Δεν ειπα οτι δεν εκλεισε. Ειπα οτι συμφωνα με τον "Αντωνηδες τι κανετε", δε θα ερθει σημερα.
Μπορει για 1000η φορα να πεσει εξω, μπορει και οχι. Θα μπει στο αεροπλανο, λεει ο Κωτσης, οχι οτι θα ερθει αμεσα. Μπορει το αεροπλανο να τον κανει βολτες 3-4 μερες!!! Ο Κοκκινος ξερει απ αυτα τα κολπα.
Ο Αντύπας δεν κάνει ρεπορτάζ αυτές τις ημέρες;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτο εγραψε:
Μπορεί να υπάρχει η αίσθηση, έως και βεβαιότητα ότι σήμερα θα έρθει στην Αθήνα ο Καρντόνα, αλλά μία πηγή του Ολυμπιακού υποστηρίζει ότι αποκλείεται μέσα σε αυτό το τριήμερο να ολοκληρωθεί μεταγραφή-ούτε καν του Ισπανού αριστερού μπακ της Λας Πάλμας, για τον οποίο υπάρχει συμφωνία σε όλα κι απομένει η υλοποίηση της. Άρα, προφανέστατα και δεν θα δηλωθεί άλλος παίκτης, πλην (λογικά) του Ελ Καάμπι, στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με την Γκενκ.
Λειτουργώντας προληπτικά και πάντα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του ρόλου μου, εδώ πέρα, οφείλω να σημειώσω ότι ο Τζον χάνει την πρωτιά στα επιχειρήματα, επειδή τεκμηριώνει την άποψή του...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (09-08-23)
Δεν είναι και δικό μου το συγκεκριμένο κινητό, από το οποίο το έγραψα, για να το περάσω μέσα από κανέναν τοίχο. Και ο κοκκινοβαρόνος είναι τεκημηριωμένος με βάση πραγματικά στοιχεία ως προς την γκρίνια του...
Ρε πότε κλείνει η μεταγραφική περίοδος; πάλι στις 31 Αυγούστου είναι;
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί; Έχεις σκοπό να μας κάνεις κανένα δώρο και να μην προλάβουν από τις άλλες ομάδες να κάνουν ρελάνς;;;
jonk (09-08-23), Nikolaos_Kokkinos (09-08-23)
Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι....
15 Σεπτεμβριου.
flessanto (09-08-23)
Το πολύ θετικό είναι πως μάλλον μένει ο Καμαρά. Για να αγοράσεις τέτοιον παίκτη θες πάνω από 15 εκατομμύρια και τον έχεις στα πόδια σου. Μακάρι να του έκαναν καλό κουκ για να μείνει και να γουστάρει.
Τα παραλές για τον Αμπουμπακάρ...
Nikolaos_Kokkinos (09-08-23)
Ισχύει...
Nikolaos_Kokkinos (09-08-23)
Ελπιζω να μη σοβαρολογουμε για τον Αμπουμπακάρ....Δε κάνει το παιδί. Ποτέ δεν μου άρεσε.
voskos_7 (09-08-23)
Bookmarks