FanisJK7 (31-07-23)
Χειρότερα από Μαρσέλο; Χειρότερα από ραμπεσαντρατανα;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
FanisJK7 (31-07-23)
Ο φρειερ παντως επαιξε αμεσως. οποτε ναι μπορουνε να βρουν παικτη που να μπορει να παιξει πιο γρηγορα.
σωστα κοπηκε. το 1-1,5 μηνα μπορει να ηταν η αισιοδοξη εκδοχη. Ασε που μπορει να ειχε και κανενα ιατρικο θεμα και δεν το λενε για να μην γινει χειροτερο.
Βεβαια το οτι θελουν τωρα παικτη αμεσα να παιξει και καιγονται ερχεται σε κοντρα με το ποσο αργα κινηθηκανε για παικτες και το λεγαμε εδω.
hang your demons
Υποτίθεται χτίζεις ομάδα από το μηδέν, όχι για τα προκριματικά. Με βάση αυτό δεν άργησαν, έχουμε 1 μήνα μπροστά. Όταν λένε όμως ότι δεν προλαβαίνει να παίξει στα κρίσιμα παιχνίδια, τότε μόνοι τους ακυρώνουν όσα λένε για σχεδιασμό. Τώρα που όντως είναι πρόβλημα αυτά που λένε, εσάς σας αρέσει και "σωστά τον έκοψαν". Μάλιστα.
Ε τώρα τι να πούμε αν τον έκοψαν στα ιατρικά γιατροί είμαστε να πούμε ότι λάθος τον έκοψαν;
Paneas (31-07-23)
Το πρόβλημα δεν είναι ότι τον έκοψαν, αλλά το πώς το παρουσιάζουν. Απ' τη στιγμή που λένε ότι κόπηκε γιατί είναι ανέτοιμος, αυτό θα πάρω ως δεδομένο. Οι ίδιοι λένε ότι δεν θα βιαστούμε και έχουμε μέχρι τέλος Αυγούστου, όχι εγώ. Άρα το "δεν προλαβαίνει τα κρίσιμα παιχνίδια" εμένα προσβάλει τη νοημοσύνη μου. Λες και ο επόμενος θα προλάβει και θα μπει να παίξει με 1 προπόνηση.
Ερώτηση επειδή δεν παρακολούθησα την εξέλιξη, το "έτοιμος σε ενάμιση μήνα και δε μας κάνει γιατί έχουμε κρίσιμα παιχνίδια" είναι επίσημη θέση της ΠΑΕ;
Το λάθος δεν είναι ότι τον έκοψαν: Το λάθος είναι ότι τον βρήκαν.
Πάρτε Ρόνι Λόπεζ και Κανός και βάλτε τις ατζέντες στον πάτο σας, ρε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (01-08-23)
Ωραία τώρα περιμένω εξτρέμ εγώ και να παίξει βασικός σε 10 μέρες. Αν δεν γίνει αυτό να πα να γαμηθούν, θα αρχίσω να κράζω σαν τους υπόλοιπους για τις μεταγραφές.
Du3lisT (31-07-23)
Δεν τα πιάνεις νωρίς τα γράμματα ρε Πάνο. Ακόμα λεφτά στα κάλαντα δίνεις...
jonk (31-07-23)
καποιος να ριξει μπαν στον παναγο μου κλεβει τον παραδοσιακο ρολο μου εδω και 16 χρονια , να μιρλιαζω τα καλοκαιρια και να μπινελικονω προεδρους
Περισσότερο ανησυχώ με την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πλάνο, χωρίς να το έχει δει... και έχοντας διαβάσει ό,τι μπορούσε να γραφτεί για να σου πούνε ότι δεν υπάρχει...
ερχετε νεος κομπρας ξεκολιαστης Λεονάρντο Καμπάνια , δεν θα ριξει μονο τα τσιμεντα αλλα και τα υποστυλωματα
Αυτός προετοιμασία τόσο καιρό δεν έκανε; Γιατί είναι ανέτοιμος; Αν ήταν να βγει τύπου Γκάρυ καλύτερα όμως.
Δεν θα αφήσουμε ούτε τις πετσέτες στο Μαϊάμι, ρε...
jonk (31-07-23)
Γιατί, ποιός είπε ότι έγραψες πώς έπρεπε να υπογράψει όπως και να έχει;;;
Paneas (31-07-23)
παιζει να κοπηκε για αλλο λογο και οχι για ιατρικα ή εργομετρικα;
Bookmarks