Nikolaos_Kokkinos (13-08-23)
Εξακολουθώ να έχω την αίσθηση ότι και ο μαντί να φύγει απλά θα γυρίσει το φορτουνη εκεί με δύο κόφτες ή τον Αλεξανδρόπουλο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δηλαδή και κανένας να μην έφευγε, με Φορτούνη, Μπιέλ και Καρβάλιο ήμασταν ευχαριστημένοι για καμιά 50αρια ματς τη σεζόν;
flessanto (13-08-23)
περιμενα οτι θα παιχτει το χαρτι σκαρπα φετος , κατι σαν ελπιδα , σε ενα μετα αποκαλυπτικο τοπιο που ηταν επακολουθο ενος αρμαγεδδωνα μαλακιας .
εσε , ακουμε και δεν βλεπουμε , μπρνιτς τον πηραμε και ειναι σαν να μην τον πηραμε , ο κλεισμενος ορτεγκας βγαινει οτι η ομαδα απεριψε την προταση μας , ο καρδενας ακυρος και το καλυτερο εκαναν παπαρια με τον προκοπη με το συμβολαιο του ,(εκει πιαστηκα μαλακας δεν τους περιμενα τοσο τραγικα λιγους )
Έλα τώρα γκρινιάζεις υπερβολικά χωρίς νόημα. Κλεισμένοι είναι οι Χέσε και Μπρντς, τον Καρδόνα οι ίδιοι επέλεξαν να μη τον φέρουν και για Ορτέγκα είπαν ότι υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη, όχι με την ομάδα. Ακόμα τα συζητάνε και είναι σε καλό δρόμο. Δηλαδή να πει του Χέσε μπες αεροπλάνο και έλα, ενώ από μέρα σε μέρα μπορεί να κλείσει και τον άλλον; Έτσι κι αλλιώς κανείς από αυτούς δεν θα παίξει την Πέμπτη, ακόμα κι αν έρθει σήμερα.
Αυτή τη βδομάδα έχω γκρινιάξει πολύ καλύτερα από εσένα, ακόμα και διαφωνώντας στην γκρίνια... Θα σας τα διδάξω αυτά, άλλη φορά.
Αυτό που θα έπρεπε να έχει παρατηρήσει κανείς είναι ότι είναι τόσοι πολλοί οι κλεισμένοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που είναι εξαιρετικά πιθανό να μην έρθει κανένας από όλους αυτούς, αν προσέξεις τις λεπτομέρειες... Και ακόμα, μία εύλογη σχετική απορία, δεν είδαμε γραμμένη, ούτε ακούσαμε σε κανένα ραδιόφωνο.
Θα μου πεις, λογικό, γιατί ποιός κάθεται τώρα, καλοκαιριάτικα να συφιλιάζει κόσμο εκτός από εμάς;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (13-08-23)
μου κανει εντυπωση που δεν ασχολήθηκαν με τον κολητο του φρειρε , τον λιρα
Στο χωριό σου, νομίζω το λέτε "quite not":
Με τον Χέσε, είναι σύμφωνοι όλοι; Ομάδα, παίκτης, γραφεία εκπροσώπων, σε βαθμό που δεν θα πεταχτεί κανένας με απλωμένο το χέρι;
Με τον Ορτέγκα, ο παίκτης, μπορεί να το ξέρει - η ομάδα το έμαθε;
Ο Μπρνιτς, μέχρι να σχολάσει από αυτόν τον προκριματικό θα συνεχίσει να απασχολεί;
Ο Σκάρπα, αφού ξέραμε ότι θα έρθει οριστικά εδώ από τον Απρίλιο, γιατί μας πήρε τόσο χρόνο να το πούμε στον ίδιο και τί άποψη έχει ο ίδιος για αυτό;;;
Από τον τρόπο που έχουν χειριστεί όλες τις υποθέσεις στο παρελθόν - δεν έχουμε τόσο καινούργια διοίκηση να μην υποψιαζόμαστε τί θα προκύψει και πώς μπορεί να πάει κάτι λάθος...
Μέχρι αυτές τις περιπτώσεις, οι μεταγραφές μαθαινόντουσαν όταν αποβιβαζόντουσαν στο αεροδρόμιο - ακόμα και ο Κάμπιας: Αυτοί πολύ και πολλοί κλεισμένοι μαζεύονται και όλο και κάτι καινούργιο προκύπτει στις θέσεις τους...
Οχι ο Καμπιας. Κλεισμενο μας τον παρουσιαζαν και τις επομενες μερες μας ελεγαν οτι "περιμενουμε τα διαδικαστικα". Μετα μπηκε στο αεροπλανο.
Δηλαδή φάγαμε 1,5 μήνα να περιμένουμε και τώρα μας πειράζουν μερικές μέρες; Ok.
Τα διαδικαστικά στην Αραβία, δεν είναι τα ίδια με τα διαδικαστικά στη Βραζιλία και την Αργεντινή: Οι τελευταίοι, μέχρι να σου στείλουν τα χαρτιά, δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει...
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 17:24
Από ώρα σε... ώρα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να «κλείσει» τη σπουδαία μεταγραφή του Σαντιάγκο Έζε. Με τον Θρύλο να ανεβαίνει επίπεδο στη μεσαία γραμμή του, με την προσθήκη του νεαρού Αργεντινού. Μάλιστα, από χθες, Σάββατο (12/, ένας εκ των μάνατζερ του Έζε βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να «τρέξει» τη μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά.
παπαρια κλεισμενος ειναι
Δεν ξέρεις από αυτά εσύ: Είναι καλά κλεισμένος από εκεί, αλλά από εδώ μπορεί να ξεφύγει...
Μισό να πω του Κορδόν να απολογηθεί γιατι δεν βγαίνουν επακριβώς τα ρεπορτάζ. Και αν σας πάρει τηλέφωνο μην τρομάξετε απλά θέλει να σας ρωτήσει ποια μέρα και ώρα σας βολεύει να έρθει ο κάθε παίκτης.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (13-08-23)
Bookmarks