captain-cook (01-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-08-23), Josimar (01-08-23), Oberon (01-08-23), sabar77 (01-08-23), voskos_7 (01-08-23)
Μωρέ δεν είναι τα στατιστικά του το πρόβλημα. Δεν έχει περισσότερο δύναμη ή αντοχή ή ταχύτητα από τον χουανκ, δεν έχει καλύτερο κορμί από τον μπουχαλακη, δεν έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τον ιμπόρα, δεν έχει μεγαλύτερο potential από τον σουρλη και τον ντοη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έρθει στην ομάδα.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
captain-cook (01-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-08-23), Josimar (01-08-23), Oberon (01-08-23), sabar77 (01-08-23), voskos_7 (01-08-23)
flessanto (01-08-23)
flessanto (01-08-23)
flessanto (01-08-23)
Νομίζω πως το μπάτζετ για μεταγραφές έχει άμεση συνάρτηση με πωλήσεις ή αποδεσμεύεσεις, οι οποίες έχουν τεθεί ως προτεραιότητα από τον Μαρινάκη. Πήραμε όσους διαθέσιμους ξέρει ο προπονητής και πιστεύει πως μπορούν να κουμπώσουν άμεσα, και μετά δυστυχώς κολλήσαμε για καιρό σε κάποιες καλύτερες περιπτώσεις που και πιο ακριβές είναι αλλά και δύσκολο να πεισθούν να έρθουν σε μας αυτή τη στιγμή. Οπότε καλά τα είπε ο Κορδόν, θα πάμε στο τέλος της μεταγραφικής σε όσους δεν βρήκαν ότι ήθελαν και ξέμειναν. Αν δώσουμε Όλεγκ και Ζίγκι κάποιον της προκοπής θα πάρουμε, αλλά αργήσαμε πολύ.
Ο άλλος θυμήθηκε τον Γουίλιαν που πήρε στη Μπέτις... Λογικά έσπαγε το κεφάλι του να τον θυμηθεί τόσο καιρό και έτσι προέκυψαν ο Μιρ και ο Μάρκος Αντρέ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (01-08-23)
Τι ...Σιωπης ρε παιδιά; Ρε τον φουκαρα τον Θρύλο...
Nikolaos_Kokkinos (01-08-23), Oberon (01-08-23)
Oberon (01-08-23)
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο ζήτημα χρημάτων, αν υπάρχουν: Πρέπει να φανερώσει και πωλήσεις γιατί πέρυσι παράγινε το κακό και δεν νομίζω ότι έχει περιθώριο να το παίξει και φέτος.
Αλλά και πάλι, αυτό, δεν είναι δικό μας πρόβλημα: Ο Ρονάλντο, πχ, τον δικό του διευθυντή τον έκανε βολ - πλανέ, ακριβώς επειδή δεν μπορούσε να σπρώξει ούτε κερασμένο παπά σε χαρμάνη.Ναι. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το ξαναεξηγήσουμε.
Στη θέση του Σιώπη, θα έπαιρνα και Τουρκική υπηκοότητα.
flessanto (01-08-23)
Εγώ ξαναρωτάω, επειδή είμαι χωριάτης: Σίγουρα για τον Πειραιά ήρθε;;;
Να χρησιμοποιήσει το στοκ του, τότε... Δεν μπορείς να αφήνεις ό,τι θέλεις να πουλήσεις έξω από την αποθήκη, να το χτυπάει ο ήλιος και τα λοιπά καιρικά φαινόμενα. Ειδικά όταν έχεις πληρωμένα και τα έξοδα αποθήκευσης ήδη. Αμαρτία κάνω αλλά θα το πω από τώρα, ότι μόνο ο Φρέιρε χρειαζόταν να έρθει από αυτούς που έφερε.
Μια χαρά παίκτης είναι ο Σιώπης.
Η πλάκα είναι ότι απαξιώνουν το εμπόρευμα, αλλά κάνουν και νούμερα όταν έρχονται προτάσεις και στο τέλος καταλήγουν να τους δανείζουν, για να μεταθέσουν το πρόβλημα στο τέλος της επόμενης χρονιάς.
Για τους αλεπουδιάρηδες, λέω ότι σχολιάζουμε αυτό που γίνεται: Δεν ξέρουμε προθέσεις και δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα γράψουμε ότι κάποιος κάνει κάτι άλλο, πέραν του προφανούς, χωρίς αποδείξεις.
Εντάξει, σταματήστε με τη δυσφήμιση... Να είναι καλά το παιδί και όπου θέλει ας πάει.
jonk (01-08-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks