flessanto (20-07-23)
Αυτό λέω: Δεν θα προλάβουμε να τα πούμε τότε - θα τρέχουμε να σβήνουμε ποστ και να μοιράζουμε μπαν σε όσους την πέφτουν στον Πάνο...
(Ο Πάνος θα έπρεπε να φάει πιο νωρίς, αλλά θα τον έχουμε κρατήσει για δόλωμα)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (20-07-23)
Ε εντάξει άμα είναι τόσο σίγουρο γιατί ασχολούμαστε;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εμένα μου αρέσει η διαδικασία... Και για να διατηρώ σε φόρμα τους αντιρρησίες...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (20-07-23)
Θα χρειαστουμε 1-2 παιχτες για κλειστες αμυνες σιγουρα,ο βαζελος φετος παλι για πουλμαν τον κοβω
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Από αυτό που βλέπω, μέχρι τώρα, μπορεί και να θέλουμε και προπονητή, για να σταματήσω εκεί, μην πάω παραπάνω, ή παρακάτω, ανάλογα από πού το βλέπεις...
Όλη η επίθεση της ομάδας, ο Φορτούνης. Ένας άνθρωπος μόνος του...
Επίσης από τον τρόπο παιχνιδιού, όπως και οι μεταγραφές που γίνονται που δίνει μια εντύπωση ότι ο τύπος θα παίζει το αγαπημένο του σύστημα. Κοινώς Park the Bus και ότι κάτσει σε αντεπιθέσεις.
Μπορεί ο νέος ταξιθέτης αυτόν να εννοούσε ότι πρέπει να δουλέψει στο τελείωμα - δεν είδε και κανέναν άλλον να παίρνει τελική, στο κάτω - κάτω.Από νωρίς ξεχώρισες για το μάτι και την κρίση που έχεις, αλλά σου ξέφευγε ίσως λόγω εμπειρίας κάποια λεπτομέρεια: Τον Ραμόν τον βλέπει για εξτρέμ (μην ασχολείστε - πάλι χαιρετάει) και τον Ανδρούτσο μάλλον για μόνιμο (δεξί) μπακ - απ του Ροντινέι, οπότε μάντεψε ποιό υπέρβαρο μπακ, απομίμιση του Τοροσίδη θα παίξει τον δεύτερο αριστερό του ρόστερ...
Και το είπες και το ξαναείδαμε μετά τα play-off - απλά, τσάμπα περιμένεις μεταγραφή στα αριστερά αν πάει ο πορτιέρης στη Γαλλία.
Το πραγματικά επιλήψιμο σε όλο αυτό είναι ότι πάντα ο επόμενος έχει κάποιες ανατριχιαστικά ίδιες ιδέες με τον προηγούμενο και τις βλέπουμε και τώρα... όποιος θέλει να τις δει...
Οταν βρεθηκε η υπομονη χαθηκε το Φιλοτιμο
Παλια κινεζικη παροιμια.![]()
hang your demons
flessanto (20-07-23)
Αδαμαντόπουλος στο fb:
Αν και κανονικά δεν έπρεπε να δίνω τίποτα γιατί τα ακούω εγώ.
Πόσα πέτυχε ο Αλέκος τελευταία;;;
(Και είμαι από αυτούς που τον συμπαθούν)
Κι ο Τσουκαλάς είπε πως θα πάρουμε παίκτες. Μη κλαίτε.
flessanto (20-07-23)
Καλα αφου τα λεει ο Αδαμαντοπουλος. εγω αλλο θελω να ρωτησω. τελικα να ακουμε τους δημοσιογραφους του ολυμπιακου τι λενε για τις μεταγραφες ή όχι?
Γιατι οταν λεγαμε τι παικτες ειναι αυτοι που κοιτανε καποιοι μας λεγανε οτι τα πραγματικα ονοματα δεν ακουγονται.Τωρα αρχισαν να αποκαλυπτουν οντως τα πραγματικα ονοματα?
hang your demons
flessanto (20-07-23)
Αν σε απασχολήσω όλο το καλοκαίρι με υπαρκτές διαπραγματεύσεις με τον Χαλαντ, τον Ουπαμεκανό, τον Καμαβιγκά και τον Φερναντέζ και σου φέρω Ουι Τζο, Σιόβα, Σιωπή και Κριζμαν από τον Άρη, θα σε νοιάζει αν όντως τους παζάρευα τόσο καιρό;;;
hang your demons
Εγώ πάλι περιμένω να δω την ομάδα σε επίσημο και δη μετά το τέλος των μεταγραφών. Κραξω δεν κραξω, ανησυχήσω δεν ανησυχήσω το ίδιο κάνει.
Πέρα από την ευχαρίστηση του #σασταλεγα και τη συνεχή γκρίνια δε βλέπω κάτι άλλο
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (20-07-23)
Bookmarks