Μην το υποτιμούμε το mls, εκεί παίζει ο Μέσι και εκεί έπαιζε και ο Ροδόλφο Πιζάρο.
Εμένα το MLS δε με ενοχλεί καθόλου να σου πω, ο παίκτης να είναι καλός. Να ξέρεις τα τελευταία χρόνια προσπαθούν και φερνουν αρκετούς καλους παίκτες από Λατινική Αμερική στο MLS. Μη σου πω προτιμώ να πάρω παίκτη που πέρσι έπαιζε MLS παρά Τουρκία.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μην το υποτιμούμε το mls, εκεί παίζει ο Μέσι και εκεί έπαιζε και ο Ροδόλφο Πιζάρο.
Du3lisT (03-09-23)
estai (03-09-23)
μακαρι να ξεραμε τις 2 εναλλακτικες λυσεις του κορδονη εαν δεν κατσει του Καραντζα για να μπορουμε να πουμε περισσοτερα.
hang your demons
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οπαδοί Ολυμπιακού όταν (νομίζουμε οτι) παίρνουμε παίκτη απο το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας: "Yaaaaayyyyy".
Όταν θέλουμε παίκτη απο το MLS: Bleh.
Τι θα πουν μετά αν παρουν κανα παλτό φορ, ενώ ο Ντεσποτοφ ήταν διαθέσιμος;
Καλά, θα φανούν όλα σύντομα στο γηπεδο
chainsaw (03-09-23)
Από όνομα πάντως σκίζει αυτός ο Καράντσα. Έχει retro vibes λες και είναι κανένας παιχταράς των 80's.
Λα Κουκαράτσα
panahs7 (03-09-23)
Με μπερδεύει αρκετά το τι ψάχνουμε για τη θέση. Ο Καράνζα φαίνεται να είναι κοντά στο στυλ του Μπογέ, του αρέσει να υποδέχεται χαμηλά και είτε να τρέχει με την μπάλα είτε να ψάχνει την κάθετη ενώ προσπαθεί να βρει εκτελέσεις συνήθως απο λίγο μέσα στην περιοχή.
Τα περισσότερα άλλα φορ που κοιταξαμε (Μιρ, Μποντου, Γιοβιτς) ηταν παίκτες που με μικρότερο πεδίο δράσης, πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή.
Όλοι όμως έχουν, συμπεριλαμβανομένου και του Καρανζα φαίνεται, έχουν ωραία τεχνική τοσο στο κοντρολ όσο και στο σουτ.
Εγώ εμπιστεύομαι Κορδον σε αυτές τις αγορές, πιστεύω οτι ξέρει τι κάνει.
Ερωτησούλα
Στοπερ θελουμε;
Ο Ράμος επιστρέφει στη Σεβίλλη τελικά. Αυτόν τον είχα ξεχάσει ότι είχε ξεμείνει στα αζήτητα. Πώς και δεν ασχοληθήκαμε; Εκτός αν ζητούσε τα κέρατά του.
![]()
[QUOTE=andreask;1429825]Ο Μπίελ είναι παικταρας. Ακόμα και πέρυσι έβαλε κάποια ωραία γκολ και ασίστ προσπαθώντας να παιξει σαν καθαρό εξτρέμ που δεν είναι. Πιστεύω φέτος θα παίζει σε μια κάπως διαφορετική θέση λόγω και του συστήματος που βλέπουμε μεχρι στιγμής και θα είναι καλύτερος
Η μπιελα ειναι ενα βαριδι στη μηχανη του Ολυμπιακου
Αυτο κ τιποτε παραπανω
Οσο ποιο γρηγορα κατσει παγκο η φυγει εντελως τοσο το καλυτερο
flessanto (03-09-23)
Bookmarks