drizzt (12-08-23)
flessanto (12-08-23)
Φεύγουν Ραμόν (δανεικός), Μπα (πώληση) και παίρνει πορτογαλικό διαβατήριο λόγω συζύγου ο Ροντινει. Ανοίγουν θέσεις ξένων για τους Αργεντινους καυλιαρηδες
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
chainsaw (12-08-23), drizzt (12-08-23), flessanto (12-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-08-23), Nikolaos_Kokkinos (12-08-23)
Τώρα μπαίνει στο αεροπλάνο ο Καρδόνα, τονε βλέπω. Με χαιρετάει κιόλας.
Nikolaos_Kokkinos (12-08-23)
Έκλεισε 3 μυρια ο Ορτέγκα σύμφωνα με το κωλοχαρτο του Μαρινακη (άρα ισχύει). Για Καρδόνα δίναμε 2! Μήπως ο Αργεντινος ήταν 1η επιλογή τελικά;
flessanto (12-08-23)
Στην Αργεντινή, οι φίλαθλοι της Βελέζ γράφουν για καταστροφή της ομάδας αν φύγει ο Ορτέγκα, το καλύτερο αριστερό μπακ του Πρωταθλήματος.
flessanto (12-08-23)
Και ο Λαλά ήταν του Γαλλικού στην πλευρά του - ήθελα να αποφύγω αυτήν την αναφορά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (12-08-23), giovanni#10 (12-08-23), jonk (12-08-23), mankap (12-08-23), Nikolaos_Kokkinos (12-08-23)
flessanto (12-08-23), mankap (12-08-23), Nikolaos_Kokkinos (12-08-23), panahs7 (12-08-23), voskos_7 (12-08-23)
flessanto (12-08-23)
Ενώ εμείς, τον Γκιγιέρμε, τον χειροκροτούσαμε, για παράδειγμα;
Ο Λαλά θα μπορούσε να μείνει άλλο ένα εξάμηνο και να φύγει ως τελείως ελεύθερος από τους Γάλλους και αυτοί οι Γάλλοι, δεν είναι τίποτα από τους άλλοι, αλλά είναι Στρασβούργο, που όσο και να το τραβήξεις, ούτε μεσαία ομάδα της κατηγορίας στη Γαλλία δεν μπορείς να την πεις, για αυτό το πήραν και χαλαρά οι Γάλλοι
flessanto (12-08-23)
Δε φταιει κανεις γι' αυτο εκτός απο τους αρδ που περιμενουν χαρτακι απο την ΠΑΕ για να γραψουν αρθρο να παρουν κανενα κλικ.
Ρεπορταζ δεν κανουν πολλα χρονια τωρα... δεν ξερουν καν τι σημαινει. Ε, τι να τους πει και η καθε ΠΑΕ, οτι ψωνιζουμε στα αζητητα; Οτι παιρνουμε παιχταρα θα τους πει.
αυτος θα ειναι καλη μεταγραφη
θεωρω οτι ο κορδον βρηκε καλυτερη επιλογη και πηγε σε αυτην. και καλα εκανε
hang your demons
Όχι - να μαζέψουμε τον άλλον, που δεν έχει παίξει σε παιχνίδι πρώτης κατηγορίας, για να μην χαλάσει το ρεπορτάζ.
flessanto (12-08-23)
Αυτή είναι μια σοβαρότατη μεταγραφή. Οι οπαδοί δεν είναι άσχετοι όπως οι δημοσιογράφοι, οπότε μάλλον θα πάει καλά αυτός. Είναι και Αργεντίνος και γουστάρουμε.
flessanto (12-08-23), Nikolaos_Kokkinos (12-08-23)
Bookmarks