Έλα εντάξει πλάκα κάνω, δεν έχω δει ποτέ πασος.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλώς ήρθες παιχταρά. Αυτός θα με θυμηθείτε θα αφήσει εποχή. Όποιος τον έχει δει έστω λίγο, πανηγυρίζει απόψε. Μιλάμε για παίχτη επιπέδου Τουρε.
Έλα εντάξει πλάκα κάνω, δεν έχω δει ποτέ πασος.
Ψυχολογικό τεστ για γαύρους: Μένει ελεύθερος ο Καβάνι από την Βαλένθια. 36,5 χρονών. Για να σας δω τώρα...
jonk (21-07-23)
απο τον νεαρο σκωτσεζο δοκτωρ ζιβαγκο στον Καβανι. το εκανες μονος σου το τεστ. λες και δεν υπαρχουν ενδιαμεσοι.μονο τα ακρα.
Δεν μπορουσε να βρει εναν εμβιλα στα χαφ, εναν ποντενσε στα εξτρεμ, Εναν νεο ελ αραμπι, εναν εμπταλαουι για μπακ. λεω εγω τωρα...
hang your demons
Ηρόδοτος, Ιεράπετρα, Χανιά και Παναχαϊκή είναι από χέρι.
Άρης, Βόλος και Ιωνικός έχουν πολύ υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, από την Σούπερ Λίγκα.
Τέλος πάντων, εγώ υπομονή με μαλακίες δεν κάνω άλλο: Δεν ζω στην εκσυγχρονιστική Ελλάδα να περιμένω να μου φέρεις Βραζιλιάνο διεθνή από την Ίντερ, αλλά μην περιμένεις να σου δώσω και συγχαρητήρια όταν μαζεύεις ό,τι κατσικοκλώτση περιφέρει το πτώμα του στην Ιβηρική χερσόνησο την ώρα που μου τάζεις ποιοτική αναβάθμιση. Το να διώξω τον Καρβάλιο που βλέπω για να ρισκάρω με αυτό, είναι κάτι που θέλει πολλή προσπάθεια από μέρους μου για να μην διαφωνήσω και δεν έχω την παραμικρή διάθεση να την κάνω.
Και επιτέλους, πάρε κάτι που λείπει και σταμάτα να παίρνεις ό,τι βρεις σε θέσεις που έχεις, αν θέλεις να είμαι ψύχραιμος και να περιμένω.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (21-07-23)
Είπα δεν θα ξαναδώσω τίποτα, αλλά αυτό σας το δίνω για να χαρείτε. Κάντε λίγο κουράγιο γιατί ο Σκωτσέζος αν και θα υπογράψει, μάλλον δε θα παίξει στον Ολυμπιακό.
Άρα δεν κάνει για Ολυμπιακό...
mankap (21-07-23)
τον αλλο τον παιχταρα τον μουνιρ τον πηραμε ? για εχω ενα αγχος οσο να ναι
flessanto (21-07-23), Nikolaos_Kokkinos (21-07-23)
Μου αρέσει που φέραμε και ΤΔ και του δώσαμε και τα κλειδιά .. Η μία μαλ....κια μετά την άλλη. Τα μανατζαροπαιχνιδα καλά κρατούν και κρατούν τον Ολυμπιακό αιχμάλωτο.
Αυτός όπως είναι τώρα δεν κάνει ούτε για την Β΄ομάδα.
Πλέον με κάθε τους κίνηση δηλώνουν ότι ουσιαστική ενίσχυση με καλές μεταγραφές δεν πρόκειται να γίνει μέχρι να φτάσουμε στο τέλος Αυγούστου που θα πουν ότι δεν προλαβαίνουν τώρα.
Υπομονή πραγματικά, το μόνο που μπορώ να ελπίζω είναι, ο κοουτς να είναι μάγος και από τους καλούς μάλιστα!
Εγώ επιμένω πως αν φέρει ένα σοβαρό εξτρεμ πριν τις 25 του Ιούλη, μπορεί μετά ήρεμα να βρει τους παίκτες που θέλει. Επειδή όμως δεν υπάρχει περίπτωση, ας βρει έστω ένα στόπερ επιπέδου σε μέσο ή μελμπεργκ.
Είναι οι δύο προτεραιότητας αφού δεν έχουμε καν βασικούς παίκτες εκεί.
Από εκει και έπειτα, μέχρι το τέλος των μεταγραφων θέλει σύνολο 2 στόπερ, ένα αριστερό μπακ, 2 εξτρεμ, ένα 6αρι ακόμη (ο καμαρα εμένα μάλλον δεν μου κάνει για 6αρι ενώ ο άλλος είναι μεγάλος) και 2 σέντερ φορ.
Μιλάμε για 8 παίχτες, οι 5 τουλάχιστον για βασικοί. Δύσκολο έργο...
Αν δεν του δωσεις μπατζετ τι να σου φερει ο Κορδονης. Ολα δειχνουν ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ οτι ο Χοντρος εδωσε τα κλειδια στον Κορδονη για να του φτιαξει κατι σαν ομαδα με χαμηλο μπατζετ και να φυγει απο πανω του το βαρος αυτο.
οχι με στοχο ομως να αναβαθμισει ολοκληρωτικα τον ολυμπιακο, επαναλαμβανω με τα ως τωρα σημαδια.
Ετσι και αλλιως καποιο ψηγμα οραματος του χοντρου για τον ολυμπιακο εχει παψει να υφισταται καιρο τωρα. Διεκπεραιωνει δεν δημιουργει.
hang your demons
jonk (21-07-23), Nikolaos_Kokkinos (21-07-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δηλαδή, ψάχνει επειγόντως κεντρικό αμυντικό και σέντερ φορ και λιγότερο επειγόντως εξτρέμ και έχει φέρει αμυντικό μέσο, ακραίο μπακ, ακούγεται ότι πήρε κι άλλο ακραίο μπακ, που δεν το έχουμε δει ακόμα και παίρνει κι άλλον κεντρικό μέσο, τον οποίο ο Πάνος, που θέλει να περιμένει να τον δει, λένε κιόλας ότι δεν ήρθε απαραίτητα για να παίξει στον Ολυμπιακό... ΑΝ ξέρετε εσείς ότι υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μπάτζετ, το οποίο μάλιστα τραβάει και παίκτες σε θέσεις που δεν καίγεσαι και δεν φέρνει παίκτες που χρειάζεσαι, πείτε το μου, κυρίως επειδή εγώ δεν είδα όλα αυτά τα χρόνια να υπάρχει κάτι τόσο fix σε ποσό, για να πω αν έχει ή όχι και μιά χαρά, πέρυσι δώσαμε Τέλη Σεπτέμβρη και 6 σκαστά μόνο σε ομάδα και 3 μόνο σε συμβόλαιο και άλλα 2 σε άλλο συμβόλαιο, χώρια που πήραμε από 2 παίκτες σε κάθε θέση...
Προφανώς και δεν μπορώ να ρίξω την ευθύνη σε ένα τύπο που ήρθε προχθές στην ομάδα, πολύ περισσότερο αν δεν έχει και κανονικό μπατζετ.
Αν ήξερε όμως το μπατζετ εξαρχής, είμαι πολύ περίεργος σε τι συμφώνησε και πως ελπίζει να το πετύχει? Πιστεύει ότι θα φτιάξει τον Ανδρούτσο και τον Βρουσαι και θα τους κάνει να πετάνε , με Ραμόν και Ιμπόρα? Με τον Αραμπί να κρατάει μόνος του την επίθεση στα γεράματα?
Bookmarks