flessanto (01-09-23)
Έναν Julian Carranza για φορ, λέει ο Αλεκαρας τώρα. Αργεντίνος που παίζει MLS. 11 γκολ 6 ασσίστ φέτος, σε 22 ματς. 70 ματς, 30 γκολ 17 ασσίστ συνολικά με την Philadelphia Union.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (01-09-23)
Αν τραυματιστεί οποιοσδήποτε από αυτούς, θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Πρέπει να έρθει κάποιος για βασικός. Το ίδιο ισχύει και τους τερματοφύλακες. Μόνο ο Πασχαλάκης μπορεί να σταθεί
flessanto (01-09-23)
Εγώ βλέπω απο εκεί που λέγαμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να βουλώνουμε τρύπες και να έχουμε μια βάση για να δουλέψουμε, είμαστε σε φάση "κομπλέ παντού αλλά δε μας ψήνουν και πολύ τα δύο νέα στόπερ που πήραμε".
Not bad, mr. Cordon.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (01-09-23)
flessanto (01-09-23)
Στην Βέρντερ Βρέμης ο Ράφαελ Μπορέ
chainsaw (01-09-23)
Γιατί ανησυχείτε για την άμυνα;;;
Ο Σισέ ακόμα εδώ είναι![]()
flessanto (01-09-23), Nikolaos_Kokkinos (01-09-23)
Δε λέω αν είναι καλοί οι κακοί οι στόπερ, απλά πιστεύω ότι χρειάζεται σίγουρα ένας βασικός για μεγαλύτερη ασφάλεια. Εκτός του Ρέτσου (που πέρυσι ήταν μέτριος) δεν σου εμπνέει κάνεις άλλος ηρεμία με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους
Μιλάω κι εγώ για υπομονή και χρόνο λες και είμαι κανένας χτεσινός, εδώ πριν 10 μέρες λέγαμε απατεώνας ο Κορδόν, να πάρει και τον Μαρτινεθ και να φύγουν...
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
flessanto (01-09-23)
Εγώ νομίζω ότι με τα στόπερ ανησυχούμε γιατί πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει ο Ρέτσος!! Και γιατί ο Φρειρε είναι πολύ μέτριος αλλά εκεί πιστευω θα βάλει σιγά σιγά τον ψηλό που δεν μπορεί μα πηδήξει. Κατά τα αλλά στα στόπερ κατεβαίνει και ο Ντοη και έχουμε ακόμα και τον Σισέ χωρίς να ξέρω βέβαια σε τι κατάσταση είναι ..
Ο Σισέ αποκλείεται να υπολογίζεται.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Du3lisT (01-09-23)
Δε νομίζω να είναι τυχαίο του Ρέτσου. Έχει ιδιαίτερο ρόλο και βγάζει τρομερή ψυχραιμία στον αγώνα.
Πιο πολύ προβληματίζει θα έλεγα, οι κακές τοποθετήσεις του Φρέιρε και αυτό που είπες για Ποροζο. Δεν πηδάει, ενώ είναι όρθιο χιλιόμετρο.
Μα ειναι γνωστο οτι οι κοντοι πηδανε καλυτερα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (01-09-23)
chainsaw (01-09-23)
flessanto (01-09-23)
Bookmarks