flessanto (21-08-23), giovanni#10 (21-08-23), Josimar (21-08-23), voskos_7 (21-08-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (21-08-23), giovanni#10 (21-08-23), Josimar (21-08-23), voskos_7 (21-08-23)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τεράστιος παιχτης αλλά με τέτοια συμπεριφορά, ακόμα και δικιο να έχει, στη πυρά. Να αφησει την ομάδα του έτσι σε σημαντικο ευρωπαικο παιχνίδι; Τραγικός το λιγότερο.
Κοιτα , με τοσα τραγια που εχουμε εκει στο κεντρο, ναι, θα τονε βαζα (αν οντως εφταιγε) να κανει 80 υποκλισεις, 30 ρεπεραντζες, 5-6 μετανοιες στο Βουδα, λιγο αυτομαστιγωμα, και βουρ μεσα, πισω στη θεση του.
Δεν ξερουμε καν αν αυτος κρεμασε την ομαδα οι αυτοι τα εκαναν σκατα, οτι μας λενε οι αρδ αναμασαμε.
Και τωρα ειναι η ωρα που καποιος θα μου πει να παω να ψαξω τις "επισημες" ανακοινωσεις ξερω...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
redgus777 (21-08-23)
Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)
σε διαπραγματευσεις με την Ελτσε για τον Λουκας Μπογε συμφωνα με εγκυρο αργεντινο δημοσιογραφο.
για εξτρεμ δεν ακουγεται κατι και ευπελπιστω να σκασει καλη μεταγραφη εκει.
hang your demons
flessanto (21-08-23)
business ειναι. τον χρειαζομαστε τον χουανγκ (ακομα και ενδεχομενη πωληση του θα αποφερει πολυ χρημα), οποτε βρισκεις λυσεις που εξυπηρετουν και τις 2 πλευρες. στο ηθικο του θεματος ειναι σιγουρα απαραδεκτος, αλλα το ιδιο απαραδεκτοι ειναι και αυτοι που ερχονται με περγαμηνες και ειτε δεν δουλευουν ειτε υποτιμουν τον συλλογο.
flessanto (21-08-23)
Εννοειτε , αλλα εγινε ετσι? Οντως πηγε αυτος και ειπε δεν παιζω, η του ειπαν "α ετσι εισαι κωλοπαιδο? δεν επεκτεινεις το +2 που ειχαμε πει? δεν θα παιξεις" και βαλανε μετα μπρος και την στρατια ΑΡΔ να το κουμπωσουν το αφηγημα?
Να θυμισω το .... "πειθαρχικο παραπτωμα" του Ολεγκ, που πηγαν να τον βγαλουν τσογλαναρα. Και οσο περναγανε οι μερες βγαιναν ενα-ενα στη φορα. Και τελικα best friends μπηκαν κ τα λεφτα στο ταμειο και ολα νετα.
Δεν ξερω ρε φιλε εχω πολλες επιφυλλαξεις. Ο τυπος ειναι πολυ σιγουρος οτι εχει ληξει το κοντρατο, και οτι ειναι ελευθερος.. κατι δεν κολλαει.
flessanto (21-08-23), Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)
Βαγγελη, παρε την Βαλενθια να τελιωνουμε με τους μαλακες, αλλη σφηνοπουτσα μας βρηκε
captain-cook (22-08-23), flessanto (21-08-23), kostas1 (21-08-23), panahs7 (21-08-23)
Τα σκουπίδια, τα αφήνεις έξω από την πόρτα: Δεν τα ξαναμαζεύεις μέσα, μήπως και πεινάσεις.
Αυτός, ξανά, γήπεδο, δεν πρέπει να πατήσει, ούτε για επίσκεψη. Η μπίζνα σταματάει στην συνεργασία για πώληση τώρα και άμα με συμφέρει. Αλλιώς, κάτσε ένα εξάμηνο τουλάχιστον έξω, εφόσον σου παρέχω όσα προβλέπει ο κανονισμός και πήγαινε να πεις σε όποιον ενδιαφέρεται πόσο κάνεις τότε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (21-08-23), jonk (21-08-23), redgus777 (21-08-23)
Πού ήταν όταν η ομάδα έπαιζε το πρώτο Ευρωπαϊκό της χρονιάς και ίσως και το πιο δύσκολο μέχρι το Σεπτέμβρη;
Ότι κι αν έχει γίνει με Χουάνγκ, έτσι όπως έχει παρουσιαστεί από τη διοίκηση, δεν πρέπει να ξαναπαίξει. Γιατί ανοίγεις έδαφος να στην κάνουν κι άλλοι. Εξαιρώ την περίπτωση που γνωρίζουν οι υπόλοιποι τι έχει γίνει πραγματικά.
Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)
Εξτρεμ επαιζαν παντα, ο Τζολε με ελαχιστες εξαιρεσεις.
Αμα εσυ θες να τους βγαλεις απο τη γραμμη αμετι μουχαμετ επειδη δεν εχουμε βρει αλλον τετοιο απο τοτε, οκ. Εξτρεμ ηταν κι αυτο δεν αλλαζει.
Μου θυμιζεις τοτε που εφυγε ο Τζολε και μαζι με αυτον καταργησαμε και τη θεση κ βαζαμε εξω αριστερα τον Λεοναρντο που ηταν μπακ.
Να του στειλω του Τζολε να μας πει τι ηταν? μιλαμε που και που.![]()
flessanto (21-08-23)
Ρε, έχετε τρελλαθεί; Δηλαδή, άσε την προϊστορία του - θυμήθηκε κάποιος από την ομάδα να τονε σουτάρει και να τον πουλήσει και για να πιάσει τα 10 χαρτιά που ζητάγαμε, είπε σε κάποιον άλλον το συγκεκριμένο σχέδιο και αυτός του είπε "μαλάκα, σχεδιάρα - γάμησε, να το βάλουμε μπρος";
Και άντε με τον Όλεγκ να ήταν και αυτό κόλπο - η δική του πρόταση, δέκα μέρες μετά, πού είναι;;;
Δηλαδή όπου δεν μας κολλάει η πραγματικότητα με τις προσδοκίες μας πρέπει να φτιάχνουμε τα γεγονότα όπως μας βολεύουν εμάς και οι υπόλοιποι να αποδείξουν ότι δεν είναι έτσι, αντί να αποδείξουμε εμείς αυτό που λέμε;;;
Αν δεν υπήρχε πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία, Τζόρτζεβιτς, Ίβιτς, Πάντιτς και Σαβέβσκι δεν θα έβλεπες ούτε στην άλλη ζωή να φοράνε φανέλες Ελληνικών ομάδων. Για το πόσο εξτρέμ ήταν ο Τζορτζεβιτς από την αρχή, να ανατρέξεις στα ρεπορτάζ της εποχής που ήθελε να το βάζει ο πρίγκηπας να παίζει και γιατί. Άσε τους αγώνες με την Εθνική, γιατί είναι και πιο δύσκολο να τους βρεις...
flessanto (21-08-23)
Bookmarks