flessanto (06-08-23)
Με το σκοράρισμα, μην ασχολείστε και πολύ... Γρήγορος είναι, ντρίμπλα έχει, πάσα και σέντρα είναι μέσα στο πακέτο...Για τα λεφτά της ρήτρας του, δύσκολα δικοί μας βρίσκουν καλύτερο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (06-08-23)
Αγιουμπ τον λενε πειτε του οχι Γιουσεφ
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Franco Cervi εξτρεμ της Θελτα μας κανει? (και πολυ μας κανει λεω εγω)
αυτος ειναι ο αργεντινος με ιταλικο διαβατηριο που εγραφε στους γριφους αυτος της 7.
hang your demons
Αυτόν τον είχαμε πει καιρό τώρα νομίζω και είχα ρωτήσει το ίδιο!
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (06-08-23), Nikolaos_Kokkinos (06-08-23)
Josimar (06-08-23)
Με τον Ρέαμπτσιουκ τι διάολο γίνεται; Χάθηκε στο δρόμο;
Αν ξέρεις κάτι και εσύ, πες το, αλλιώς κράτα τη στάση που κρατάνε οι υπόλοιποι που ξέρουν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η Μαρσέιγ αφήνει εκτός ομάδας τον Μαλινόσφκι, απόφαση που προκαλεί μεγάλη έκπληξη (αν δεν υπάρχει ήδη συμφωνία με κάποια ομάδα). Τον είχε πάρει τον Ιανουάριο 10 μύρια απ' την Αταλάντα (ο Ουκρανός παικταράς που μας είχε βάλει τη γκολάρα στο μεταξύ μας) και δεν τον υπολογίζει ο προπονητής. Έχει δείξει ενδιαφέρον η Τορίνο και η Μπεσίκτας γράφουν.
Du3lisT (06-08-23)
Εγώ βλέπω ότι τον Κίνι που και καλά θα ήταν εναλλακτική λύση δεξιά (δεξιοπόδαρος) και αριστερά, πάνε οι Ισπανοί να μας τον φορέσουν καπέλλο αριστερό μπακ. Ρε τον φουκαρά τον Θρύλο...
Το Μπουκιτσί έφυγε;
Paneas (06-08-23)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks