panahs7 (09-07-23)
panahs7 (09-07-23)
Είμαι ήδη αεροδρόμιο και περιμένω. Κρατάω ένα γαρύφαλλο και φοράω μαύρο παντελόνι και μπλε πουκάμισο και σανδάλια.
Αν δεις κανέναν με καμήλα, ο Νίκος είναι... Μία χαρά είσαι - πήγαινε μίλα του...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (09-07-23), Nikolaos_Kokkinos (10-07-23)
πενία = η στέρηση τών αναγκαίων, η ανεπάρκεια τών απαραίτητων πόρων ζωής, ανέχεια, ένδεια, φτώχεια
Πέρσι τέτοια εποχή, ο Ολυμπιακός ειχε πάει Αυστρία έχοντας θεωρητικά κλείσει το κενό του δεξί μπακ με έναν ποδοσφαιριστή ευρωπαικής κλάσης τουλάχιστον και το μπακ απ του, έχοντας τους 2 "καλυτερους" Ελληνες αμυντικούς, έναν άγνωστο Κορεάτη από τον οποίο δε περιμέναμε πολλά και ουσιαστικά περιμένα 2 εξτρέμ και έναν δυνατό μέσο για να κλείσουμε τις μεταγραφές.
Ο Μάρτινς ειχε ολο το χρονο να προετοιμάσει την ομάδα. Τα φιλικά έδειχναν ανετοιμότητα ομως το 1-1 με τη Μακάμπι έδειχνε οτι ναι μεν δεν έχουμε καμια τρομερή απόδοση, αλλά δεδομένων των συνθηκών, τους ειχαμε εδω μεσα....φάγαμε 4 γκολ, άλλαξαν τα πάντα και ζησαμε το πιο τρελό καλοκαίρι.
Ηρθαν πανάκριβοι παιχταράδες, εκ των οποίων λίγοι παρέμειναν και ακόμα λιγότεροι έχουν θέση στη φετινή ομάδα.
Φέτος, πάμε πολύ πιο συντηρητικά δεδομένου πως δεν υπάρχουν τα χρηματα του champions league.
Οκ πήρε 2 έμπειρους ως αναπληρωματικούς, πάει να πάρει και έναν "target man" με σκοπό την έξτρα πίεση.
Το ενδιαφέρον θα ειναι ο κεντρικός αμυντικός, τα εξτρέμ και αν θα προχωρήσει και άλλη μεταγραφή μέσου ή υπολογίζει τον Μπουχαλάκη και τον Καμαρά.
chainsaw (10-07-23)
Ποιος Μπουχαλακης είναι δυνατόν να παει η ομάδα με Μπουχαλακη στο ροστερ, για ονομα του Θεού δλδ
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
captain-cook (10-07-23), flessanto (14-07-23), giovanni#10 (10-07-23), panahs7 (10-07-23)
Και όλοι πριν από τον Μάρτινς, αν θυμάμαι καλά.
Εγώ δεν ήξερα καν ότι τον έχουμε ακόμα.. πόσα χρόνια συμβόλαιο του έχουν κάνει σαν το Γιώργο Παπαδάκη στον Αντέννα κατάντησε.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-07-23), Nikolaos_Kokkinos (10-07-23), panahs7 (10-07-23)
Με Μίτσελ πρωτοήρθε πάντως, πριν από 10 χρόνια.
Επιτελους φευγει ο Βαλμπουενα. Εβγαλε ανακοινωση η ΠΑΕ.
Αυτος ο Μαρκο Αντρε ειναι ο Γκερερο του 2023; Ετσι πρεσαρε κι αυτος
flessanto (14-07-23)
Ναι - ξέρει λίγο περισσότερη μπάλα όμως...
chainsaw (10-07-23), Nikolaos_Kokkinos (10-07-23)
Όταν φτάσει 38 χρονών, το συζητάμε για πόστο...
Nikolaos_Kokkinos (10-07-23)
flessanto (14-07-23), iakov7 (10-07-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-07-23), mick7 (10-07-23), Nikolaos_Kokkinos (10-07-23), Paneas (10-07-23)
Ειδικά όταν ξεδίπλωνε το full πρόγραμμα των 35 λεπτών.
γιατι δεν λενε , δεν εχουμε σαλιο στην παε , να τελειωνουν και οι προσδοκιες και η γκρινια , δεν ειναι δυνατον να κυνηγας ενα παιχτακι της σειρας για φορ και να διαδιδεις οτι παει να στον φαει το μεγαθηριο αλαβες . μιλαμε οτι οι παικτες που πηραμε το πανθεσσαλικο θα το βλεπαν σαν τουριστες .
Nikolaos_Kokkinos (10-07-23)
Πιθανο να ισχυει οτι δεν εχουμε καλο μπατζετ και προσπαθει ο Κορδον με το μπατζετ που του εδωσε ο χοντρος να βρει οτι καλυτερο και προσιτο.οι μεταγραφες του 35χρονου του 33 χρονου και του βραζιλιανου αυτο φανερωνουν.no money. Αλλα μπορει να κανουμε και ολοι λαθος και απλως στη συνεχεια να αλλαξουν τα πραγματα. Η μονη λογικη να παει σε 2 εμπειρους και μεγαλους σε ηλικια παικτες ειναι οτι θελει να βοηθησουν αμεσα τον ολυμπιακο στα προκριματικα και μετα να τους εχει ως back up.
Κατα τ'αλλα δεν υπαρχουν 2 ακρα σε αυτα.δηλαδη η δεν βαζει λεφτα η βαζει και παιρνει μαρσελο και χαμες (ως κακο παραδειγμα).
υπαρχει και το βαζω λεφτα αλλα κανω εξυπνες μεταγραφες.
hang your demons
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks