ανεξαρτητα τι θα γινει με Μπιελ δεν μπορουμε να στηριχτουμε στον Μπρνιτς στα εξτρεμ. μπορει να αποδειχτει κροατης φετφα.
χρειαζομαστε και αλλο εξτρεμ πιο δυνατη και ετοιμη περιπτωση. ο Σκαρπα δεν ειναι εξτρεμ.ουτε ο φορτουνης. θελουμε καθαροαιμο παικτη εκει.
και θελουμε και αλλον επιθετικο μεινει δεν μεινει ο Ελ αραμπι. το χουμε δεσει κομπο οτι ο Καμπιας θα σκοραρει κατα βουληση επειδη σκοραρε στα πρωταθληματα που επαιζε και επειδη μας θυμιζει περιπτωση Ελ αραμπι.
hang your demons
Πάρτε σοβαρό εξτρεμ ρε πουστη για ονομα
Όσο για τις μεταγραφές φυσικά και έχουν καθυστερήσει κ ελπίζω να μη το πληρώσουμε σήμερα
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (17-08-23)
Ο Νικολακο λεει οτι Χεσε και Σκραπας ερχονται σημερα κι οτι η προσφορα για Ορτεγκα ειναι 3.7 εκ. ευρω.
Ρεεεεεεεεε πάρτε ένα αριστερό μπακ..
Εσείς που κράζετε, κάντε το εξής απλό. Πιάστε το FM που είναι και το 1/100 της πραγματικότητας, κάντε μεταγραφές τον Ιούλιο μιας που τις έχετε και εύκολες, φτιάξτε ομάδα από την αρχή και πείτε μας πόσα πρωταθλήματα πήρατε. Μετά πολλαπλασιάστε επί 50 (άντε να σας κάνω σκόντο) για να βρείτε το γινόμενο των απαιτήσεών σας.
Τί λέει αυτός ο Τσούμιτς τώρα που έφυγε από εμάς, κάνει μεγάλη καριέρα;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (17-08-23)
Βλέπω αποθέωση του Αράο τώρα που τον πήρε ο βάζελος. Τι μου λες; Τέτοιο κελεπούρι το πουλέν του ανοιχτομάτη; Πωτς γκένεν αυτό;
Επιτέλους, 2 πολύ καλές μεταγραφές. Ειδικά ο Scarpa αν μας βγει απλά χτυπήσαμε λαχείο σε σημείο που υποφέρουμε.
Αν εξαιρέσεις το αριστερό μπακ που λείπει, η άμυνα και το κέντρο μια χαρά πατάνε στο γήπεδο.
Ας καλύψουμε την επίθεση και θα έχουμε σοβαρές πιθανότητες να δούμε επιτέλους λίγη μπάλα φέτος.
εγω ξερω οτι ο γιαννακης ο παπαδημητριου εκανε τις μεταγραφες οταν επρεπε και η ζελα παει ντουγρου για ομιλους τσουλου , ενω εμεις με τον τεχνοκρατη πορδον και με τρυπες στο ροστερ θα παμε να παιξουμε τα ρεστα μας με τους βελγους και χαροπαλευουμε για τους ομιλους του γιουροπα
ΠΑΟ και ΑΕΚ εχουν συμμαζεψει αρκετα τις ομαδες τους σε οργανωτικο επιπεδο και κανουν σωστους προγραμματισμους και φαινεται.
σε αντιθεση με εμας που μετα το περσινο αποπατο μπουρδελο που παρουσιασαμε σε οργανωτικο επιπεδο βλεπουμε εναν ανθρωπο τον Κορδονη να προσπαθει να συμμαζεψει την καμμενη γη του Μαρινακη.
Του βγαζω το καπελο για την προσπαθεια ειτε τα καταφερει ειτε οχι. Ο τυπος πρεπει να ειδε ενα τεραστιο τσαλενζ την ανασυγκροτηση και αναδομηση του Ολυμπιακου.
hang your demons
Aκούγεται οτι έρχεται και ο Ζαγαρίτης τελικά ως αναπληρωματικός του βασικου Αργεντινου, που λένε οτι δε χαλάει.
chainsaw (17-08-23)
Λέτε ο Γιαννάκης ο Παπαδημητρίου να έχει τόσες άκρες που από την πρώτη του σεζον βρίσκει παικτες άμεσα; Προφανώς ο σχεδιασμός του βαζελου προέρχεται από τον Γιοβανοβιτς προσωπικα. Ο Παπαδημητρίου κάνει μόνο τις διαπραγματεύσεις.
Bookmarks