flessanto (31-08-23)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
μονο ο βουλγαρος και ο ντενις μου κανουν κλικ , οι υπολοιποι χεστηκα , ερθουν δεν ερθουν
panahs7 (31-08-23)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ο νικοβλαξ λεει οτι ειμαστε πολυ κοντα στον Σολμπακεν.μεχρι το βραδυ θα κλεισει μαλλον. και οτι κοιταει αλλες 2 περιπτωσεις εξτρεμ του βουλγαρου και ενος αλλου. αλλα ετσι οπως τα λεει αφηνει να εννοηθει οτι ενας εξτρεμ θα αποκτηθει.
2 εξτρεμ δεν εχει διαρρευσει οτι θα παρουμε?
hang your demons
flessanto (31-08-23)
Εσύ θα έχεις και συνέχεια...
Με τις ανανεώσεις, θα μας πει κανένας σχετικά υπεύθυνα τί παίζει; Επιπλέον, εμείς, σίγουρα δεν πουλάμε κανέναν από αυτούς που υπολογίζονται;;;
flessanto (31-08-23)
περιμενω τον χουανγκ διπλα στην κιτρινη κατερπιλαρ στη μακρυγιαννη μετα τη γεφυρα δεξια
flessanto (31-08-23)
Πιο μέσα στον πάγκο δες...
Ειμαι περιεργος να δω , αν κανουν κωλοτουμπα με χουανγκ, με τι τροπο θα γινει, θα χρειαστει ιδιεταιρη μαστορια αυτη τη φορα.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (31-08-23)
Βάζε στόχους εσύ...
Du3lisT (31-08-23)
Οι δύο έγιναν ένας και στο τέλος θα συγχωνευτεί με τον φορ (μην το αποκλείουμε)...
Στο τέλος προκύπτουν καλές περιπτώσεις, αλλά πρέπει να πέσεις και σε διοικήσεις που συνεργάζονται, ή σε παίκτες που σε είχαν υπ' όψιν από πριν...
Ναι αλλά εγώ δεν είπα σίγουρα ότι ο Φορτούνης είχε πρόταση που εξετάζεται, από κάποιον: Αντιθέτως (γιατί άλλη δουλειά, δεν είχα τέτοιες μέρες να κάνω) έψαξα να βρω από πού προήλθε η πληροφορία στην οποία στηρίχθηκαν όλα τα ρεπορτάζ, μήπως και καταλάβουμε τί ισχύει, γιατί ο πιλότος είχε βάλει πλερέζες ότι φεύγει και στο ενδιάμεσο είπαμε και μία κουβέντα με τον Τζονκ για την Ναυσικά, για να μην ξεφύγει πάλι η συζήτηση στον Βαγγέλη που τα έχει ρημάξει όλα και δεν θα κάνει ομάδα ποτέ...
jonk (31-08-23)
Bookmarks