Oberon (07-07-23)
Oberon (07-07-23)
Ο Ολυμπιακός θέλει παίχτες από Λατινική Αμερική. Από ευρωπαϊκές χώρες διαλέγεις τελευταίος, τον κατιμά θα πάρεις
Ο Τικινιο που βοσκει???
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ειναι αλλιως να στα λενε στα Ισπανικα ρε!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
σα να ζω ενα deja vu του 87
Ωπα...το 87 ημανε 7 χρονω, μονο το Γκαλη θυμαμαι, τους Europe και τον Χουαν Χιλμπερτο Φουνες αμυδρa, τι allo συnεβει τοτε?
flessanto (08-07-23)
τονυ βιλενα στη ζελα , μαλιστα
Χοντρέ, πονάνε τα μυαλά μας.
chainsaw (07-07-23)
Γενικά, οι καιροί άλλαξαν και καλά θα κάνουμε να το καταλάβουν στην ΠΑΕ.
Οι εποχές που παίρναμε με μέτριες ομάδες τα πρωταθλήματα με 30 βαθμούς διαφορά επειδή οι άλλοι είχαν διαλυθεί έχουνε περάσει.
Σε άλλα νέα, εγώ βλέπω ότι οι άλλοι με ήδη έτοιμες ομάδες ολοκληρώνουν σιγά σιγά τις μεταγραφές τους και εμείς 10 Ιουλίου σε λίγο πετάμε χαρταετό.
Σε λίγο απλά θα αρχίσω να εύχομαι ο Μαρτίνεθ να βγει προπονητής - θαύμα και να φτιάξει ομάδα με το υλικό που υπάρχει ήδη. Γιατί από προσθήκες δεν μας βλέπω καλά.
Nikolaos_Kokkinos (07-07-23)
κυνηγαμε το μαρκαντρεα κ τον ποκοπικου
Nikolaos_Kokkinos (07-07-23), Pireotis7 (07-07-23)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Γαμιομαστε λιγο;
chainsaw (07-07-23), Nikolaos_Kokkinos (07-07-23)
flessanto (08-07-23), giovanni#10 (07-07-23)
estai (07-07-23), giovanni#10 (07-07-23)
Ψάχνουμε εμείς 8άρι;
Όλος ο ντουνιας έχει βουηξει ότι υπάρχουν καλές περιπτώσεις παικτών στην Εσπανιολ. Οι αντιπαλοι κάνουν τα προφανή και οι δικοι μας κοιμούνται ρε φιλε. Απίστευτο.
Bookmarks