flessanto (01-08-23)
η απολυτη παρανοια , εκατονταδες μαλακες στο τουητερ (η εξ ), βριζουν διοικηση , βαγγελα , αρδ γιατι σαμποταρουν το εργο κορδον και δεν θελουν να τον αφησουν να ολοκληρωσει το εργο του
γιατι ειμαι σιγουρος οτι ειναι βαζελια και χανουμια ολοι αυτοι?
flessanto (01-08-23)
Who gives a fuck που λένε στο χωριό μου. Αθλητικά τουίτερ, φέισμπουκ και βραδυνές εκπομπές στο ραδιόφωνο. Αμα περιμένετε να διαβάσετε/ακούσετε κάτι σοβαρό κλάφτα Χαράλαμπε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (01-08-23)
Τον Τσέρβι της Θέλτα που υποτίθεται πως προτάθηκε τον σχολιάσαμε;
πριν πεσει κραξιμο για τον ποροζο , ειναι απο το φυτωριο της Independiente del Valle το καλυτερο ισως στη ν αμερικη αυτη τη στιγμη , λογικα τον ξερει ο πορδον απο το εκουαδορ , ειναι καλη μεταγραφη νομιζω
Καλός φαίνεται και σε καλή ηλικία. Μη μας βγει Μπόρχα της άμυνας μόνο!
Τα στοιχεία των δύο παικτών δείχνουν καλό δίδυμο στα στόπερ, αν όντως υπογράψει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Τους γαμαει ο Κορδόν. Ούτε με κυάλια δεν πετυχαίνουν μεταγραφή
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Δεν με χαλάει σαν προσθήκη.
Με την γαμημένη την επίθεση θα κάνουμε κάτι όμως; Αύγουστο μπήκαμε, έχω πάει και έχω γυρίσει από τις διακοπές μου και ακόμα μας λείπουν 2 εξτρεμ και 1 φορ ενώ σε λίγο παίζουμε Ευρώπη.
flessanto (01-08-23)
να παρει κ τον βαλεντσια , 33 ειναι αλλα γαζωνει
flessanto (01-08-23)
οψιον εχει ο ποροζο?
Παιδιά, το βιογραφικό του Πορόσο είναι μια χαρά. Παικτης με 22 συμμετοχες στο γαλλικό πρωτάθλημα στα 22 του στην πρωτη του σεζον στην ευρωπη, δεν ειναι τυχαίος. Πιστεύω ότι είναι η πρωτη μεταγραφή έως τώρα που πείθει σαν άκουσμα.
Να γράψω κι εγώ τίποτα σοβαρό μιας και έπεσα πάνω σε κάτι σχόλια κάτω από την είδηση.
Οι επιστήμονες έβγαλαν πόρισμα το χειρότερο δίδυμο του πρωταθλήματος.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
panahs7 (01-08-23)
Bookmarks