Μπράβο μαλακες. Τα καταφέρατε πάλι. Φέρατε όνομα
μην ξαχναμε 13 /1 εχουμε κοπα αφρικα στην ακτη ελεφαντοστου
Μπράβο μαλακες. Τα καταφέρατε πάλι. Φέρατε όνομα
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (04-09-23), flessanto (04-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-09-23)
Επισης ισως θέλουν να φέρουν τον Καρανσα το Γενάρη, εφόσον ληγει το πρωτάθλημα τους.
Στόπερ όμως ρε μλκς και χαφ;;; δεν βγαινει χωρίς!!!
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
chainsaw (04-09-23)
Εντάξει δεν τρελαίνεται κανένας με τον τύπο με τους 1000 και 1 τραυματισμούς αλλά τουλάχιστον το πρόβλημα εκεί ποσοτικά λύνεται! Στόπερ όμως θα πάρουμε ή θα σταυροκοπιόμαστε μην πάθει τίποτα ο Ρέτσος. Άσε που κανονικά θέλουμε και παίκτη στο 6-8.
Τουλάχιστον πάρτε ένα έμπειρο στόπερ και ας ανεβεί ο Ντοη στα χάφ ,
κατι καλό πάει να γίνει φέτος, μην αφήσουμε στη μέση τώρα τις τελευταίες λεπτομέρειες και τις βρουμε αργότερα μπροστά μας
flessanto (04-09-23)
Ο Ελ Καμπι θα χάσει αρκετούς αγώνες με το Κοπα Αφρικα....
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πω πω γκρίνια, απαπαααα.
Ο Γιοβεβιτς ήταν η τελευταία λύση ανάγκης στη λίστα Κορδον. Ήταν ο μόνος άμεσα διαθέσιμος, ο μόνος που δε θα γκρινιαξει αν φάει πάγκο και βέβαια ο μόνος ανέτοιμος.
Βάσει των ρεπορτάζ είχε πλησιάσει ένα σκασμό καλούς παίχτες, οι οποίοι είτε ζητούσαν τον ουρανό με τα άστρα είτε δεν ήθελαν να έρθουν.
Προφανώς έρχεται ως λύση ανάγκης, μέχρι να καταφέρει να φέρει κάναν άλλο καλύτερο. Δε μου αρέσει σαν ιδέα, αλλά σε ομάδα που σκοράρουν όλα τα εξτρέμ και οι επιθετικοί μέσοι, μου αρκεί να τραβάει απλά παίχτες πάνω του. Ε ο Γιοβεβιτς είναι μανούλα σε αυτά τα κόλπα, αν μπορεί να πάρει τα πόδια του.
Σχετικά με τη πρώτη επιλογή, αυτή είναι ο Ράφα Μιρ. Αλλά δε τον δίνουν
flessanto (04-09-23)
Να σας δω για κανένα ενάμιση μήνα με δίδυμο Γιόβετιτς - Ελ Αραμπί να παίζουμε και με την Κούλα στο μεταξύ και να μου πείτε τότε για το πόσο γαμάτη επιλογή έγινε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (04-09-23), Faithful (04-09-23), flessanto (04-09-23), jonk (04-09-23), Nikolaos_Kokkinos (04-09-23)
Για τον καθέναν από αυτούς τους τρεις, καμία.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (04-09-23)
Nikolaos_Kokkinos (04-09-23), voskos_7 (04-09-23)
Αφού δεν είναι καλή επιλογή ρε συ. Λύση τελευταίας στιγμής, προφανώς πολύ φθηνή.
Αλλά όπως έγραψα, προς θεού δηλαδή. Έχεις ένα σκασμό παίχτες που φημίζονται για το σκοράρισμα.
Στο φινάλε πόσο σίγουροι είμαστε ότι ο Αργεντινός του mls θα έπιανε με τη μία. Εδώ ήδη αμφισβήτουμε τον Κάμπια
flessanto (04-09-23)
Έγινε καλή δουλειά. Αν περιμένατε από ελληνικό δημόσιο να γίνουμε ξαφνικά τοπ 20 εταιρία σε ένα καλοκαίρι, είχατε λάθος προσδοκίες.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (04-09-23)
Κάμπιας παιχταράς. Μ αρέσει πολύ. Μόλις βρει ρυθμό θα ξεχάσουμε τον αραμπι
Επίσης, γκρινιάζουμε για τον γιοβετιτς και ακόμη δεν ξέρουμε αν θα έρθει.
Εχθές μου άρεσε πάλι και ο πριτς σε αυτο το λίγο που έπαιξε.
Θα κάνω υπομονή αν και δεν ενθουσιαστηκα από τα μεταγραφικά, μόνο και μόνο γιατί γουστάρω τη μπάλα που βλέπω.
Είπαμε φέτος να φτιάξουμε ομάδα από το μηδέν και εσείς νομίζετε ότι θα χτυπήσουμε Europa league.
Και να σας πω και κάτι; λέτε ότι δεν είδαμε ακόμη την ομάδα στα δύσκολα, αλλά δεν μου λέτε, ποτέ είδατε τελευταία φορά τον Ολυμπιακό να κερδίζει 3- 0 την Λαμία και αντί να αράξει να την σφυροκοπαει αλύπητα μέχρι το 95;
Du3lisT (04-09-23)
Bookmarks