός παίζει Champions League.
flessanto (04-09-23)
Πού να τον πουλήσει μετά ο Αστέρας; Στον Απόλλωνα Αθηνών, τον Ιωνικό και τον Άρη, όπου πούλησε και τους τελευταίους, που έπαιξαν στον όμιλο μαζί μας;;;
εκτος και αν εχουμε χεσμενη την φωλια μας με καποιο τροπο ο χουανγκ οχι πωληση,αλλα να μην ξαναπαιξει μπαλα σε επαγγελματικο επιπεδο επρεπε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Paneas (04-09-23)
Νικολακόπουλος μόλις είπε ότι ο Χουάνγκ άνοιξε γέφυρες επικοινωνίας για να επιστρέψει στην ομάδα, για τον Βαγγέλα είναι κόκκινο πανί, οπότε συμβιβάστηκε στην ιδέα να παίξει σε ομάδα που συμμετέχει στους ομίλους απ' το να του κρεμάσουν το δελτίο ή να αναλωθεί σε δικαστικό αγώνα.
Δεδομένες οι ρήτρες.
Διάβασα ότι πήγε ερυθρό Αστέρα με 5 κυρία
Αυτό είναι το πιο θετικό απ' όλα! Η ομάδα δείχνει να μη σταματάει και αυτό είναι αλλαγή νοοτροπίας
Πολύ δυνατό το τεστ με την ομάδα του Αλμειδα, που έχει κάτι που δεν έχουμε εμείς. Ταχύτητα στον άξονα.
Βέβαια στο ποδόσφαιρο, όσα χρόνια κι αν περάσουν θα ισχύει το εξής: η μπάλα τρέχει πιο γρήγορα απ' τον άνθρωπο. Όσους αθλητές κι αν φέρεις, το βασικό είναι να χεις προπονητή και παίκτες που να ξέρουν το τόπι.
Ανυπομονώ να δω τον Μαντί απέναντι στην Κούλα.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (04-09-23)
5εκ είναι πολύ λίγα.... ίσως να του βάλουν ποσοστό μεταπωλησης
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
περιμενα οτι ο εγωισμος του βαγγελα θα αξιζε κανενα δεκαρικο , εκανα λαθος με μια ταλιρουμπα ξεχασε και το κρεμασμα του δελτιου και τις μπουλντοζες στο ρεντη
Nikolaos_Kokkinos (04-09-23)
Faithful (04-09-23)
Μαλακίες, να τον δώσουν δανεικό να παίξει στους ομίλους, απλό.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Σας κατούρησε όλους ο Βαγγέλας, όσους λέγατε οτι έχουν κάνει μαλακια με το συμβόλαιο. Κωλοτουμπα τωρα
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Bookmarks