Εγώ δεκάρι μέχρι τα 17 και μετά φορ.
Θυμάμαι πάντως με ποδοσφαιριστές που έχω μιλήσει για προπονητές, μιλούσαμε συγκεκριμένα για κάποιους που αναλύουν και στην τηλεόραση, πως όταν τους είχαν σε ομάδες είχαν το ίδιο μπλα μπλα, αλλά στο γήπεδο δεν εβγαινε τίποτα. Νομίζω πιο σημαντικό είναι να έχεις σταθερό κορμό, να μην αλλάζεις ομάδα κάθε χρόνο και μετά είναι τα συστήματα και η προπόνηση.
flessanto (27-08-23)
Μόνο μην είναι σάπιος ο κορμός.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγώ έχω παίξει και 8αρι γτ είχα πολύ ταχύτητα και πολλά τρεξίματα αλλά δεν είχα την πάσα και το κοντρόλ σε Μιρό χώρο για να παίξω δεκάρι.
Για αυτό σου είπα ότι σημασία έχει τι μπορεί να κάνει ο παίκτης από όσα του ζητάς. Αν έχεις τον τσαβι και του ζητάς να πατάει περιοχή και να σουτάρει ή του ζητάς να κυνηγάει το αντίπαλο χαφ, είσαι εσύ ηλιθιος. Δεν φταίει αυτός.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για Φρανσις Αμούζου της Αντερλεχτ παμε. αριστερο εξτρεμ.24 χρονων. βελγογκανεζος
hang your demons
Oberon (28-08-23)
Eγώ είχα ταχύτητα και αντοχή, έτρεχα μέχρι και τρίωρα το είχα χόμπι σε αντίθεση με τους τεμπέληδες που πληρώνονται και σιχαίνονται την προπόνηση, αλλά δεν είχα καλή πάσα, επειδή μάθαμε μπάλα μόνοι μας και αυτό που μέτραγε ήταν μόνο οι ντρίπλες, γι'αυτό και άλλαξα θέση.
Κυνηγούσε σα σκύλος ο Τσάβι ρε να πάρει μπάλα από αντιπάλους, σαν τα κουνούπια έπεφταν τρεις πάνω στην μπάλα για να την ανακτήσουν. Μη λες ψέματα.
flessanto (27-08-23)
Το έγραψα και πριν πάντως σε λάθος θέμα, πως δεν είμαι ειδήμων στην προπονητική, όπως είμαι πάνω στον χειρισμό των αεροπλάνων. Δώσε μου φλαπς και έλερονς να σου τα κάνω βίδες.
flessanto (27-08-23)
flessanto (27-08-23)
Ο σερ Αλεξ ήταν το κάτι άλλο. Έχει αλλάξει το πως παίζεται το ποδόσφαιρο 3 φορές. Μόνο ο γκουαρντιολα μπορεί να συγκριθεί μαζί του. H man utd του 1998 έπαιζε ένα διαφορετικό 4 4 2 από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας.
Γκικς και μπεκαμ στα νιάτα τους δεν ήταν εξτρεμ. Ήταν αυτό που λέμε μέσα δεξιά και μέσα αριστερά.
Με σκοουλς και ροη κιν έπαιζαν τετράδα είτε σε ρόμβο, είτε σε ευθεία με εκπληκτική ευκολία.
drizzt (27-08-23), Du3lisT (27-08-23), Nikolaos_Kokkinos (27-08-23)
Το Γκολ νικης για την Αντερλεχτ ο υποψηφιος για εμας αριστερος εξτρεμ Αμουζου
hang your demons
Η Κηφισιά έχει παίκτη που λέγεται Νίκος Πέϊος. Τον θέλω στην ομάδα χθες.
Nikolaos_Kokkinos (28-08-23)
Ο Αμούζου ρε παιδιά είναι ακριβός. Απίθανο το βλέπω, σιγά μην έρχονταν από το Βέλγιο και την Αντερλεχτ που πάει τρένο. στην Ελλάδα
Ο Κούπερ, μόνο αυτό ήξερε να παίζει, βασικά και εκεί ήταν το μειονέκτημά του όταν οι συνθήκες ή το διαθέσιμο υλικό, απαιτούσαν να κάνει αλλαγές στην τακτική του.
Και με το 4-5-1, αν έβαζες κανένα κλασσικό δεκάρι, πασέρ, που δεν πατούσε περιοχή και με το σκοράρισμα είχες σχέση από απόσταση, τα έβρισκες μπαστούνια.
Το μόνο που δεν γινόταν να λειτουργήσει σε κανονικές συνθήκες, ειδικά όσο έπαιζες με ισοδύναμο αντίπαλο, ήταν η δυάδα μπροστά να έχει δύο ψιλοκρεμαστά αγγούρια.Χθες τον είχαμε, τώρα παίζει στην Κηφισιά, όπως και ο Παπασάββας.
"Άντερλεχτ" και "τρένο" τα τελευταία χρόνια, μόνο αν προσλάβει τον Δώνη θα μπούνε στην ίδια πρόταση.
Όχι ότι πάλι είναι εύκολο, κυρίως επειδή το brand μετράει και μπορούν να βρούνε τα συνήθως λογικά λεφτά που ζητάνε για αυτό που πουλάνε, ακόμα και τώρα, που τα οικονομικά τους, δεν ανθίζουν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (28-08-23)
αρχιζω να πιστευω οτι ο πορδον τελικα το εχει το αθλημα , απο οσους κουβαλησε και ειδαμε δεν ειδα καμια εμφανη παλτουδια
flessanto (28-08-23)
Oι μεταγραφές ως τωρα και μερική αξιολόγισή τους:
1. Iμπόρα. Ανασταλτικά ειναι καλός, ενώ έχει μια σιγουρη μεταβιβαση. Στα αρνητικά οτι δε μπορει να κρατησει μπάλα, ενώ δε στριβει με τιποτε. Ως αναπληρωματικός και για ευκολες Ελληνικές ομάδες ειναι αξιόπιστος. Θέλει γρηγορο μέσο διπλα του
2. Κίνι. Η έκπληξη. Ο άνθρωπος δινει το 200%, αλλαγή πολυτελείας.
3. Φρέιρε. Δεν φαινεται να έχει τόσο ευκολα το λάθος των Σισέ και Μπα, ενω βλέπει και γηπεδο.
4. Πορόσο. Δε μπορει να κριθεί
5. Καάμπι. Σιγουρα το μυρίζει το γκολ, θα φανει και με καλυτερους αντιπαλους
6. Αλεξανδρόπουλος. Αν και τον ξέρουμε, το παιδί δειχνει διάθεση να πάει καλά
7. Χέζε. Θετική η πρωτη του παρουσία
8. Σκάρπα. Αμφιλεγόμενος. Ξέρει καντάρια μπάλα, προσπαθει να κάνει παιχνίδι, φαινεται οτι θέλει τον χρόνο του
Οι παρακάτω δε μπορουν να κριθουν ακομα
9. Πριτς
10. Ορτέγκα
11. Ριτσαρντς
chainsaw (28-08-23)
Oberon (28-08-23)
Αυτό ακριβώς.
Ακόμη και ο ιμπόρα που εμφανώς έχει πρόβλημα τρεξιματων, μπορεί να παίξει πολλές θέσεις και βοηθάει όπου του πει ο κόουτς δίνοντας την εμπειρία του. Φυσικά δεν αγοράστηκε και δεν θα υπολογίζεται για βασικός.
Για εμένα η μεγάλη επιτυχία του τεχνικού διευθυντή είναι να μην φέρνει παλτά που δεν μπορούν να φύγουν. καλύτερα να μην πάρει παίκτη και να παίζουν πιτσιρικάδες πάρα να έχεις ένα συμβόλαιο ένα εκατομμύριο στον πάγκο και να μην μπορείς να τον διώξεις.
Bookmarks