Έχω ξαναγράψει ότι καλύτερο θα ήταν να βάλουν τον Νταμπό και τον Φατιγκά στο ροτέισιον παρά να παίρνουν τέτοιους.
Να θυμίσω αντίστοιχα τί συνέβη με την αγορά του Σολδάνο, να τον έχουμε στο ρόστερ δίπλα - δίπλα με τον Κάιπερς; Αν δεν υπάρχει έτοιμος, να έρθει έτοιμος, αν σε αυτό το ρόστερ, όπως είναι, υπάρχει και μπακ απ, να μην έρχεται κανείς.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ευτυχώς για εμάς, μόνο η Record τον ξέρει, αλλά είμαστε τόσο τρόμπες ώστε αυτή να είναι η μόνη από τις... δύσκολες περιπτώσεις η οποία θα έχει αίσια κατάληξη για τον ατζέντη και τον απατεώνα που εκπροσωπεί.
Καλα πανε τα πραγματα διαβαζω ,
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κλασσικά, ο Πάνος θέλει να δει τον μισό πλανήτη, πώς θα μπορούσε να είναι σαν παίκτης στον Ολυμπιακό και δεν λέει να το πάρει πάνω του, να πει ότι κάτι δεν του κολλάει και το πού πάνε και τους βρίσκουν κάτι τέτοιους... για να μην πει κανένας στον Βαγγέλη ότι του θύμωσε;
Συγκλονιστικη επικειμενη μεταγραφη. Συγνωμη που δεν πανηγυρίζουμε για τον μαθητευόμενο Χαρυ ποτερ απο τα Λιντλ Σκωτιας.
η φαση ειναι La καταστασιον tres Απελπιστικ
Μου θυμιζουμε βαζελο περσι στο μπασκετ. εσοδα-εξοδα και οτι ο Κορδον τελικα πιο πολυ χρεη Λογιστη εκτελει.
hang your demons
οχι αλλα μου την ψιλοειπες που ρωτησα που τον ανακαλυψαμε αυτον. Ε ναι δεν προκαλει καποιο ψηγμα ενθουσιασμου αν τον παρουμε. ειδικα τωρα που ψαχνουμε υποτιθεται βασικους παικτες.
hang your demons
Με κατι τετοια αναρωτιεται κανεις γτ δεν κραταγαμε τον Μποουλερ.
Κ ηταν κ πλαγιος που δεν εχουμε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
υπεγραψε ο σκωτσεζος!
καλως ηρθες παικταρα!!![]()
hang your demons
Ωραία πράγματα...
flessanto (20-07-23)
καποιος να πει στον βαγγελα οτι με μεταγραφες για λαμια , δεν πας πουθενα
Oberon (20-07-23)
flessanto (20-07-23)
Ε ας τον δούμε και μετά κρίνουμε. Μακάρι να πάει καλά και να βγάλει και τον Μπουχαλάκη από το ροτέισον που είναι αποδεδειγμένα τραγί.
Oberon (20-07-23)
Εγώ πάντως σταματάω να γράφω οτιδήποτε γύρω από τις μεταγραφές και να τα ακούω από πάνω. Κάντε παρέα με τους αρδ που ξέρουν καλύτερα.
flessanto (20-07-23)
δηλαδη αυτος τωρα ο σκωτσεζος ηταν επιθυμια του Μαρτινεθ?τον ηξερε απο καπου? ηταν προταση του τμηματος σκαουτινγκ? Ποιος τον εφερε τελοσπαντων?
Γιατι μεχρι τωρα χτυπαμε παικτες γνωστους σε Κορδον και Μαρτινεθ.
hang your demons
Bookmarks