flessanto (30-08-23)
Σας βρήκαν πεύκα και σας ταΐζει ο αλγόριθμος δράκους, αφού ξέρει ότι θα τους πατήσετε, για να διαβάσετε... Έτσι γίνονται τα λεφτά στο ίντερνετ...
Για τον Γιόβιτς δεν είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνουμε ενθουσιασμένοι για πολύ καιρό, πάντως...
Οι ανανεώσεις έγιναν, ή είναι κατά 50% τελειωμένες, όπως πολλές δύσκολες περιπτώσεις μεταγραφών;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (30-08-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (30-08-23)
Οι ανανεωσεις ειναι κατα 50 τοις εκατο τελειωμενες....
...Εμεις θελουμε![]()
flessanto (30-08-23), Nikolaos_Kokkinos (30-08-23), panahs7 (30-08-23)
...αλλα κλωτσανε οι γυναικες τους![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (30-08-23)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οντως, αυτό με την Μποντογκλιμτ είναι πολύ περίεργο. Από τις δύο ομαδάρες που εμφάνισε τα τελευταία χρόνια, της ξεκοκκάλισαν όλους τους καλούς παίχτες αλλά δεν έπιασε κανένας στον βαθμό που περίμεναν (μόνο ο Μπονιφάς μοιάζει να έχει φόντα για μεγάλη καριέρα). Σαν να μου φαίνεται ότι το μυστικό είναι ο Κνούντσεν, ο προπονητής
Να ρωτησω κατι εσας που τα ξερετε, τα 60 γκολ σε σχεδον 200 εμφανισεις θεωρειτε ενα καλο νουμερο, ενα μετριο νουμερο, η ενα χαλια νουμερο , για σεντερ φορ?.
Oberon (30-08-23)
Nikolaos_Kokkinos (30-08-23)
Είναι δύσκολο να πεις με βεβαιότητα από στατιστικά, πράγματα όπως σε ποιο πρωτάθλημα αγωνίζεται, η σχετική δυναμικότητα της ομάδας επηρεάζουν πολύ.
Γιαυτό πλέον έχουμε και άλλους δείκτες που λαμβάνουν υπ' όψιν παράμετρους όπως πόσο κοντά στο τέρμα ήταν η κάθε ευκαιρία/τελείωμα που έκανε ένας παίκτης κλπ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (30-08-23), Nikolaos_Kokkinos (30-08-23)
flessanto (30-08-23)
Ο Γιοβιτς την καλη του χρονια την εκανε στην Αιντραχτ το 18-19 οπου εβαλε 27 γκολ σε 48 συμμετοχες. μετα τον εφαγε ο παγκος στην Ρεαλ για αρκετα χρονια και σκουριασε οσο να ναι.
Αλλα ειναι 25 χρονων ακομα. Μπορει φυσικα να ανανεωθει. δεν ξερω αν μπορει σε εμας.μπορει να ερθει εδω και να σκοραρει κατα βουληση.
hang your demons
Το πώς δουλεύουν οι αλγόριθμοι στα σόσιαλ είναι μέσα στις δουλειές μου, που θα μας πεις και πεύκα που πατάμε ότι να 'ναι. Άλλοι διαβάζουν MSN της Microsoft απ' την κεντρική σελίδα του Edge. Εγώ αν θέλω να τσεκάρω μια μαλακία περνάει μέσα από ένα κάρο φίλτρα για να μη μου πηδήξει τον αλγόριθμο και γι' αυτό σχεδόν ποτέ δε θα ποστάρω πίπες. Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε.
O Γιοβιτς έκανε μια καλη χρονιά στην καριέρα του, το 18/19. Στην Άιντραχτ τοτε βρήκε τις τέλειες συνθήκες. Σύστημα με 2 φορ. Ο παρτενέρ του ηταν ο νυν της Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν Αλέ, ένας πολύ ευφυής παίκτης με τρομερή ικανότητα στο να τραβάει πάνω του αμυντικούς και να δημιουργεί χώρο. Στα αριστερά, ως μπακ χαφ, επαιζε ίσως ο καλύτερος open play crosser των τελευταίων ετών, Φιλιπ Κόστιτς και πίσω απο τους 2 φορ στο 3-4-1-2 ο πολύ καλός ντριμπλέρ Ρέμπιτς. Κάπως έτσι, η Άιντραχτ εκμεταλλεύτηκε την τρομερη ψυχραιμία που είχε ο Γιόβιτς κοντά στο τέρμα και τον βοήθησε να σκοράρει πολλά γκολ και φυσικά να πάρει τη μεγάλη μεταγραφή του στη Ρεάλ.
Δεν ξαναβρήκε τοσο ιδανικες συνθήκες στην καριέρα του, η Ρεάλ είναι ομάδα που παίζει με πολλή κατοχή στα παιχνίδια της και ο Γιοβιτς δύσκολα θα ξεμαρκαριζόταν, ενω και στην επιστροφή του στην Άιντραχτ με δανεισμό δεν μπορεσε να βρει τον παλιό του εαυτό.
Η Φιορεντίνα πέρσι ηταν μια ομάδα που έφτιαχνε ευκαιρίες με το τσουβάλι, με τον Μπιράγκι, τον Μποναβεντούρα, τον Γκονζάλεζ, τον Ικονέ και τον Ντοντό να είναι πολύ καλοί σε δημιουργία. Το μελανό σημείο τις ομάδας ηταν οι 2 φορ, Αρτούρ Καμπράλ και Γιοβιτς. Ο Καμπράλ πωλήθηκε τελικά για 25 εκ/ρια αφού μπορεί να μην ταίριαξε αλλά έχει ταχύτητα, δύναμη και τρεξίματα, απλα δεν του έκατσε καθόλου η Σέριε Α.
Ο Γιόβιτς δεν έχει τίποτα από αυτά και παρότι έδειξε σε πολλα ματς οτι ξέρει να εντοπίζει το σωστό χωρο να τοποθετηθεί στην περιοχή, ήταν παρα πολύ αστοχος, με μια απο τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του να στερεί ουσιαστικά το Κόπα Ιτάλια απο την ομάδα του.
Τελικά στην καριέρα του το χαιλάιτ είναι η μεταγραφή των 60 εκ/ριων στη Ρεάλ. Μια μεταγραφή που έβγαλε κερδισμένη μόνο την ομάδα που πούλησε, ή μάλλον τις ομάδες που πούλησαν αφού πήρε και η Μπενφίκα ποσοστό (που μεταφράστηκε σε 17 εκ/ρια συν τα 6 που της έδωσε η Άιντραχτ)
Η Ρεαλ ήθελε τόσο πολύ να τον ξεφορτώσει απο το ρόστερ που ήρθε στην εξής συμφωνία με τη Φιορεντίνα: οι Ιταλοί δε θα τους έδιναν ουτε φράγκο και για τα 2 χρόνια συμβολαίου που υπεγραψε θα το πλήρωναν απο μισό έκαστη. Σε περίπτωση πώλησης επίσης θα μοιράζονταν το ποσο στη μέση. Αν ρωτήσεις φιλο των Βιόλα θα σου πει οτι μάλλον η Ρεαλ τους έκλεψε.
Φέτος είναι η σειρα των Ιταλών να ψάξουν τροπο να τον δώσουν, μέχρι και ο 32χρονος Κοκοριν που έχει κανει φυλακη και πέρσι ηταν δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού έπαιξε περισσότερο στα φιλικά και συμμετέχει και στις αποστολές.
Nikolaos_Kokkinos (30-08-23)
Καταλαβα, Ελ Κααμπι κ ξερο ψωμι δλδ.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
flessanto (30-08-23)
Bookmarks