drizzt (23-08-23), flessanto (24-08-23), Josimar (23-08-23), Nikolaos_Kokkinos (24-08-23), panahs7 (23-08-23)
εμενα το ονομα του μου κανει για χαρακτηρα στο Narcos.
hang your demons
drizzt (23-08-23), flessanto (24-08-23), Josimar (23-08-23), Nikolaos_Kokkinos (24-08-23), panahs7 (23-08-23)
Αν είναι βρώμα, μάλλον έκλασε...
Γρήγορος, τακτικά συνεπής, με το γκολ δεν είναι στα δικαστήρια αλλά είναι πιο πολύ δημιουργικός. Μικρή λεπτομέρεια, όποιος τον πήρε, αργά ή γρήγορα, υποβιβάστηκε.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Τον φαντάζομαι να παίζει όλη την χρονιά μόνος του στο γήπεδο απέναντι σε 11 και να βγαίνει στη βαθμολογία 19ος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kostas1 (24-08-23)
24/8 και ακόμα περιμένουμε μεταγραφές βασικών παικτών
Χαλαρά, ας μην αγχωνομαστε
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ορτέγα βγαίνει η βίζα του και αριβάρει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Λογικά πάμε για ένα εξτρέμ, ένα φορ και αν γίνει κάτι με μαντί ένα επιπλέον 8αρι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
iakov7 (24-08-23)
Aν ο βασικός μας εξτρέμ ειναι ο χαρακτήρας του Narcos που ανέφερε ο φιλος παραπάνω, δεν ενθουσιάζομαι. Παρά το γεγονός οτι δε προκειται για κακό παίχτη. Θα περίμενα μετά απο τόσα χρονια ένα πολυ καλό εξτρέμ.
Για Γιοβιτς δεν έχω ακουσει ή διαβάσει τιποτε νεότερο.
Η γνωμη σας ποια ειναι για αυτον? Μας κάνει?
Disclaimer καταρχιν γιατι πολλές φορές παρεξηγούμαι, αυτό είναι τί πιστεύω θα γίνει όχι τί θεωρώ ιδανικό:
Νομίζω η μία από τις τρεις θέσεις μπροστά θα είναι για τον Φορτούνη ή/και το Σκάρπα, πιστεύω ο Μπρνιτς υπολογίζεται κανονικά και θα αποκτηθεί άλλο ένα εξτρέμ θεωρητικά καλύτερο που θα μοιραστεί την έτερη θέση.
Στην Αργεντινή γράφουν οτι ο Ορτέγκα θα είναι στην Ελλάδα σήμερα.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (24-08-23)
Πάντως αν δεν είναι στα πλάνα να φύγει ο Μπίελ δε βλέπω να μπαίνουν στο ρόστερ πολλά εξτρεμ. Είναι ο Μασούρας εκεί και αν υπολογίζονται Φορτούνης, Σκάρπα, Μπίελ για την ιδία θέση... Μακάρι να υπολογίζει Φορτούνη, Σκάρπα, Μπίελ για πιο κέντρο και να αποκτήσουν άλλα δύο εξτρέμ, εγώ αυτό θα ήθελα.
flessanto (24-08-23)
Κι εγω αυτο θα ηθελα. Αλλά με Μπιελ, Φορτου αν μεινει, Σκαρπαζ Μπρινιτς, Μασουρα, Βρουσαι και μια μεταγραφη, δε βλεπω δευτερη.
flessanto (24-08-23)
Άκουσα για τις επόμενες 2-3 μέρες, αν είναι και σήμερα ακόμα καλύτερα. Πάει να πει θα έχουμε για πλάγια μπάκ τα εξής:
Ortega, Richards, Rodinei, Quini. Πιστεύω ο Ραμόν θα πάει δανεικός και θα παραμείνουν φαντάζομαι λόγω εθνικότητας Ανδρούτσος και Βρουσάι για περίπτωση ανάγκης, μαζί με το Ρέτσο.
Γενικά δεν ενθουσιάζει το ρόστερ. Στο χέρι του προπονητή είναι, να δείξει οτι κάνω λάθος. Θεωρώ πως χρειαζόμαστε εξτρέμ και φορ, πολύ δυνατούς παίκτες.
GK: Πασχαλάκης, Τζολάκης
DR: Ροντινει, Κίνι, Ανδρούτσος
DCR: Ρέτσος, Πορόζο
DCL: Φρέιρε, Ντόη
DL: Ορτέγκα, Ρίτσαρντς(Κίνι)
DM: Έσε, Ιμπόρα
MC: Καμαρά(Μεταγραφή), Αλεξανδρόπουλος
AM: Φορτούνης, Καρναβάλιο, (Σκάρπα)
WR: Σκάρπα, Μπίελ, Βρουσάι, (Μασούρας)
WL: Μεταγραφή, Μπρνιτς, Μασούρας, (Φορτούνης)
CF: Ελ Κααμπι, Μεταγραφή, (Μασούρας)
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Όχι ότι αυτοί που λες δεν χρειάζονται, αλλά θέλεις έναν γρήγορο κεντρικό μέσο.
(Τον Καρβάλιο, τράβα τον μάλλον στο κέντρο, σαν δεύτερη επιλογή και τον Σκάρπα μην τον υπολογίζεις για το άκρο - αργά η γρήγορα και εύχομαι να μην το μάθουμε και αυτό με τον κακό τρόπο, θα δούμε ότι δεν είναι για εκεί.)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Επίσης δεν έχεις τον Αραμπή. Δε θα ήμουν τόσο σίγουρος πως θα χαιρετήσει.
Bookmarks