Εμενα μαρεσει αυτο που προτεινει ο φιλος εδω. Δωστον σε κανα Ιωνικο να παιζει βασικουρα 30 παιχνιδια να ψηθει να εξελιχθει να δειξει οτι ειναι να δειξει χωρις να ειναι στην Ηλεκτρικη καρεκλα του θρυλου, να παρει παιχνιδια κ εσυ παρε για 2ο εναν Proto η πως τονε λεγανε, εναν φτασμενο τριτο-δευτερο, 28 + κ προχωραμε Χωρις πειραματα στου κασιδη (εμας δλδ) το κεφαλι.
Edit: "για δευτερο εναν Προτό.." η ειρωνια ειναι ισχυρη εδω
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (07-08-23), Nikolaos_Kokkinos (07-08-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (07-08-23)
Ξέρουν ήδη από τα 15 αν έχει προοπτική ένας τερματοφύλακας, στα 20 είναι ήδη έτοιμος παίκτης. Όποιος έχει διδαχθεί τα βασικά της θέσης μπορεί και παρατηρεί πολλά και διαφορετικά στοιχεία που δε βλέπει η πλειοψηφία, η οποία κρίνει τον τερματζή σε μια απόκρουση ή ένα γκολ.
Ο Τζολάκης έχει κάποια από αυτά τα στοιχεία και μιας και είναι δικό μας παιδί τον κρατάνε ως project (κακώς). Όπως αναφέρθηκε, πρέπει να φύγει δανεικός με όρο ότι θα παίζει βασικός, για να μπορέσει και να κριθεί δίκαια αλλά κυρίως γιατί ο τ/φ βασίζεται πολύ στο μομέντουμ. Αν βρει ρυθμό και νιώσει αυτοπεποίθηση, μπορεί και ένας μέτριος να γίνει υπερήρωας (βλέπε Ρομπέρτο).
Εντάξει - και η κωλοφαρδία, δεν κρατάει αιώνια, πάντως.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη. ΡΕ ΠΟΙΑ ΧΙΡΟΝΑ ΡΕΕΕΕΕ!!
![]()
Μην ασχολείσαι... Σε κανένα δυάρι χρόνια, θα προταθεί.
Μεγάλος παικταράς αυτός, έτσι όπως τον είδα με βάζελο.
Είναι που ήταν επιβλητική και η εμφάνιση της άμυνας του βάζελου και όσο να 'ναι, σε ψαρώνει αν τον δεις εκεί ανάμεσα...
drizzt (07-08-23), Nikolaos_Kokkinos (07-08-23)
drizzt (07-08-23), flessanto (07-08-23), giovanni#10 (07-08-23), panahs7 (07-08-23), voskos_7 (07-08-23)
Όταν σταματήσει να κατεβαίνει στο Καραϊσκάκη πιο κλειστά και από τον Ιωνικό, δεν χάσει πρωτάθλημα στο οποίο είχε βρεθεί με 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, κατεβεί σε παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει και κερδίσει, θα το σκεφτώ να τους αντιμετωπίσω σαν ομάδα που πρωταγωνιστεί.
Και δεν συζητήσαμε καν για ένα παιχνίδι στο οποίο παίξανε με τον αντίπαλο να έχει μισή ομάδα και το σκορ του πρώτου αγώνα σαφώς σε βάρος του, να τους φτάνει το σκατό στην κάλτσα.
πιο αδιαφορο, αχρωμο και αγευστο παιχτη απο το βρουσαι ,δεν εχω ξαναδει , μονο ο αρτσουμπι τον πλησιαζει νομιζω , ξερεις κανεις να μου πει ποια θεση στο γηπεδο ειναι η καλη του ? εγω πιστευω οτι σε καμια ομαδα superleague δεν κανει για βασικο το παιδι , απλα λογω Homegrown Player Rule μενει στον γαβρο
Εντομεταξυ το χαρακτηριστικό του Βρουσάι ειναι η εκρηκτικότητα (βλέπε γκολ με τη Ζελα) και η καλή ντριπλα.
Κάτι δηλαδη που δεν ειχαμε φέτος πριν τον Κανός
Ρε καναν παιχτη πηραμε? Ακουγεται τιποτε άλλο?
Με την διαφορά ότι ο Κανός ήξερε τί να τα κάνει αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο Βρουσάι είναι σαν παίκτης ποδοσφαίρου σάλας, ο οποίος, για έναν λόγο, βρέθηκε να παίζει προσωρινά στο κανονικό.
drizzt (07-08-23)
Η συζητηση δεν ξεκινησε επειδη έχει παιξει κανα σοβαρό παιχνίδι ή ξέρει μπαλάρα αλλά επειδη γενικά ειμαστε ισοπεδωτικοί με τους δικούς μας. Οπου Ελληνας, τρωει κράξιμο και μηδενισμο. Για αυτο αναφέρθηκα και στον Τζολάκη. Θα μπορουσα να πω και για Μασούρα.
Ο Βρουσάι έχει αυτά τα χαρακτηριστικά σαν παιχτης. Για βασικός δεν κάνει, ως αλλαγή ομως πάντα βοηθάει. Και σιγουρα από το να βάζεις άσχετους στα εξτρέμ, καλύτερα τα πάει.
Οσο για το οφσάιντ...εντάξει...ξέρεις και ξέρω οτι με το εν λογω οφσάιντ γέλαγε ολη η Ελλάδα. Γκολάρα ηταν και μπράβο του.
Ε τι συγκρινεις τωρα ρε συ? Ο ένας ειναι 25 χρονων και παραμένει "ταλέντο" ο άλλος ειναι παιχτάρα.Με την διαφορά ότι ο Κανός ήξερε τί να τα κάνει αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο Βρουσάι είναι σαν παίκτης ποδοσφαίρου σάλας, ο οποίος, για έναν λόγο, βρέθηκε να παίζει προσωρινά στο κανονικό.
jonk (07-08-23)
Bookmarks