Και εγώ, κάτι τέτοιο βλέπω, να γίνεται: Και να μένει, να είναι μία φανέλα που περιφέρεται...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ήρθε μόνο για φέτος - κανείς δεν θα μάθει γιατί.
flessanto (10-08-23)
Ήρθε για μια χρονιά, γιατί είναι παίκτης με εμπειρία, που ανάλογη της δεν είχε κανένα χαφ στο παρελθόν. Ήρθε για ένα ρόλο μέντορα στα νέα παιδιά που θα είναι μαζί του βλ. Αλεξανδρόπουλο και Εζέ και γιατί ήταν μια έτοιμη λύση, έστω για τα προκριματικά. Είναι αρχηγός στο γήπεδο και στα αποδυτήρια.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Δεν ξέρω βέβαια, αν θα φύγει μετά από αυτόν ο Αλεξανδρόπουλος...
"Ολυμπιακός", "Έλληνας", "με προοπτική" και "4 χαρτιά", δεν έχει καταλήξει ποτέ καλά... Ποτέ δεν είναι αργά, βέβαια...
Ε, δεν είχες χάσει πολλές φορές το πρωτάθλημα, από πολύ δυνατό αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά αντίπαλο, δεν είχες ποτέ τεχνικό διευθυντή τέτοιου επιπέδου και πότε τέτοια έλλειψη σε Έλληνες ποιοτικούς. Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικές σχέσεις με το γραφείο του Αλεξανδροπούλου, άρα θα αγοραστεί ακόμα και με λιγότερα χρήματα.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (10-08-23)
Ναι - αυτό το έχουμε πει και όταν ήρθε, ότι θα τους σπάσουμε τον πούτσο, αλλά αμφιβάλλω για τον χρόνο συμμετοχής που θα του δώσουν... Θα δούμε - εδώ θα είμαστε.
Το ίδιο λέμε. Βγάλε τον εζε από την εξίσωση και δες την τρύπα.
Επίσης, αν μπούμε στους ομίλους, τότε θα μιλάμε μια χρονιά με πάνω από 50 ματς. Άρα είναι λογικό να θέλουμε πέντε 6αρο8αρια βασικουρες.
Επομένως, χουανκ, καμάρα, εζε, Αλεξανδροπουλος είναι 4. Δεν βλέπω να περισσεύει κάποιος.
Με ιμπόρα και μπουχα κλείνεις εκεί και μένουν 2 εξτρεμ, ένας φορ, ένας τέρμα.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μπιελ έφυγε;
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (10-08-23)
Ρε Αντώνη; Κάθε βράδυ σου έρχεται ένα όνομα και το πρωί μπαίνεις για να ρωτήσεις;
Στο μεταξυ, ο Χεζες θα φυγει απο την Ουρακαν που εχει προπονητη Ντιεγκο Μαρτινεθ για να ερθει εδω να εχει προπονητη Ντιεγκο Μαρτινεθ....
Τουλαχιστον να μην μπερδευεται.
Το δύσκολο με τον Εζε πάντως είναι να τα βρούμε με την κομπανία μανατζαραίων που τον εκπροσωπεί, έχουν ηδη χαλάσει 2 μεταγραφές του (Άντερλεχτ αρχές Ιουλίου και Παλμέιρας πριν λιγες βδομάδες).
drizzt (10-08-23)
Ενώ με τον Ισπανό από την Λας Πάλμας, τόνε δέσανε γερά το γάιδαρο...
Μακάρι να σκέφτεται να καθιερώσει Καμαρά στο 6. Θα τον πήγαινα με χίλια τον κόουτς.
Ο ΠΑΟΚ του εξαφανισμένου Σαββίδη δίνει 4 εκατομμύρια και παίρνει τον Μαξίμοβιτς και γω δεν έχω μαντήλι να κλάψω. Ρε τον φουκαρα τον Θκρύλο
Bookmarks