captain-cook (12-08-23)
Η ομάδα θέλει αθλητικούς και γρήγορους παίκτες. Γίνεται δουλίτσα, αλλά χωρίς σοβαρά εργαλεία.
- Με Ροντινέι, Ανδρούτσο και Κίνι, δεξιά είσαι οκ. Αριστερά το Καρδόνα, Ραμόν και Κίνι, δε σε καλύπτει. Ο Ραμόν έχει σκατά στο κεφάλι του.
- Στα στόπερ εμένα δε με ξεγελάει η εμφάνιση του Παναγιωτάκη. Να δούμε τον Πορόζο, γιατί ψηλά θα έχουμε θέμα. Ο Φρέιρε δε μου γεμίζει το μάτι για κεφαλοσφαιριστής.
- Ο Ιμπόρα είναι λες κι έχει ανάποδα τις τάπες απ' τα παπούτσια και καρφώνεται η βίδα στο χόρτο, γι' αυτό δε στρίβει.
- Κινέζος τον πούλο. Καθιέρωση Φορτούνη στο "10" και Καρβάλιο μπακ απ.
- Εζέ, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Μαντί κι άλλος ένας, ωστε να καλύψει το 6-8 και για ενδεχόμενη 3άδα χαφ στην Ευρώπη.
- Μασούρας, Βρουσάι και δύο ακόμα εξτρεμ εντεκαδάτοι, άμεσα. Τρεις αν φύγει ο Μπίελ.
- Ελ Κάμπιας, τρομερά στοιχεία. Θυμίζει Τζιμπούρ σε πολύ πιο γρήγορο. Πολλά νεύρα όμως.
- Γιουσέφ, δεν κάνει ούτε για μπακ απ πλέον ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Άμεσα δεύτερο φορ.
captain-cook (12-08-23)
Μπροστά τι γίνεται; Ο προπονητής θέλει να παίξει 4-3-3 και έχει ένα φορ τον Κααμπι, κανεναν εξτρεμ, και αναπληρωματικούς επίσης κανέναν
Ο άλλος εγώ επιμένω θα είναι ο Φορτούνης, δε βλέπω να παίζει στην τριάδα του κέντρου με Μαρτίνεθ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έχω και εγώ μια τέτοια υποψία. Άλλωστε πρόσφατα οι ίδιοι επιχείρησαν να πάρουν τον Μακαμπού στα κρυφά χωρίς να το ξέρει η ομάδα.
Από την άλλη βέβαια, αμφιβάλλω ότι μπήκε ο παίκτης σε τέτοια διαδικασία για να πάει στη Κούλα. Πιο πιθανό να μιλάμε για μεγάλο πρωτάθλημα, εδώ είχαν ακουστεί φήμες μέχρι και για Napoli.
flessanto (11-08-23)
Να συμπληρώσω, είναι απλά κρίμα να υπάρχει τέτοια κατάληξη σε ίσως ένα από τα κορυφαία φορ που είχε η ομάδα εδώ και δεκαετίες.
Από εκεί που μας είχε μαγέψει, ξαφνικά δεν θέλουμε να τον βλέπουμε μπροστά μας.
Για εμένα απλά τρίτος φορ ή ας αποχωρήσει. Δεν έχει κανένα νόημα αυτό που γίνεται.
Τόσο τραγικό τον είδατε χτες; Δεν έχω σοβαρή άποψη βλέποντας από το κινητό γι' αυτό ρωτάω.
Nikolaos_Kokkinos (11-08-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
θελουμε 2 εξτρεμ. μπρνιτς και αλλον εναν. ο φορτουνης δεν ειναι εξτρεμ.θα παιζει οταν θα πρεπει να παιζει στον αξονα.
και φορ θελουμε αλλον εναν(κανεις δεν μας εγγυαται οτι θα βγει ο Καμπιας επειδη μας βγηκε ο Ελ αραμπι).
και ας μεινει τριτος ο Ελ αραμπι. δεν θα θελα να φυγει αλλα να ειναι τριτος.
hang your demons
flessanto (11-08-23)
Ο Καρβαλιο δε νομίζω ότι μαρκάρει περισσότερο από τον Φορτουνη. Οποτε μάλλον προτιμάει ο Μαρτίνεθ άλλον ένα μπάλαδορο στο κεντρο και εφόσον μπορείτε να αποδώσει και σαν εξτρεμ ο Κώστας, τον βάζει εκεί.
Το σημαντικότερο τωρα είναι να έρθουν εξτρεμ ολκης. Τα υπόλοιπα βρίσκονται. Λείπει πολύ η επιθετική ενέργεια από τα άκρα. Ανασταλτικα υπάρχουν επίσης θεματακια. Ελπίζω με τη δουλειά στις προπονήσεις και τη μονιμοποίηση του Αλεξανδροπουλου και του Εζε, να γίνουμε πιο συμπαγείς.
ΕΠΙΣΗΣ πρέπει κάποια στιγμή να αποτιναξουμε την κακη νοοτροπία του περιμένω να ληξει το ματς εφόσον προηγούμαι. Δεν ήταν εικονα αυτή χθες. Δεν προσπαθούσα καν να κρατήσουν μπάλα από ένα σημείο και μετά. Καλά, για δεύτερο γκολ ουτε λόγος. Οκ, υπάρχει κούραση, αλλα δεν είδα καν προσπάθεια.
Ειδικά με τους νεους κανονισμούς για τις καθυστερήσεις, δε νοείται να κατεβάζεις ρολά στο 80-85
flessanto (11-08-23)
jonk (11-08-23)
Δηλαδή, με το χέρι στην καρδιά, τί περίμενες, παραπάνω από 1-0 χτες; Εγώ περίμενα να φέρουμε Χ το πολύ, η ομάδα τώρα φτιάχνεται από την αρχή, για μένα και πολύ ήταν που είδα μια εικόνα οργανωμένης ομάδας, όσο είδα, σε αντίθεση με το περσινό τουρλουμπούκι. Δεν ανοίγεσαι στο πρώτο ματς της χρονιάς όταν προηγείσαι, το αυγουστιάτικο ροντέο το πληρώνεις πολύ ακριβά.
Η ομάδα τώρα φτιάχνεται και έπαιζε χθες ουσιαστικά με 6 αναπληρωματικούς.
Ούτε ο Ιμπορα, ούτε ο Κινι, ούτε ο Ρετσος, ούτε ο Καρβάλιο/Αλεξανδρόπουλος, ούτε ο Αραμπι λογίζονται ως βασικοί.
Ιμπορα Κίνι ήρθαν να κρατήσουν ότι μπορούν με την εμπειρια τους για αυτά τα 2 ματς, ο Άραβας αν και στα φιλικά πέταγε , χθες έκανε κακό παιχνίδι (όχι δεν είναι για να φύγει επειδή έκανε ένα κακό παιχνίδι, πάλι απαξιώνουμε), το ξέρει και ο ίδιος ότι μπαίνει βασικός έλλειψη αλλού.
Ο Μπίελ ειναι πολύ ποιοτικός παίχτης αλλά δείχνει ότι δε θέλει να μείνει. Καταναγκαστικά έργα κάνει.
2 εξτρέμ χθες, αριστερό μπακ, επιθετικό και μέσο πλειμεικερ χθες. Διότι ενώ φέτος έχεις 2 καλούς κόφτες, σου λείπει η καλή πάσα του Εμβιλά και του Χουανγκ
drizzt (11-08-23)
chainsaw (11-08-23)
flessanto (11-08-23)
Bookmarks