Nikolaos_Kokkinos (30-08-23)
Χρειαζόμαστε φορ με 358 γκολ σε 200 αγώνες.
flessanto (30-08-23)
Ο Σολμπάκεν πάντως έχει και χαρακτηριστικά φορ. Αν τους πάρουμε και τους 2 και τελικά δε βγει ο Γιόβιτς, θεωρείτε ότι θα έχουμε θέμα στο γκολ ως ομάδα;
Όλα θα φανούν στο χορτάρι.
Διαφωνώ, αν δεν πάρουμε κανέναν θα έχουμε σίγουρα θέμα. Απλά λέω ότι αν πάρουμε και Σολμπάκεν και Γιόβιτς, είναι ένα ρίσκο που σε παίρνει να το πάρεις στο να μη σου βγει ο Σέρβος.
By the way o παιδικός ήρωας του Αλέκου είναι ο Dennis τελικά και μιλάει για έναν φορ της Φόρεστ.
flessanto (30-08-23)
Όπως έχεις καταλάβει, τα τελευταία τρία χρόνια δεν έβλεπα καθόλου ξένα πρωταθλήματα. Έτσι δεν έχω άποψη για τον γιοβιτς. Από αυτά που διαβάζω και ακούω όμως, νομίζω ότι δεν αξίζει να πάρεις το ρίσκο του συμβολαίου του. Από την άλλη, αν του κάνει του κόουτς εμένα μου περισσεύει.
Όσο αφορά τον σολμπακεν, είναι αριστεροποδαρος και έχει φοβερή κλειστή τριπλα. Δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά του, μόνο σε βιντεακια τον είδα, αλλά τον θέλω στην ομάδα. Είναι ακριβώς το στυλ παίκτη που είχα στο μυαλό μου.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Du3lisT (31-08-23)
Αν παίζουμε συχνά το σύστημα με το "κουτί" στο κέντρο (Έσε, Καμάρα, Φορτουνης, Σκάρπα) και 2 φορ μπροστά να ισως ο Γιόβιτς να είναι καλη επιλογή, αρκεί να κάνει ενα δυνατό ξεκίνημα να πάρει ψυχολογία. Αλλά τώρα παίρνει 5 εκ/ρια το χρόνο, πρέπει να πέσει παρα πολύ, ή συνεχίσουν να πληρώνουν Ρεαλ και Φιορεντίνα μέρος του συμβολαίου του.
Βγήκε ο Νικοβλάξ πριν λίγο και είπε ότι ψάχνουμε και 6άρι, μαζί με εξτρέμ και φορ.
Γτ χρειαζόταν να το πει ο νικοβλαξ;
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (30-08-23)
drizzt (30-08-23)
drizzt (30-08-23)
αναπληρωματικο του Εσε θα παρει φανταζομαι. οχι να καλυψει το κενο του μπουχαλακη. αφου δεν υπολογιζοταν αυτος ετσι κ αλλιως.
hang your demons
drizzt (30-08-23)
Bookmarks