Σαν να καταρρίπτεται ο μύθος με τις μεταγραφές γερόντων.
Αλεξανδρόπουλος 21
Έτσε 21
Ποροζο 22
Μπρνιτς 22
Χολσγκροουβ 23
Ορτέγκα 24
Φρέιρε 29
ΕλΚααμπι 30
Κίνι 33
Ιμπόρα 35
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (18-08-23)
Καρβαλιο δεν υπαρχει γενικα, ειναι ηθοποιος.
Εγω με Μαντι καλυπτομαι αλλά με τι μυαλα θα παιζει δεν ξερω.
flessanto (18-08-23)
flessanto (18-08-23)
Du3lisT (18-08-23)
Η ντόμινος είναι από τις λίγες που είχε (δεν ξέρω αν έχει ακόμα, δεν έχουμε εδώ, την τιμούσα στα Χανία που ήμουν) κανονικό πεπερόνι. Αν και προσωπικά μου αρέσει πιό λεπτή ζύμη.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (18-08-23), jonk (18-08-23), Nikolaos_Kokkinos (18-08-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (18-08-23), Nikolaos_Kokkinos (18-08-23)
Πανε αυτα, σαν τα χρονια του 1821 φανταζουν.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Oberon (18-08-23)
Για μενα ο λογος ειναι οτι ανοιξε η ψαλιδα γαμησετα ειμαστε υπερβολικα ανυπαρκτοι πλεον για να ερθουν ακομα κ σακατεμενοι παλαιμαχοι.
Καποτε ειχαμε σχεδον σταθερη παρουσια αν οχι παντα σε ομιλους κατευθειαν, σε λιγα προκριματικα για ΤΣ.Λ κ ηταν μεγαλος κραχτης. Μετα αλλαξαν αυτα και δεν περναμε ουτε απ εξω συνηθως.
Οσα κ να δωσει καποιος για να ερθει ο σουπερσταρ να παιξει με τη Θηβα, δεν πειθονται πια, μονο οι σαουδαραβες μπορουν πλεον να τα κανουν αυτα.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Κάνεις λάθος: Ακόμα κάνουμε πόλεμο για να σταματήσει να φέρνει σακατεμένους παλαίμαχους, ή ποδοσφαιριστές σε αναστολή...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (18-08-23)
Περιμενες να βρισω το χοντρο ε? Οχι, δεν τον κατηγορω για τσιγγουνια, για αλλα τον κατηγορω, ναι προτιμουσα τον Σωκρατη, αλλα απο την αλλη δεν ειμια ηλιθιος ωστε να καταλαβω πως δεν ειναι οπως παλια τα πραματα, ο Σωκος δεν θα επιβιωνε τωρα οικονομικα ασπουμε αν ειχε την ομαδα παλι θα εφευγε.
Αλλα σαν διπλωματια και σαν τακτ, ειναι η μερα με την νυχτα, με το Σωκρατη αισθανομουν ομροφα και υπερηφανα οταν μιλαγε, τους πηδαγε με το γαντι. με το Βαγγελη βγαινει στις καμερες και τρεμει το φυλλοκαρδι μου τι θα ξεστομισει.. και δεν ειχε καραμελα τη διατησια ο αλλος και δεν ειχε ασβερκους να περιφεροναι χυμα στο κυμα σαν ειμαστε η Ντραγκετα και οχι ομαδα ποδοσφαιρου.
Oberon (18-08-23)
flessanto (18-08-23)
το συστημα πλεον με την απειλη της κλειστης λιγκας κανει τα γουστα στους μεγαλους εις βαρος των underdogs , ξεφτυλικια 4 ομαδες στους ομιλους , αλλα οταν ακους πρωην ανατολικο δικηγορο , εντωμεταξυ παιζουν οι ιδιοι και οι ιδιοι εχει καταντησει σαπουνοπερα και αυτο
flessanto (18-08-23)
Bookmarks