Και ο Νικολακόπουλος, όταν του είπε ο Καρπετόπουλος ότι έχει Κόπα Άφρικα και για τον Ντενίς θα πρέπει να συνεκτιμηθεί, έπαθε κρίση άγχους...
Ραφα μιρ δεν παιζει πια.
εγω και με Αμουζου ευχαριστημενος θα ημουν και εναν εκ τους Σολμπακεν και Ντεσποτοφ. Ντεσποτοφ ισως λιγο παραπανω.
βεβαια να πουμε οτι φετος εχει κοπα αφρικα και ο ελ καμπι με τον καμαρα(αν τον καλεσουν) δεν θα ειναι για κανα μηνα στην ομαδα. οποτε οποιον αλλο αφρικανο διεθνη εχουμε να το δουμε.
Νομιζω οτι ο αμουζου π.χ ειναι διεθνης γκανεζος.
hang your demons
Και ο Νικολακόπουλος, όταν του είπε ο Καρπετόπουλος ότι έχει Κόπα Άφρικα και για τον Ντενίς θα πρέπει να συνεκτιμηθεί, έπαθε κρίση άγχους...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θα παίξει ο Μπίελ φορ φουνταριστός!
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
οχι δεν εκλεισε καπου αλλα με βαση τα οσα διαρρεουν δεν παιζει πια για εμας. τωρα τελευταια στιγμη δεν ξερουμε τι μπορει να γινει.
εμεις μεχρι Δευτερα δηλωνουμε για τους ομιλους. οποτε οτι παρουμε μεσα στο 3ημερο. μετα δεν ξερω αν εχει καποιο νοημα να παρουμε παικτη μονο για την ελλαδα.
hang your demons
Ε, σε ό,τι καβαλιέται, εδώ και χρόνια, τραβάει το ρεπορτάζ για τα κωλοφτιαγμένα...
flessanto (31-08-23)
Αν υποθέσεις οτι η ομάδα παίζει με 2 μπροστά, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Μασούρας, σημαίνει οτι ο Μπίελ θα μοιράζεται μαζί με τον Γιώργη τη θέση και ο Κάμπιας μαζί με τον άλλο φορ. Αυτό σημαίνει οτι μένουν Φορτούνης, Μπρνιτς, Σκάρπα και μία ή δύο(περίεργο) μεταγραφές για 2 θέσεις. Πολλοί μαζεύονται νομίζω.
hang your demons
Αν πέσουν τα λεφτά, στα παπάρια μας. Αν είναι κανένα 3άρι, να μην ασχοληθεί, εννοείται.
flessanto (31-08-23)
Τον Ντεσποτοφ τον ειχαμε δει οταν παιξαμε την Λουντογκορετς, παιχταρας. Απιστευτα στατιστικσ για εξτρεμ. Το καλυτερο ονομα που ακουστηκε.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Θα πουνε τον Ντεσποτοφ Παναγιωτοφ δλδ αν τον παρουμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
το σπορτς 24 εγραψε οτι στο παιχνιδι για τον σολμπακεν εχει μπει και η Ληντς. οτι θελει ο καθενας γραφει.
και γω αν παμε για εναν εξτρεμ τελικα θα προτιμουσα Ντεσποτοφ απο Σολμπακεν.Αν και ο νορβηγος δεν φαινεται κακος παικτης.
hang your demons
Με τον πάντα υπαρκτό κίνδυνο να λέω καμία μαλακία, γιατί μου διαφεύγει κάτι ουσιαστικό, για Νορβηγό, θα έπαιρνα τον Χάουγκε...
(Το ίδιο είχα κάνει με τον Γιόβιτς, μπορεί να παρατηρήσει κάποιος)
Πως κ δεν πεταχτηκε η Πουτσινγκχαμ Φορεστ παλι και για το Νορβηγο ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έχει χειρότερους στο ρόστερ και θα μας κάνουν μούτρα οι Άγγλοι...
Bookmarks