Το ότι πήγαν να χτυπήσουν Μπoρέ (παίχτη που πήγε στην Αιντραχτ με 17 εκατομμύρια) δείχνει ότι στην διοίκηση το 'χουν ρίξει στην τρέλλα.
Faithful (30-07-23), Nikolaos_Kokkinos (29-07-23), Oberon (29-07-23)
ΦΒΣΦΒΣΓΦ
Προτιμώ να προσπαθούμε να "αναστήσουμε" τον Κένεντι στα 27 παρα κάτι 33+ που προσπαθούμε συνήθως.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (30-07-23)
Και μπαινεις μεσα για να δεις να σου γραφει ποσο...ΔΕΝ θελει να ερθει στο ολυμπιακο. ΟΛΟΙ οι ΑΡΔ ζουνα απτα cklickbaits του χειριστου ειδους
Ειναι ολοι πλεον επιπεδου "πατα στον λινκ, χιλιαδες καυτες μιλφαρες απο την πτολεμαιδα σε περιμενουν" και κατω.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
giovanni#10 (30-07-23), panahs7 (30-07-23)
Δε μπορώ άλλα δεκάρια στην ομάδα, φτάνουν Χουάνγκ και Φορτούνης για τη θέση.
Δεν είναι 10ρι ο Χουάνγκ.
Δεκάρι είναι, εμείς τον βάζουμε να παίζει οκτώ.Για εμένα εκεί είναι η θέση του. Να παίζει πιο ελεύθερα όπως ο Φορτούνης ή να παίζει με σε 4-1-2-3, μαζί με κάποιον άλλο μπαλαδόρο σαν το Ινιέστα-Τσάβι.
Πρέπει να βρούμε έναν Τσάβι.
Στο 8 (CM) είναι η καλή του θέση, δεν του την αλλάξαμε εμείς. Ο Φορτούνης είναι AM.
Με τα δυο σημερινά ο Τικινιο έφτασε τα 13 σε 16 ματς. Φουλ για πρωτάθλημα η Μποταφόγκο και MVP του πρωταθλήματος Βραζιλίας αυτός. Και μεις βολοδερνουμε για φορ...Ρε τον φουκαρα τον Θρύλο...8
jonk (31-07-23), Nikolaos_Kokkinos (30-07-23), redbaron (31-07-23)
Du3lisT (30-07-23), Nikolaos_Kokkinos (30-07-23)
Δείτε τον και καμαρώστε τον. Λέει πως ο Φορτούνης είναι Αμυντικός Μέσος.Απίστευτο το τι διαβάζουμε....
panahs7 (30-07-23)
Προφανώς εννοεί Attacking Midfielder![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αμυντικός μέσος. Και ο Χουάνγκ Μισοφέγγαρος μέσος.
Ο Χουάνγκ είναι επιθετικός αμυντικός μέσος, με σαφή στοιχεία κεντρικού και μία επικάλυψη ακραίου. Είναι το Γιν και το Γιάνγκ της θέσης του μέσου.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks