Έκλεισε του σολμπακεν.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Εμένα δεν μου αρέσει ο Ντεσπότοφ. Γατάκι τον θυμάμαι και αργό.
Έκλεισε του σολμπακεν.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Gtakis (31-08-23), Nikolaos_Kokkinos (31-08-23), panos23 (31-08-23)
jonk (31-08-23)
Δεν μιλάω σαν παίκτης γενικά αξία ή οτιδήποτε αλλά ο σκαρπας σε τεχνική κάτι στιγμές θυμίζει το θεό.
ΥΓ Λάθος θρεντ τώρα διαδικασία να το κάνω μουβ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Oberon (31-08-23)
drizzt (31-08-23)
Στα βιντεο δε φαίνεται τίποτα το ιδιαίτερο ο Σολμπακεν. Με το δρασκελισμο του και τη δύναμη προσπαθεί να ντριμπλαρει. Κατά τ'αλλα του φεύγει η μπάλα μισό μέτρο μπροστα. Χτυπηματα εχει καλα, σέντρα και σουτ. Σημαντικό αυτό.
Ανοιγει σαν αντιλοπη ομως ο κερατας, αερινος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (01-09-23)
Στα στημένα θα δίνει σημαντικό πλεονέκτημα, αν ο εκτελεστής μπορεί να τον σημαδέψει.
Η ομάδα φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Δουλεμενη τακτικά και ψυχολογικά από τον προπονητή, φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι οι κομβικές μεταγραφές θα βοηθήσουν, βγαίνουν και κάποιοι παίκτες που τους είχαμε για πέταμα και έρχονται και άλλοι που βάσει προσόντων θα βελτιώσουν την ομάδα. Αν μη τι άλλο μαζεύτηκε το σκορποχώρι των περασμένων 2 χρόνων
Δεν αγωνίστηκε σήμερα ο Ντεσποντοφ και στην Βουλγαρία γράφουν οτι αυτό έγινε επειδή παίρνει μεταγραφή.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Από νωρίς το έγραψα...
Αν και μάλλον από τη Βουγαρία θα χαλάσει, αν δεν έχει κλείσει η δουλειά με την Δανία...
Εκτός και αν ο Κροάτης, είναι όντως για δανεισμό, ή ο Αλγκασίμ ανέβει για τρίτος επιθετικός με προοπτική να γίνει δεύτερος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μακαρι αυτος που θα ρθει ο ψηλεας να είναι ποιοτικός εξτρεμ
Παμτως είναι σίγουρα σε πολύ καλή ηλικία και από Ευρώπη
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Όταν είχε γραφτεί στο τυπο το "ενδιαφέρον" της Λυόν για Καμαρά, έβλεπα στο ίντερνετ σχόλια γαλλων να λένε οτι δεν υπάρχει καμια περίπτωση και οτι όλο το θέμα το σπρώχνει ο ατζέντης του παίκτη.
Σήμερα, υπέγραψε στη Λυόν ο Πολ Ακουόκου, 3εκ/ρια στην Μπέτις, 3ετες συμβόλαιο. Οποτε πράγματι, δεν παίζει να κάνουν πρόταση για Καμαρά.
Δανεικός με οψιόν στα 4.5 εκ€ ο Σολμπάκεν.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Bookmarks