εδω ειμαστε θα τα λεμε κ μετα τον αυγουστο , μετα και τις διαφαινόμενες επιτυχιες
Συνήθως με Μαρινάκη τα ποσά που διατίθενται για αγορές παικτών, κυμαίνονται στα 2,5 εκατομμύρια, αν δεν ακολουθήσει την πεπατημένη των δανεικών κι ελεύθερων.
Αυτόν τον Αραό πως και δεν τον έγραψαν φέτο;;;
Κάπου, στην Φενέρ είναι - δεν νομίζω να έχει νόημα...
Την μία έπαιξες, επειδή την στασιμότητα της επόμενης την φορτώσαμε στον κορονοϊό...
Άλλο που πήραμε και μία μπόνους μετά, που ψαχνόντουσαν οι υπόλοιποι και πήγαμε πέρυσι να βγάλουμε από την ίδια μύγα κι άλλο ξύγκι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (17-07-23)
σημερα , τι πηραμε?
Τα ρεπορτάζ λένε πως σήμερα μάλλον θα κλείσει στόπερ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (17-07-23)
Η φράση "θα κλείσει στόπερ" συνήθως είναι τρομακτική για τον Ολυμπιακό.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Domingos Duarte το όνομα που έσκασε σήμερα, νομίζω το καλύτερο απο όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα.
flessanto (17-07-23)
Για εμένα το πρόβλημα είναι ότι μετά πρέπει να πάρουμε δύο 37χρονους για να μην πέσει απότομα ο μέσος όρος ηλικίας και χαθεί η ομοιογένεια...
το ταβανι μας πρεπει να ειναι τα 4 μυρια φετος για καθε μεταγραφη.α ρε φτωχεια Χοντρε. πανε οι κοσμικες ταβερνες. κρεπες απο e-food και παλι καλα να λες.
hang your demons
Αν σκεφτείς ότι πέρυσι πλήρωσε για να πάρει Καμαρά με "Κ" και στα Αγγλικά, Ζικερνάγκελ για να τον διώξουν Σεπτέμβρη και ενώ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και Μπίελ για να τον στέλνουν εξορία στη γραμμή, σου λέει "δε γαμιέστε; - πάρ'τε ταβάνι στα ποσά, να σκεφτείτε καλά ποιόν θα φέρετε, ποιός θα δεχτεί να έρθει και να τον σεβαστείτε κιόλας"...
υπομονη παιδια , ξερετε τι δανεικους θα μαζεψει ο κορδονιας με τα πρωτοβροχια?
Οι δανεικοί, λήγουν τον Αύγουστο. Οι ελεύθεροι είναι μέχρι τα Χριστούγεννα, ξέρω 'γω...
το καλο μεταγραφικο νεο της ημερας ο γουιλιαν μενει στη φουλαμ
Bookmarks