Το project Τζολάκη και τα μάτια σας εσείς.
![]()
Ο Μανδάς όντως έχει δείξει, σε αντίθεση με τον Τζολάκη, πως είναι πολύ καλός. Απορώ που δεν τον έχει αγοράσει ακόμη παοκ ή βάζελος.
flessanto (31-07-23)
Δύσκολα Έλληνας τερματοφύλακας νεαρός παίρνει χρόνο συμμετοχής σε ομάδα που έχει στόχους.
Στο κάτω - κάτω και τον Μανδά τον βλέπεις να κάνει τώρα παιχνίδια Διονύση Χιώτη στην Προοδευτική. Όχι γιατί εσύ είσαι χαζός και μόνο εσύ δεν μπορείς να τον φανταστείς να παίζει σε ομάδα στην οποία η άμυνα τον προστατεύει λιγότερο, αλλά ακριβώς επειδή έχουμε δει πολλούς να υπόσχονται τα μύρια - όσα και όσο να 'ναι, δύσκολα τσιμπάς.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τους είδαμε και τους ξένους και καταλήξαμε στον Πασχαλάκη, που έπαιζε στα Γιάννινα πριν πάει στον παορκ . Το ότι δίνει ευκαιρίες ο Ολυμπιακός στον Τζολάκη καλό είναι αλλά το παιδί αποδεδειγμένα δεν μπορεί και δε θα με χάλαγε να είχαμε τον Μανδά για δεύτερο που έχει δείξει πως είναι καλός. Σπάνια μου κάνουν εντύπωση παίκτες από σούπερ λιγδ και αυτός έχει ξεχωρίσει, νομίζω δεν υπάρχει οπαδος οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας που να μην του έχει κάνει καλή εντύπωση.
Ο ξένος (εκτός από καλύτερη εκγύμναση) έχει εξασφαλισμένο και μεγαλύτερο χρόνο υπομονής από όλους, για διαφόρους λόγους και δύσκολα πιάνει γρήγορα κλίμα από την κερκίδα ώστε να τον πάρει γρήγορα από κάτω...
Με τον κινδυνο να το παρετε κ να μου τον τριψετε στα μουτρα παραθετω αυτο εδω
"οι ερυθρόλευκοι προχωρούν στην μεταγραφή του 19χρονου Ισραηλινού δεξιού μπακ Ιλάι Φέινγκολντ (έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Χάιφα) για τον Ολυμπιακό Β΄"
Πηγη: https://www.sport24.gr/football/olympiakos-nees-diapragmateyseis-gia-ton-cheze-ti-dilose-o-argentinos-chaf.10130939.html
(κατω κατω στα ψιλα γραμματα τους αρθρου... γιατι στα πανω γραφει για τον Χεζε , ο οποιος μαλλον μας εχει Χεζ μενους)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
zionikos (31-07-23)
Γιατί ρε να σου την πούμε; Ο Πάνος είσαι;;;
Και γιατι ειναι μεμπτο να παρουμε εναν τυπακο για τη β ομαδα;
flessanto (31-07-23)
επειδη το project με τα αριστερο ισραηλινο μπακ ειχε τεραστια επιτυχια ειπαμε να τους κανουμε σετ , τι πιο λογικο
flessanto (31-07-23), Nikolaos_Kokkinos (31-07-23)
φανταστειτε για τι καρμοιρολιμουντζες μας εχουν που μας προτειναν τον νελσον ολιβειρα
flessanto (31-07-23), Nikolaos_Kokkinos (31-07-23), redbaron (31-07-23)
Nikolaos_Kokkinos (31-07-23)
Χάλασε η μεταγραφή του Κένεντυ μετα τα ιατρικά.
flessanto (31-07-23), Nikolaos_Kokkinos (31-07-23)
giovanni#10 (31-07-23)
Φερνουν που φερνουν (οταν φερνουν), σακατηδες μεταξυ αλλων, τουλαχιστον αυτον ειχαν την ευθυξια να τον κοψουν πριν μας τον φορτωσουν.
Nikolaos_Kokkinos (31-07-23)
Αμφίβολο, αν σκεφτείς οτι κάπου τοσα έχει καταφέρει τα τελευταία 8 χρόνια μαζί.
Ο παίκτης αυτός κάθε καλοκαίρι στις προετοιμασίες της Τσέλσι έκανε αγώνα δρόμου να χάσει τα κιλά των διακοπών, κάποια στιγμή τον πήρε για τα καλά η κάτω βόλτα μάλλον.
Το ρεπορτάζ δε μιλά για κάποιο σοβαρό ιατρικό θέμα, απλά απο τα εργομετρικά φάνηκε οτι χρειάζεται τουλάχιστον ενάμιση μήνα μέχρι να μπορεί να παίξει.
flessanto (01-08-23)
Σπουδαιο εξτρεμ. αφησε εποχη στον Ολυμπιακο.
hang your demons
flessanto (01-08-23), jonk (31-07-23), Nikolaos_Kokkinos (31-07-23)
Τουλάχιστον αυτός κόπηκε, είναι μια πρόοδος αν σκεφτείτε ότι ο βρσαλκο πέρσυ πέρασε μετά βαϊων και κλάδων.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Josimar (31-07-23), Nikolaos_Kokkinos (31-07-23)
Όποιος είδε τις φωτογραφίες απο την άφιξή του σίγουρα δεν εξεπλάγην πάντως
Κόπηκε λέει γιατί θέλει 1,5 μήνα να είναι έτοιμος και έχουμε κρίσιμα παιχνίδια. Δηλαδή ο επόμενος που θα φέρουν θα μπει να παίξει σε 10 μέρες. Άρχισε το δούλεμα μου φαίνεται, δοκιμάζουν τα νεύρα και των πιο υπομονετικών.
Bookmarks