flessanto (01-09-23), Nikolaos_Kokkinos (01-09-23)
Είχε τεράστια προοπτική κάποτε. Σίγουρα όσοι έχουν ασχοληθεί λίγο με ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ή και Football manager κλπ, τον ξέρουν σίγουρα. Ήταν απ' τους παίκτες που χαζεύεις στα βίντεο. Πήγε απ' την Βουλγαρία στην Σέριε Α, αλλά δεν έπιασε ποτέ. Μόλις 26 χρονών ο τύπος.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (01-09-23), Nikolaos_Kokkinos (01-09-23)
Και στο φίφα είναι καλός οπότε αξίζει η επένδυση.
Ρε φίλε, υπάρχει και το FFP. Δεν μπορείς να σπρώχνεις χρήμα, χωρίς να έχεις έσοδα. Απ' τη στιγμή που είμαστε εκτός Τ.Λ και χωρίς πωλήσεις παικτών, πως θα κάνει μεταγραφές;
Πάντα έσπρωχνε χρήμα ο χοντρός, αλλά με λάθος τρόπο. Όταν έχεις 20 άχρηστους παίκτες, έχοντας δαπανήσει περίπου 1 εκατομμυριο για συμβόλαιο και αγορά, σημαίνει πως εν τέλει, χοντρικά μπαίνεις 20 εκατομμύρια μεσα. Αυτό συμβαίνει όταν βάζεις επικεφαλής, πρώην ποδοσφαιριστές, που απλά γνωρίζουν καλά το άθλημα.
Ο Κορδον είναι απ' τους πρώτους football analysts στον κόσμο. Το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του. Είναι καθηγητής / προπονητής και αναλυτής σε πανεπιστήμια της Ισπανίας απ' το 1999! Αν αναλογιστείς μάλιστα, οτι οι σχολές και τα πανεπιστήμια, τώρα προσπαθούν να τραβήξουν κόσμο για football analysts στην Ελλάδα και σε άλλες χωρες, καταλαβαίνεις τη διαφορά εμπειρίας και επιπεδου. Στη δε Ισπανία, είναι απ' τους βασικούς κλάδους στη Macia.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Ρε παιδιά, την ρήτρα του Σολμπακκεν την είπαν;
Du3lisT (01-09-23)
Αρα ετσι οπως τα λες ακουγεται για εν δυναμη μπαμπας κ αυτος... Μακαρι να ερθει, κ ο Νορβηγος μαρεσει.
Μεταξυ μας , μεχρι στιγμης ολες οι μεταγαφες μου αρεσουν ΕΚΤΟΣ του Σκαρπα που εχω καποιες ανεξηγητες ανησυχιες!
Εχουμε φερει πολλους Μπαμπαδες τελικα!
και ο Εζε λεει εχει προκαλεσει μεγαλη αισθηση.
Αχ Κουλα τι σε περιμενει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (01-09-23)
Το football manager είναι αρκετά αξιόπιστο, όσον αφορά τα στατιστικά των παικτών και το potential. Η εταιρία απ' την αρχή, συνεργάζεται με πολλούς scouts σε κάθε χώρα, για να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Επίσης πολλές "τυχαίες" μεταγραφές που γίνονται από μόνες τους στο μάνατζερ, μόνο τυχαίες δεν είναι.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
estai (01-09-23), jonk (01-09-23), Nikolaos_Kokkinos (01-09-23)
Oberon (01-09-23)
Ο Εζέ είναι μεγάλη παικτούρα, η καλύτερη μεταγραφή φέτος, μαζί με Καμαρά...
jonk (01-09-23), Nikolaos_Kokkinos (01-09-23)
Τωρα ειδα βιντεακια του Ντεσποτοβ, δεν τοους κανει απλα πουταναρια, αλλα σηκωνει και κεφαλι και δινει το ευκολο γκολ στους συμπαικτες, πραγμα σπανιο, φαινεται και εξυπνος εκτος απο δυναμιτης δλδ.
ντακξει ξερω στα βιντεακια γαμουσε κ ο Ντιογο αλλα παιρνεις μια αισθηση.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
jonk (01-09-23)
φαινεται μεγας γαμιας αλλοθρησκων ο σολμπακεν αμα ερθει και ντεσποτοφ θα ειναι το κερασακι στην τουρτα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγώ θέλω Μασούρα βασικό. Παίζει μεγάλο ρόλο που φέτος είναι καλός γιατί στα μπακ πλέον δεν έχεις αυτόν τον γαμημένο τον Ρέαμπτσιουκ να γυρίζει την μπάλα πίσω σε αντεπιθέσεις, αυτό το μουνόπανο πρέπει έχει σώσει δεκάδες αντιπάλους από γκολ που θα έμπαιναν, ενώ και ο Ροντινέι με κανονική προετοιμασία έχει ανέβει πολύ. Επίσης έχεις δυο χαφ σκύλους που δαγκώνουν, τον Εζέ και τον Καμαρά και όχι γατάκια σαν τον Χουάνγκ και την χελώνα τον Εμβιλά.
Τα λέω εδώ και δυο χρόνια και δέχομαι πόλεμο.
flessanto (01-09-23)
estai (01-09-23)
panahs7 (01-09-23)
Ελα ρε εινα ΑΡδιστικο αυτο που κανεις, δεν ειπα ΜΟΥ θυμιζει τον Ριβαλντο, μιλησα για ενα πολυ συγκεκριμενο Χαρακτηριστικο στο σουτ που εχει, ξαναδιαβαστο, βαραει τη μπαλα με φαλτσα προς τα κατω και μοιαζει σαν ενα πολυ δυνατο πλασε στο οποιο η μπαλα ανεβαιανει και ξανακαταβαιει πολυ γρηγορα, χωρις να ειναι μυτο και οπου παει. Το εκανε ετσι συνεχεια ο Ριμπο
Γενικοτερα ομως, κατι δεν μαρεσει μοιαζει να μην μπορει να ταιριαξει και πολυ με τους υπολοιπους κανει κατι περιεργα. Ειναι σε αλλο τεμπο γενικα, δεν ξερω κατι δεν παει καλα.
Ενω βλεπεις τον Εζε, τον Κινι , τον Ροντινει περσυ, με το που μπηκαν κουμπωσαν
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εν τω μεταξύ στα στόπερ είμαστε με Ρέτσο, Ντόη, Φρέιρε και Πορόζο; Είμαστε καλυμμένοι πιστεύετε;
Nikolaos_Kokkinos (01-09-23)
Α ξεχασα τον Φρειρε, κ αυτος ειναι λιγο ανησυχητικος.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (01-09-23)
flessanto (01-09-23)
flessanto (01-09-23)
Δεν χρειαζομαστε αλλους, θα παιξουμε φουλ επιθεση με ξαφνικες αμυνες.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks