Άμα δείτε εσείς Εζε σφυριχτε μου. Που 'ντος;
Δεν τους έφτανε η αναφορά στον Λαλά, ήρθε και ο Νοστράδαμος από το Νησάκι της κυρά-Φροσύνης...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Άμα δείτε εσείς Εζε σφυριχτε μου. Που 'ντος;
θα ερθει ρε ο Εζε, πιες μια Εζα να χαλαρωσεις.
hang your demons
drizzt (12-08-23), flessanto (19-08-23), Nikolaos_Kokkinos (12-08-23), Oberon (12-08-23)
flessanto (12-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-08-23)
το σωστο ερωτημα ειναι αν ειναι χοντρος ή οχι.Οχι τοσο το αν θα ερθει![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μου κανει εντύπωση που γράφεται παλι για Ακουόκου. Αν ισχύει, μάλλον ο κόουτς θεωρεί οτι η εικόνα του Ιμπορα δε σώζεται και ίσως γυρίσει στη Λεβάντε νωρίτερα απ' οτι υπολόγιζε.
Θέλω να ελπίζω ότι είναι αυτό και όχι ότι ψάχνει χαμάληδες για τον Ιμπόρρα...
Δεν ξέρω, ήταν όμως πολύ κακός με την Γκενκ και δεν δείχνει να μπορεί να προσφέρει κάτι, σίγουρα όχι ως βασικός τέλος πάντων. Δεν έχει την τεχνική που χρειάζεται για να γίνει 6ρι και να κατεβαίνει χαμηλά να υποδέχεται την μπάλα απο τα σέντερ μπακ και δεν έχει τα πνευμόνια που είχε παλιά για να κάνει τις κούρσες χωρίς μπάλα στο χώρο και να παίρνει θέση στην αντίπαλη περιοχή που ήταν το πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό του όσον αφορα την επίθεση.
flessanto (12-08-23)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-08-23), jonk (12-08-23), Nikolaos_Kokkinos (12-08-23)
Nikolaos_Kokkinos (12-08-23)
Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Ο Ιμπορα ήρθε για να σωθεί η κατάσταση στους προκριματικούς και τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μετά θα είναι καθαρά αναπληρωματικός. Το ίδιο ισχύει και για τον Κίνι. Και οι 2 ήρθαν για 1 χρόνο, λόγω του Κορδόν και θα γυρίσουν να κλείσουν τη καριέρα τους Ισπανία.
Αν έρθει ο Ακουακου είναι επειδή πιθανόν μας χαιρετάει ο Καμαρά.
flessanto (12-08-23)
flessanto (12-08-23)
Bookmarks