flessanto (24-08-23)
Ο Γιόβετιτς δεν ήταν φορ ούτε σε άσκηση για στημένες φάσεις.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (24-08-23)
Nα κάμω εγώ μια ερώτηση σχετικά με τον Χουανγκ; Οκ, αντιεπαγγελματικη η συμπεριφορά του, ψίχουλα τα 3 μύρια κλπ.
Τι μας συμφέρει περισσοτερο; Να του βάλουμε ρητρα 3 μύρια, να παίξει φέτος και ύστερα να φυγει ή να πάμε στα δικαστήρια, να μην χρησιμοποιηθει καθόλου και στο τελος να φυγει τζάμπα μιας και θα έχει πεσει η αξία του από την απραξια;
Ο ίδιος είπε ότι αν μπει ρητρα, δεν εχει πρόβλημα να μεινει φέτος.. .
Ο ίδιος καίγεται περισσότερο να βρεθεί λύση πάντως, εμείς ήδη έχουμε περάσει στην επόμενη μέρα που θα παίζουμε χωρίς αυτόν. Δύσκολο να μείνει τόσο που το σήκωσε το θέμα η ΠΑΕ. Γιατί μετά θα φαίνεσαι αδύναμος και με κούφιες απειλές, όταν μάλιστα έχεις κάνει ήδη μια κωλοτούμπα στο θέμα του Ρέαψιου. Όχι ότι δεν τους έχω ικανούς για ακόμη μία επικοινωνιακή μαλακία, αλλά λέμε.
drizzt (24-08-23), Nikolaos_Kokkinos (24-08-23)
ουτε με 15 δεν τον δινεις , στο ρεντη στις μπουλντοζες για 2 χρονακια και μετα να δεις αν το ξανακανει αλλος , πιστευω οτι ο βαγγελας θα το κανει μονο για την καβλα του
drizzt (24-08-23)
εγω στον βαγγελα τα χωνω ολη μερα αλλα αν αποφασισει να καρφωσει το δελτιο του κορεα , θα τον χειροκροτησω
Nikolaos_Kokkinos (24-08-23)
chainsaw (25-08-23)
Αποσυρθηκε πριν 15 μερες δεν προλαβαμε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Στις 17:30 έρχεται ο Ορτέγκας.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Αφού είπαμε δεν έρχεται κανείς γιατί μας τα χαλάς τώρα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (25-08-23)
Αν δέσουν όλοι αυτοί μεταξύ τους, νομίζω θα έχουμε με διαφορά την καλύτερα άμυνα στο πρωτάθλημα.
Για όνομα του Βούδα όμως, φέρτε ρε πούστη μου ένα εξτρεμ ή πείτε μας τουλάχιστον ότι θα βγάλουμε σεζον με Μασουρα να μην έχουμε ελπίδες άδικα...
Τί βιάζεται; Έχει να ανοίξει το ρουχάδικο στην Αγία Παρασκευή το απόγευμα γιατί η αδερφή του κανόνισε να πάει τα παιδιά στον παιδότοπο;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks