Καλησπέρα.
Καλησπέρα.
flessanto (28-07-23)
estai (28-07-23)
το μοναδικο αρθρο με δοση αληθειας στο sportdog ειναι το
"Βούλιαξε" τη Μύκονο η σύντροφος του Τραπ - Έσκυψε με στρινγκ μαγιό και η πίσω όψη της έβγαλε μάτια!"
Nikolaos_Kokkinos (28-07-23)
estai (28-07-23)
Έλα μωρέ Τάκη, βγαίνει ο κάθε αυγολέμονος εδώ μέσα και λέει το μακρύ του και το κοντό του και εμείς πρέπει να του φερθούμε με το "σεις" και με το "σας" και όλη την αιδώ να πούμε...
Μιάς και παίξαμε με τη Ρέιντζερς, να τολμήσω να γράψω ότι ο Μουρέλος είναι ελεύθερος στην ίδια θέση, στην ίδια ηλικία και εθνικότητα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μαρεσε κ ο ταβερνιε εμενα
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Άσε αυτόν - δεν έρχεται... Εκτός από δεξί μπακ (το οποίο σιγά - σιγά, γίνεται πιο δύσκολο να βρεθεί σε σχέση με το αριστερό), είναι και Άγγλος.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ταβερνιε είχαμε.Στον παγκο για 4 χρονια.
Ιμπόρα, Μπορέ τι γινεται..?
hang your demons
flessanto (28-07-23), jonk (28-07-23), Nikolaos_Kokkinos (28-07-23), Oberon (28-07-23)
flessanto (28-07-23)
Όταν βλέπεις Ταβερνίερ, να σπάω, να παραμιλώ...
Στη Ρέιντζερς έχει αφήσει εποχή και δεν θυμάμαι στη θέση του πολλούς, στη συγκεκριμένη ομάδα.
Εγώ όταν άκουσα Ταβερνιέ στον αγώνα, σκέφτηκα ότι άμα είναι να τον πάρουμε εμείς, το τι κοροϊδία θα πέσει με το όνομα του δεν θα έχει τελειωμό. Ταβερνιαρη κάθε λεπτό θα τον λένε και που τον βρήκαμε σε κάνα χωριό...ασε
Εδω εχει περασει ολοκληρος
Για-Τα-Καμπαρέ, στην ταβερνα θα κολλουσαμε?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
flessanto (28-07-23)
Και ο Κένεντι δανεικός? ρε τον φουκαρά τον Θρύλο...
Αν υπάρχει λογική ρήτρα που καλύπτεται νομίζω καλύτερα από αγορά.
Στάλθηκε από τα έγκατα του ντάρκνετ με αλκοόλ και παραισθήσεις.
Εκτός αποστολής του φιλικού της Άιντραχτ ο Μπορε.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
drizzt (28-07-23)
Bookmarks