Εγώ θα έβαζα Μασούρα τελευταίο, γιατί κατά συνθήκη, αν η ομάδα είναι καλά γενικώς, μπορεί να είναι χρήσιμος και να σου βάλει γκολ. Οι υπόλοιποι δεν είναι ποτέ. Ο Ντόη δεν ξέρω πόσο μπορεί να βελτιωθεί.
Τζολάκης μέχρι να τον βλέπεις στον ύπνο σου, αντέχεις κι άλλο.
drizzt (02-08-23), flessanto (02-08-23), Nikolaos_Kokkinos (02-08-23), panahs7 (02-08-23)
Τζολακης... Σε αλλη χωρα θα μαζευε Ελιες, ΤΙ ΒΥΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Από τις πολύ καλές μεταγραφές αυτή του Αλεξανδρόπουλου πάντως.
Ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου, μείωση του μέσου όρου ηλικίας και παίχτης που δε περιμέναμε με τίποτε να έρθει Ελλάδα τώρα. Προφανώς πείσθηκε από το project του Κόρδονα.
Εγώ δε θέλω να φύγει ο Μασούρας, ειδικά με τέτοια αστεία ποσά. Για αλλαγή είναι πολυτέλεια σαν πακέτο. Έλληνας, νέος ακόμα, δε θα γκρινιάζει, μπορεί να προσφέρει. Επειδή ξεχνάμε εύκολα, την επική προσποίηση και τη μπαλιά στον Αραμπί μέσα στην Άρσεναλ, τα έκανε ο Γιώργης.
Du3lisT (02-08-23), flessanto (02-08-23), Josimar (02-08-23), Nikolaos_Kokkinos (02-08-23)
Πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε: Δεν πετάμε τυχαίες εθνικότητες και σπορ εδώ μέσα...
Και οι Ινδοί 250 φυλές είναι και δεν είναι όλοι χάκερ και scammers. Οι Πακιστανοί είναι Μουσουλμάνοι Ινδοί.
Μακάρι να κάνω λάθος για Αλεξανδρόπουλο και να έρχεται όντως: Έχω και καιρό να πέσω έξω, εκτός από όσους κράζω εν ώρα αγώνα και σκοράρουν...
Για Μασούρα, είσαστε λίγο ισοπεδωτικοί, που σας είναι αρκετό το 1,5 χαρτί. Και για εμένα, αν είναι να μείνει ο Βρουσάι, καλύτερα να παίζει ο Λιάτσος. Έτσι κι αλλιώς, τα ίδια αποτελέσματα έχουν και ο Βρουσάι, σίγουρα δεν βελτιώνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 02-08-23 στις 19:54
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (02-08-23)
Εξαιρετική κίνηση με αλεξανδρόπουλο.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
drizzt (02-08-23)
Ποιά προσποίηση; Δεν βρήκε ο κατσικοκλώτσης στο τάκλιν ούτε μπάλα, ούτε πόδια και ο Μασούρας σκόνταψε στο πόδι του και δεν ήθελε να πέσει και την έβγαλε... Άσε που άμα δεν σκόνταφτε θα την έκανε ψηλή...
Δεν είναι ποσό το 1,5 για να δώσεις Μασούρα. Με 6 έχουμε αγοράσει απείρως λιγότερες υπηρεσίες.
flessanto (02-08-23), Nikolaos_Kokkinos (02-08-23)
Ευκαιρία να τους κάναμε τράμπα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (02-08-23)
Αν προλάβουμε κι έναν επιθετικό μέχρι να δηλώσουμε παίκτες, πάμε καλά.
flessanto (02-08-23)
Θα τους σπάσουμε τον πούτσο πάλι του χρόνου...
Gtakis (02-08-23)
Πολύ καλή μεταγραφή. Περιμένω την ανακοίνωση, ό,τι καλύτερο από έλληνες παίκτες από τους λίγους που μπορεί να σταθεί.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (02-08-23)
Επιτέλους ταχύτητα στα χαφ.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
voskos_7 (02-08-23)
Βγήκε ο Νικοβλάξ για Αλεξανδρόπουλο κι από κάτω στα σχόλια οι μισοί κράζουν επειδή είναι δανεισμός και οι άλλοι μισοί βάζελοι γελάνε και λένε 4η επιλογή του Γιοβάνοβιτς ήταν.![]()
Bookmarks