Τελικα εχετε παρει κλιση η εχετε κλεισει ? Μπερδευτικα
γιατι κ ως γνωστον μπερδευω κ τα κουμπια εγω μη με παιδευετε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μπλέξαμε τα μπούτια μας με τις κλίσεις και τις κλήσεις.
Nikolaos_Kokkinos (16-08-23)
drizzt (16-08-23), flessanto (16-08-23), Nikolaos_Kokkinos (16-08-23)
Στο αεροπλάνο για Ελλάδα ο ΈτσεΧεζεΧεσεΕζέ.
Στα 4.5 εκ€ του Ορτέγκα με 20% μεταπώληση.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
drizzt (16-08-23)
drizzt (16-08-23)
drizzt (16-08-23)
Δεν παίζει σάλιο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εχει ενα βιντεακι στο γιουτουμπ Redondo Vs Carlos Valderamma... καυλα...
ειναι απο αυτα τα βιντεο που θα πρεπε να ειχαν δειξει οι διαφοροι μπαμπαδες των απανταχου τζολακηδων οταν τους λενε "μπαμπα μου ειπαν στο σχολειο οτι εχω ταλεντο στη μπαλα" σκεψου τι θαχαμε γλιτωσει ως τωρα
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (16-08-23)
flessanto (16-08-23), Nikolaos_Kokkinos (16-08-23)
flessanto (16-08-23)
drizzt (16-08-23)
Καλουτσικος ο Valderamma ρε? Κ λες εμενα Ιεροσυλο, αμα ειναι ετσι ολοι οι δικοι μας ειναι ημιερασιτεχνες
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
flessanto (16-08-23), Nikolaos_Kokkinos (16-08-23)
Στα χρόνια που έπαιζε ο Βαλντεράμα και από αρκετά πιο πριν, μία χαρά οι Ολλανδοί παίζανε κάτι 4-3-3 και κάτι 3-4-3, οι Ιταλοί και οι Γερμανοί κάτι 3-5-2, οι Γάλλοι και οι Βέλγοι 4-5-1.
Ο λόγος που ο Βαλντεράμα και διάφοροι παίκτες αντίστοιχης ποιότητας δεν έπαιξαν πιο ψηλά, ήταν περισσότερο οι περιορισμοί στους ξένους, (από 3 στις περισσότερες χώρες, μέχρι 5 στη Ιταλία) στους οποίους μέσα μέτραγαν όλοι και όχι μόνο οι μη κοινοτικοί και κυρίως ότι μαζί με αυτόν κυκλοφορούσαν μόνο στην Ισπανία παίκτες όπως ο Σούστερ, ο Χάτζι και ο Λάουντρουπ και όσο να 'ναι, δεν ήταν πολύ πιθανό να καταλήξεις στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα, αν διαλέγανε ξένο στη θέση σου.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βαλντεράμα ήταν κανένας σούπερ σταρ και αδικήθηκε, αλλά και μόνο που σε μάζευαν από την Κολομβία, για να σε πάνε Ισπανία, κάτι πολύ καλό θα έκανες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (17-08-23), flessanto (17-08-23), jonk (17-08-23), Nikolaos_Kokkinos (17-08-23)
Bookmarks