Δεν είμαι επιφυλακτικός επειδή θέλω ο Βαγγέλης να βάζει περισσότερα λεφτά, ή οι παίκτες να ορκίζονται αιώνια πίστη στο δαφνοστεφανωμένο και να μην ψάχνονται για αλλού, αλλά κουράζει το επαναλαμβανόμενο μοτίβο να έρχονται 30, να μένουν οι 15 στο ρόστερ και οι άλλοι να πηγαίνουν δανεικοί μέχρι και τον Ιανουάριο, να έχουμε προπονητές που δεν τους κάνει κανείς από αυτούς που έχουν στο ρόστερ, να τους διώχνουν και να φέρνουν ίδιους και χειρότερους, όταν δεν αφήνουν τελείως κενή τη θέση. Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι αυτό περνάει απαρατήρητο και από αυτούς που σκέφτονται να έρθουν.
Επίσης, δεν περιμένω κανείς να πιστεύει ότι ο Ζαγαρίτης, αν έρθει, θα έχει πολύ διαφορετική τύχη από αυτή του Κούτρη και του άλλου Μασούρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλησπέρα στην παρέα!
Για τον Ορτέγκα που πήραμε γνωρίζει κανείς τίποτα?
Ελπίζω να προσαρμοστούν γρήγορα οι λάτιν διότι οι δυο που πήραμε ειδικά ο Εζε παίζουν σε θέση που έχουμε θέμα.
Αριστερά τη θέση μπακ μπορεί να την καλύψει και ο Κίνι αλλά ο Ιμπόρα δυσκολεύεται στη θέση 6. Γι αυτό ελπίζω ο Εζε να βρεί γρήγορα ρυθμό και χημεία στην ομάδα.
iakov7 (20-08-23)
Για μενα η καλυτερη μεταγραφη αυτη τη στιγμη θα ηταν να γινει κατι και να μεινει ο χουανγκ, αντε να βρεις τετοιον παικτη στη θεση αυτη.
Το αποκλείω να βλέπει κάποιος Apertura και Clausura στην Αργεντινή. Απ' τα βίντεο φαίνεται τρομερός αθλητής, που ξέρει μπάλα. Από σέντρα πάλι, άσ το καλύτερα.
Θα πάρουμε κι άλλο αριστερό μπακ. Είναι σίγουρο. Τώρα αν θα είναι ο Ζαγαρίτης ή κάποιος άλλος, θα δείξει.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Πως γίνεται ρε παιδί μου κάθε φορά ο νεος προπονητής να έχει ακριβώς την ίδια άποψη με τον Αβραάμ και τους Καραπαπαδες και να εμπιστεύεται μόνο τα αγαπημένα παιδια της διοίκησης; Έτσι, πως να μη αντικατασταθουν αυτοι οι 15;
Όχι ότι η πλειοψηφία αυτών δεν είναι όντως παικτες της πλάκας, αλλά έστω σε 2-3 περιπτώσεις θα περιμέναμε διαφωνία.
Μεγάλο ρίσκο φέτος με τις μεταγραφές. Ελπίζω να έγιναν καλές επιλογές και να δούμε αποτελέσματα έστω και αργά. Απο κει και περα το ενθαρρυντικό είναι πως φαίνεται ότι δένει κάπως η άμυνα, επομένως δε θα χρειάζεται να βάζουμε σε κάθε ματς 2+ γκολ για να νικήσουμε. Το μη ενθαρρυντικό είναι το παρελθόν του κοουτς και η πιθανότητα να έχουμε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων
flessanto (21-08-23)
Ο Μασουρας σιγουρα δεν ειναι το προβλημα παντως, ισα ισα που ειναι ενας καλος παικτης, δυστυχως ή του υψους ή του βαθους. αυτη τη στιγμη δεν εχουμε καλυτερο στη θεση του παντως, ο κροατης μακαρι να μας βγει , φαινεται βραχυσωμος και γρηγορος.
flessanto (21-08-23)
Η κατάσταση φέτος είναι τέτοια που ηταν αναγκαίο να πάρουμε αρκετά ρίσκα. Όταν κυνηγάς να φτάσεις 2 ομάδες πρέπει να είσαι τολμηρός.
drizzt (20-08-23)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (21-08-23)
Αν δεν είναι καλός επιθετικά όπως λες τότε επιβάλλεται να πάρουμε καλό στον ασβέστη.
Με 4 3 3 διάταξη που θέλει ο κόουτς πρέπει οπωσδήποτε ο πλάγιος μπροστά και να δημιουργεί και να σκοράρει.
Ελπίζα τουλάχιστον ο Ορτεγκα να είναι σε δημιουργία όπως ο Ροντίνει.
Στα πρώτα δείγματα στην επίθεση έχουμε θέματα.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο Κορδόν είχε πει συγκεκριμένα ότι δε θα βιαστεί και ότι θα πάει σε καλές επιλογές προς το τέλος, και μου φαίνεται να γίνεται ακριβώς αυτό ως τώρα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μέχρι να γίνουν οι μεταγραφές ετοιμαστείτε ψυχολογικά να δείτε Καρβάλιο το βράδυ.
chainsaw (20-08-23), drizzt (20-08-23), Du3lisT (20-08-23), Faithful (20-08-23), Nikolaos_Kokkinos (20-08-23)
Όταν βλέπεις βίντεο από την Αργεντινή, θα βλέπεις την κερκίδα... Όχι για να θαυμάσεις τον λαό που έχουν, αλλά για να καταλάβεις γρήγορα αν έχουν πειράξει την ταχύτητα.
Nikolaos_Kokkinos (20-08-23), Oberon (20-08-23)
chainsaw (20-08-23)
Κι εμείς καλη επίθεση δεν είχαμε πέρσι; Πίσω ειμασταν άστα να πάνε.
"Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα" δήλωσε.
![]()
flessanto (21-08-23)
Ρε Βαγγέλη; Ούτε ένα όνειρο δεν μπορείς να αγοράσεις;;;
Bookmarks