kostas1 (09-08-23)
Επίσης θα έλεγα ότι αν πήγαμε να βρούμε καλό τεχνικό διευθυντή για να μας φέρει ελεύθερους παίκτες που τους ξέρει όλη η πιάτσα, την κάτσαμε τη βάρκα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nαι ρε παιδί μου, δεν αντιλέγω, απλώς είναι ελευθεροι. Τον θυμάμαι τον συγκεκριμένο που το ειχα δει παλαιότερα με τη West Ham και ηταν εξαιρετικός. Υποθέτω για αυτο και τα σκασε ο Βαγγέλας πέρσι, αλλά στη Νοττινγχαμ δε τράβηξε. Βέβαια στη Νοττινγαμ δε τράβηξε ουτε ο Σκάρπα που ειναι αποδεδειγμένα παιχταράς αλήτης.
Ήρθαμε σε συμφωνία με την Ουρακαν για τον Εζέ. Η αξία του είναι στα 8 μύρια
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Να πιστέψω ότι ο Προκόπης θα μείνει;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
$4,5Μ η Ουρακάν και διαπραγματεύονται ακόμα 10%-20% ποσοστό μεταπώλησης.
![]()
Ρε καλή κίνηση μοιάζει, όσα και να δώσει, αλλά ποιανού τη θέση θα πάρει δεν ξέρουμε...
(Πιο πολύ κουμπώνει στη θέση του Μπουχαλάκη και του Καμαρά δευτερευόντως, αλλά φοβάμαι μην έχουν στο πλάνο καμία μετατόπιση)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Α μπα τελικά παίρνουμε και μέσο;
Θα εκπλαγω αν φύγει ο Καμαρά. Τον υπολογίζει απ' ότι διάβαζα.
καποιος φευγει?αμυντικο χαφ ο αργεντινος. γεμισαμε στο κεντρο. καμαρα,ιμπορα, αλεξανδροπουλος,Εζε, Χουανγκ, Μπουχα. θεωρω οτι η θεση του χουανγκ ετσι και αλλιως δεν ειναι ανασταλτικα.θα μπορουσε να παιξει και επιθετικο κεντρικο χαφ. Ο ιμπορα δεν θα βγαζει 90λεπτα. ειμαστε οκ στο κεντρο. ακομα και αν φυγει ο καμαρα.
hang your demons
Στο 6 δεν ειμαστε κομπλε ρε παιδια. Ο Μαντι κι ο Αλεξανδρουπολης δυσκολα παιζουν εξαρια. Ο Μπουχας δυσκολα παιζει γενικα ποδισφαθρο (κι ελπιζω να μην υπολογιζεται πολυ) κι ο μονος καθαρος αμυντικος χαφ ειναι ο Ιμπορας.
Θελουμε 6αρι, λογικο να γινεται κινηση για τον Χέζε ψηλα κι αγναντευε.
flessanto (10-08-23)
Με τον Χεζε ιμπορα και Μαντι ειμαστε κομπλε στο 6 γιατι ο μαντι κανονικα 6αρι ειναι. Μην κοιτας που την ειδε 8αρι σε εμας γιατι δεν ειχαμε δημιουργικα χαφ.
hang your demons
panahs7 (10-08-23)
Με Εζε κομπλε θα ειμαστε. Χωρις μεταγραφη, οχι.
flessanto (10-08-23)
Παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε.
Πήραμε τον ιμπόρα μέχρι να φύγει η μπόρα των προκριματικων.
Η ομάδα δεν έχει βασικό 6αρι. Ο Καμαρά δεν θα γίνει ποτέ τέτοιος. Αν ο εζε είναι καθαρό. 6αρι φυσικά και τον θέλουμε. Αν είναι 8αρι, τότε ίσως σημαίνει ότι κάποιος θα φύγει. Πάλι πρέπει να βρούμε 6αρι όμως.
Εξτρεμ ακούω και εξτρεμ δεν βλέπω όμως μια έχουμε μείνει μόνο με Μασούρα και βρουσαι. Βλέπω σήμερα να παίζει και ο Ελ κααμπι εκεί.
Με τον κορδονά τι έγινε;
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (10-08-23)
Γιατί μέχρι να φύγει η μπόρα (εκτός του ποιητικού); Μια χαρά μπορεί να παίξει ένα μάτσο παιχνίδια ο Ιμπόρα. Ο Έζε η καλή του θέση είναι εκεί σε τριάδα στο κέντρο να κερδίζει μπάλες κυρίως. Για τα εξτρέμ μην ξεχνάς ότι τη μία θέση θα την πιάνει οπωσδήποτε ο Φορτούνης μιας και δεν παίζουμε με 10άρι. Παίζει ακόμα πιστεύω του Μπρνίτς απλά δεν πρόκειται να κάνουν μεταγραφή νομίζω εν μέσω των 2 πρώτων παιχνιδιών.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Η Μάριμπορ ζήτησε να μείνει ο Μπρνιτς για τα ματς τους με τη Φενέρ. Οπότε ίσως σε μια βδομάδα να έρθει.
Για τον Χουάνγκ εγώ κρατάω μικρο καλάθι φετος αν μείνει, δεν τον βλέπω με όρεξη, είχε και τραυματισμούς και φαίνεται και στις προηγούμενες ομάδες του να έχει αισθητές πτώσεις μετα την 1η σεζόν.
Bookmarks