flessanto (22-08-23)
Με την μπόρα κοφτή, όμως, δεν φάγαμε καμία φάση - αυτό δεν το λες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (22-08-23)
Πατατα οφτή
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τρως και την πέτσα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (22-08-23)
Πετσωμα μη φαμε σαν ομαδα κ τρωω οτι θες, δε χαλαω χατηρια στο φαι
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (22-08-23)
οταν ολη η ομαδα δεν μπορει να λειτουργησει ο ιμπορα δεν θα μπορει μονος του. ειχε ανεβει ολη η ομαδα να βαλει γκολ.
ασε που υποτιθεται οτι τον πηραμε για αναπληρωματικο.
τα σημαδια δεν ειναι ενθαρρυντικα δεν αντιλεγω αλλα συγκριση και συμπερασματα δεν μπορουν να γινουν ακομα.
εγω διαφωνω το οτι φτιαχνουμε ομαδα φετος δεν παμε για πρωταθλημα. ολυμπιακος εισαι δεν γινεται να μην πας για πρωταθλημα.
περσι με το κωλοχανειο που ειχαμε, με 3 αλλαγες προπονητων και αν δεν μας πετσοκοβαν και δεν μαλακιζομασταν σε καποια παιχνιδια θα το διεκδικουσαμε μεχρι τελους. και δεν θα το διεκδικησουμε φετος που υποτιθεται πηραμε κανονικο προπονητη και τεχνικο διευθυντη?
την φανελα να αφησεις μεσα στο γηπεδο για πρωταθλημα θα παει μονη της.
hang your demons
flessanto (22-08-23)
redbaron (22-08-23)
Τελικά τα πέρασε τα ιατρικά ο Μαυροπαναής.
![]()
Nikolaos_Kokkinos (22-08-23)
Οσον αφορά την αμυντική λειτουργία είναι ενθαρρυντικά τα πράγματα, και το χτίσιμο μιας νεας ομάδας αρχίζει απο την άμυνα.
Η Γκενκ στις 4 αγωνιστικές του Βελγίου έχει 22,5 τελικές ανα ματς, τις περισσότερες απο κάθε αλλη ομάδα. Με τη Σερβέτ εκτός είχε 15, εντός 27 στο 90λεπτο και αλλες 6 στην παράταση. Με εμάς έκανε 8 στο Καραϊσκάκη, 3 στην έδρα τους. 3 τελικές σε πανω απο 90 λεπτά.
Με ενα 6ρι ελπίζω να βοηθηθεί η κατοχή μπάλας και ειδικα να ξεκολλαει πιο εύκολα από τα σέντερ μπακ.
Τώρα στο θέμα του φορ, μεταξύ Μπογέ και Μιρ ο πρώτος συμμετέχει πιο πολύ στην ανάπτυξη (και όχι α λα Γκερέρο που απλά πίεζε, είναι παίκτης που βλέπει γήπεδο και ικανός στο 1v1), ενω ο Μιρ είναι πολύ καλός στο να βρίσκει εκτελέσεις (3,5 σουτ ανα 90 λεπτα με μέση απόσταση 12,5 μέτρα είναι πολύ καλη επίδοση). Αν ερθει οποιοσδήποτε απο τους 2 θα είναι καλη κίνηση.
drizzt (22-08-23)
drizzt (22-08-23), giovanni#10 (22-08-23), panahs7 (22-08-23)
Και φυσικά δεν φταίω εγώ που όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν μαζί κάτω από 2 μ.ο. και θα αναγκαστεί να βρει όλες τις τρίπλες από έναν παίκτη.
Ας πάρει δύο παίκτες με 3 μ.ο. Αν δεν μπορεί. Όπως και να έχει πρέπει να βάλει τριπλα και ρυθμό στο παιχνίδι του.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
redgus777 (22-08-23)
Μην συγκρίνετε τον τρόπο που μετράει η ισπανική στατιστική υπηρεσία τις τρίπλες τα κλεψίματα και τα μπλοκαρισματα σε σχέση με της ΟΥΕΦΑ ή της πρεμιερ η της ελληνικής στατιστικής.
Όσο και αν ακούγεται τρελό, άλλο πράγμα εννοούν επιτυχημένη τριπλα οι μεν και άλλο οι δε. (έχω δουλέψει σε galanis sports data αλλα Και Σε ΟΥΕΦΑ και ξέρω τι σας λέω)
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks