panahs7 (25-07-23)
Ας ηρεμήσουμε, δε χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας.
Φατούχ και Ερνάντες έγραψαν σήμερα. Λογικά, παντζάρια θα είναι, αλλά τους ξέρει κανείς; Είναι καλοί; Βαρόνε;
Ούτε αυτός που τους πρότεινε... Κι άλλος παίκτης της Γρανάδα έκανε follow τον Ολυμπιακό, εξτρέμ και μόλις είδα ονοματεπώνυμο, νόμιζα ότι σερφάρουν και από το υπερ-πέραν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (26-07-23)
αντιστροφη μετρηση , το παλευει , συντομα οι εξελιξεις ,σε προχωρημενες συζητησεις ειναι η φαρσοκωμωδια που βλεπουμε 2 μηνες τωρα και ολοι οι αντιπαλοι μας εχουν ενισχυθει
flessanto (26-07-23)
τωρα σοβαρα περιμένετε να παρουμε τον ερναντεζ τη στιγμη που δεν μπορουμε να παρουμε το γιαννακη τον πιττα
αλλα για μην χαλασω το τρεντ , ο αζαρ καλος ειναι για εξτρεμ? μας κανει?
Σκανε μπομπες γυρω μας
Μία σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε η [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] η οποία έκανε δικό της τον Αλμπέρτο Μποτία ενισχύοντας ποιοτικά την αμυντική της γραμμή.
Πρόκειται για μία κίνηση [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ],
Edit: Μην τολμησει κανεις και μου τον πει παλαιμαχο, οταν εχουμε ηδη παρει ενα συνομηλικο του και εναν κατα 1 χρονο μεγαλυτερο του για τη "νεα ομαδα απο την αρχη" που φτιαχνουμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
jonk (26-07-23)
Ρίχνοντας μια πρωινή ματιά στα σόσιαλ μίντια σήμερα είδα ένα άρθρο σχετικά με τον Μάρκος Αντρέ και το οτι είναι κοντά στην Βαγιαδολίδ.Εννοέιται πως στα σχόλια οι ίδιοι άνθρωποι που τον έλεγαν σαπάκι και οτι ψωνίζουμε απο το πανέρι όταν ακουγόταν για εμάς,τώρα ενοχλήθηκαν που έκλεισε αλλού και έβγαλαν ήδη άχρηστο τον Κορδόν.![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (27-07-23)
Μπορεί να είναι Ιεχωβάδες και να μαζεύουν random παιδάκια που τους δίνουν το επίθετό τους.
καλα γαμα το επιθετο, αλλο επαγγελμα δεν υπαρχει ?
Όχι - θέλουν οι γονείς να μπαίνουν κούτρα στα γήπεδα...
Πώς είχαμε εμείς τον Καρτερουλιώτη, πχ... Τον έχει δει κανένας να παίζει;
Nikolaos_Kokkinos (26-07-23)
Bookmarks