Δηλαδή θα της πεις να παίξει οικονομικά, ή θα της πεις "παίξε, εγώ είμαι εδώ";;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτο που εχετε γραψει ολοι για το αν φευγει ο φορτουνης η οχι, αλλα εγω αμα αναρωτηθω πρεπει να εχω και πηγη , δεν ειναι κ πολυ ισορροπημενο (ειδικα για τον συγκεκριμενο παικτη κ εμενα)
Τι θες τωρα? να παραγγειλουμε τιποτα παιδακια με πατατες δλδ μεσημεριατικα?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλά δε θα τσακωθούμε τώρα για το αν ήρθε η όχι πρόταση για τον Κώστα, ημαρτον.
Θεωρώ ότι υπάρχει καπνός αλλά όπως λέει και το ρεπορτάζ, οχι επίσημα.
Σε κάθε περίπτωση όλοι θέλουμε να μείνει οπότε θα δούμε. Έχουμε 10 μέρες ακόμα για μεταγραφές σωστά;
Σκέφτομαι πως έρχεται το κορίτσι και σου λέει "πάμε", την βάζεις στο φορτηγό και πάτε; Και γίνεται το κορίτσι μαύρο, από πάνω μέχρι κάτω;;;
Είναι σοβαρό ας πούμε αυτό που συμβαίνει;;;
Παντως οσο και αν απολαμβανω την παρουσία του Φορτούνη αυτο το διαστημα σκεπτόμενος οσο μπορω με στατιστικα δεδομενα και λογικη θεωρω απιθανο να συνεχίσει να παιζει ετσι για μεγαλο διαστημα....Ειτε στραβώσει με κατι ειτε καποιος τραυματισμός ειτε τεμπελιάσει τον βλεπω παλι καποια στιγμη να μην ειναι οπως τωρα....Μακαρι να μεινει και να κανω λαθος
Θα ανέβουν οι άλλοι μετά.
drizzt (28-08-23)
Λάτσιο ο Μανδάς, Θέλτα ο Δουβίκας, Σεβίλλη ο Παυλίδης...
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Για τον Μανδά τα λέγαμε με τον Παναή και Τζολάκηδες αρμενίζανε. Να μη πω πάλι για Κόκκινο που τον έλεγε Τζολάκη βου...
flessanto (28-08-23)
εμενα ο αμουζου δεν μου αρεσει
Έτσι δεν λέγανε τον δαίμονα στον εξορκιστή??
Nikolaos_Kokkinos (28-08-23)
Για Φορτούνη που λέτε από τα αρδάκια ξέρουμε ότι έχει πρόταση για 3ετες κλειστό με 2.5Μ/χρόνο και στην ομάδα δεν υπάρχει επίσημη προσφορά. Προς το παρόν δεν έχουν διάθεση να ξεπεράσουν ούτε τα 2Μ λένε. Υπάρχει ιδιαίτερη σχέση του Βαγγέλα με τον παίκτη όμως, οπότε το ποσό προς την ομάδα μπορεί να μην σταθεί εμπόδιο αν θελήσει να φύγει.
ο φορτουνης με ασαραντιστο το παιδι του θα παει σαουδικη αραβια για 2,5 μυρια τη στιγμη που απο τον βαγγελα θα παρει 1.5 με 1.8 αν του εδιναν 20+ για 3 χρονια ειναι δελεαρ αλλα σε αυτα τα λεφτα αρχιδια θα παρουν οι κελεμπιες
Bookmarks