flessanto (15-07-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-07-23)
flessanto (15-07-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-07-23)
ειναι φυσιολογικο να κανεις προετοιμασια με ,ελλειψεις ,αναπληρωματικους και παιχτες που θα φυγουν και του αγιου πουτσου που θα παρεις -αν παρεις παιχτες- και τι παιχτες θα ενσωματωθουν αμεσα χωρις προετοιμασια και ολο αυτο θα λειτουργησει , αν το πιστευεις πανο να σου πουλησω μια γεφυρα που εχω στο Μανχάταν σε τιμη ευκαιρίας
Θα έλεγα τίποτα δεν είναι φυσικό όταν πρόθεσή σου είναι να χτίσεις από την αρχή μια ομάδα που κατά τα λεγόμενα όλων χρειάζεται αυτό ακριβώς, να χτιστεί από την αρχή.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ακριβώς αυτό δεν είπα, πώς δεν είναι νορμάλ; Αλλά δεν το περιμένω να είναι και νορμάλ, αφού κι εσύ λες πως η ομάδα είχε φτάσει στο μηδέν, στον πάτο, ξαφνικά περιμένεις από εκεί να δεις τί; Άψογο προγραμματισμό και όλα να πηγαίνουν τρένο; Δεν το βλέπω ρεαλιστικό.
ασχετα απο κορδον , νομιζω οτι μαρτινεθ ειναι κανονικος προπονητης μαλλον καλουτσικος θα ελεγα , αυτο ειναι το μονο αισιοδοξο φετος
Ο τελευταιος που ειπε(τρις) οτι θα ειμαστε ετοιμοι οταν πρεπει ηταν ο Μαρτινς και ακολουθησε η 4αρα απο μακαμπι.Τα λογια δεν λενε και κατι.
Ωστοσο μπορουμε να εχουμε τις ανησυχιες μας και παραλληλα να εμπιστευομαστε Κορδον και Μαρτινεθ.
αλλωστε η ψυχη του Γαβρου δεν ηρεμει ποτε.
hang your demons
flessanto (16-07-23)
Oberon (16-07-23)
Εγώ νομίζω φέραν ότι παίκτες ξέρουνε από πριν και μπορούνε να κουμπώσουν εύκολα σε ότι θέλει να παίξει ο προπονητής. Χωρίς να σημαίνει πως στην πορεία θα είναι βασικοί.
Οι Φουστέρ του Μαρτίνεθ, κάπως έτσι το βλέπω.
Sent from my PGEM10 using Tapatalk
estai (15-07-23)
flessanto (16-07-23)
Ας σταματήσει λίγο αυτό με τους αγαπητικους και μάρτυρες και οτιδήποτε άλλο, όλοι την ομάδα αγαπάμε ο καθένας με τον τρόπο του.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
voskos_7 (15-07-23)
Ειδικά όταν είτε για την μία πλευρά, είτε για την άλλη, το κάνουμε και τζάμπα και τρέχουμε η συντακτική ομάδα μετά να εξηγούμε γιατί δεν πρέπει να κάνουμε αστεία με νέους χρήστες και ποιά είναι η διαφορά όταν αυτό συμβαίνει μεταξύ παλαιότερων...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (15-07-23)
Εγώ νομίζω ότι ο Κορδόν μπορεί να κάνει αυτό ακριβώς που ίσως του είπε ο Βαγγέλης, να φτιάξει ομάδα για το 2025. Ή μπορεί να είναι άσχετος από την πίεση πρωταθλητισμού και ήττας και να κάνει του κεφαλιού του και μετά να το χτυπάει στον τοίχο. Ή μπορεί να κάνει ασύλληπτες για τον κοινό νου στρατηγικές κινήσεις και να φέρει παιχταράδες που δεν τους ξέρει κανείς και να φτιάξουμε ομαδάρα Γιουρόπα λιγκ!! Ή απλά να περνάει την ώρα του και να κολλάει ένσημα. Κανείς δεν το ξέρει από τώρα.
Το θέμα όμως είναι ότι σε κάθε συνέντευξη όλοι λένε για οικογένεια και οικογενειακό κλίμα, σε σχεδόν κάθε φωτογραφία βγαίνουν σαν να είναι σε 5ήμερη στη Ρόδο!! Τι φάση ? Πόσο μπορδ....λο ήμασταν μέχρι τώρα?
Γιαυτο θα έδινα προσωπικά και όλη τη χρόνια μήπως γίνει κάτι καλό τελικά.
Απλά Βαγγέλη μια παρατήρηση: βάλε ένα ωραίο τύπο έτσι δικό μας να εξηγεί λίγο την κατάσταση και τον ψυχισμό του Θρύλου στους ανθρώπους. Εκεί που τα έκανες όλα πουτ..να και χωνόσουν παντού τώρα τους πέταξες τους ανθρώπους στα βαθιά και του άφησες μόνους τους.
drizzt (15-07-23)
Προς το παρόν πάντως και του χρόνου, θα ψάχνει παίκτες στις θέσεις που πήρε...
Μακάρι μετά να έχουμε άλλη εξέλιξη.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks