Αναμενόμενο: Αφού ήταν του Βόλου...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αναμενόμενο: Αφού ήταν του Βόλου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για το κέντρο σαν λύση ίσως σκέφτεται και τον Ντόι.
Δεν μας λυπάται κανείς ρε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (18-08-23)
Να περιμένετε και την μεταγραφική του Ιανουαρίου για τις τρύπες που δεν έκλεισαν και όσες θα ανοίξουν τους επόμενους μήνες.
Αν του κάνουν για το 8, για κάποιο περίεργο λόγο, Μπουτσαλακης και Καρβαλιος;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ιμπόρα, Χέτσε (έτσι τον λέω σήμερα), Μπουχαλάκης, Μαντύ, Αλεξανδρόπουλος, Ντόι(;).
Δεν παίζει να έρθει άλλος παίκτης αν δεν φύγει ο Καμαρά. Ακόμη κι ο Μπουχαλάκης να έφευγε δεν βλέπω να ερχόταν αντικαταστάτης.
Nikolaos_Kokkinos (18-08-23)
Σε περίπτωση που μείνει ο Καμαρά,μια δυάδα στο κέντρο Καμαρά-Έζε/Αλεξανδροπουλος και καθαρό 10άρι μπροστά τους Κωστάκη/Σκάρπα ίσως λειτουργούσε.Τώρα απο εκεί και πέρα αν ο Μαρτίνες θέλει να παίξει 4-3-3 όπως έκανε στα δυο ματς με την Γκενκ,θέλεις σίγουρα ένα 8άρι με τα χαρακτηριστικά του Χουάνγκ στην θέση του Καρναβάλιο.Οποιαδήποτε τριάδα με τους υπάρχοντες θα υστερεί δημιουργικά μέχρι αηδίας καθώς όλα τα χαφ που υπάρχουν στο ρόστερ είναι περισσότερο αμυντικογενή απο οτι δημιουργικά.
flessanto (18-08-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (18-08-23)
Κοίταξε εγώ πιστεύω οτι το 4-3-3 που είδαμε στα προκριματικά ήταν αναγκαστική λύση λόγω έλλειψης εξτρέμ,διότι αν έβαζε τον φορτούνη στην φυσική του θέση με Ιμπόρα-Καμαρά απο πίσω θα αναγκαζόταν να ξεκινήσει με Μασούρα-Μπιελ στα φτερά και κανέναν στον πάγκο.Μπορεί επίσης ο κόουτς να είχε στο μυαλό του το 4-3-3 σε περίπτωση συνύπαρξης Χουάνγκ-Καμαρά,οπού είναι και οι 2 παικταράδες και δεν μπορείς να αφήσεις κάποιον εκτός.
Τώρα απο την στιγμή που έφυγε ο Κορεάτης,και ο Σκάρπα να μην ερχόταν,θέλω να πιστεύω οτι δεν είχε στο μυαλό του να παίζει με 3άδα στο κέντρο και να τρώμε στην μάπα τον Κωστάκη εξτρέμ.
Οι αρδ πάντως λένε ότι ψάχνουμε αντιΧουάνγκ.
Πρέπει να στηρίξουμε τους παίκτες, είναι νωρίς.
Προτείνω με Σέρρες:
Τζολάκη,
Ανδρούτσο, Κίνι, Ρέτσο, Φρέιρε
Μπουχαλάκη, Ιμπόρα, Μασούρα, Βρουσάι
Μπιελ, Αραμπί
Nikolaos_Kokkinos (18-08-23)
Διαφωνω μπροστα μονο, να μπει ο Κααμπι για να βαλει γκολ να φυγει αυτο το αγχος απο τη μεση
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Bookmarks