και μενα κατι τετοιο μου θυμισε στο βιντεο.Πιο ψηλο και γεροδεμενο Οκκα, λιγο ντριπλα λιγο γκολ λιγο ταχυτητα. λιγο απ'ολα δηλαδη. δεν ξερουμε βεβαια πως θα σου βγει.
εδω περσι πηραμε τον Κορεατη που με την μπορντο ειχε βαλει ενα σωρο γκολ και εδω τα εχασε ολα.πληρης αποτυχια.
Για βασικο φορ θα προτιμουσα κατι σε πιο μηχανη του γκολ μιας κ ερχεται για αντικαταστατης του Ελ αραμπι. αλλα θα δουμε.
hang your demons
Θα μπορούσες να τον πεις και "ευκίνητο Τάτση", "Μπόρχα με κοντρόλ", "φιλότιμο Ουι Τζο"...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (08-07-23)
Αν θέλω να κάνω τον σκύλο, τον κανονικό, ο Οκκάς αγωνιζόμενος με τους συγκεκριμένους αντιπάλους, παίζει να μην ακούμπαγε μπάλα.
Για να μην είμαστε ισοπεδωτικοί, ο συγκεκριμένος είναι πολύ καλύτερος από τον συμπλέκτη του Μπακασέτα στην Τραπεζούντα και αν σας προβληματίζει ότι δεν σκοράρει, από τα βίντεο που είδατε, δεν είδατε τα βίντεο του Μπακαμπού από τα χρόνια μετά τη Βιγιαρεάλ...
flessanto (08-07-23), Nikolaos_Kokkinos (07-07-23)
Ο Βερβελές αρχίζει σε 5' και έχει στο thumbnail αυτόνανε τον Αντρέ.
Διάβασε ξανά τί γράφω... Δεν μπορώ να ξεφωνίζω τα πάντα, γιατί εκεί που θα έχω δίκιο, μετά δεν θα έχει νόημα να καταλάβει κανείς γιατί σε αυτήν την περίπτωση δεν υπερβάλλω. Εκτός αν πιστεύεις ότι πρέπει να παρουσιάζουμε κάθε κίνηση ως καταστροφή, ή ότι ο καθένας έχει όρεξη να μας διαβάζει και να βγάζει καρκίνο στο στομάχι μέχρι να έχει φτάσει στο τρίτο ποστ...
Μάρκος Αντρέ ο εκλεκτός για την επίθεση λοιπόν. Μπορεί και θέμα ωρών.
Πολύ κακά τελειώματα στο βίντεο που είδα. Σαν να ήθελε αυτός που το έφτιαξε να τον δυσφημίσει. Βραζιλιάνος είναι όντως ή από αυτούς τους Βραζιλιάνους που δουλεύουν στο δεη;
flessanto (08-07-23)
Σημερα δν εχω γκρινιαξει ακομα, αλλα βλεπω σεζον 21-22 σε 36 εμφανισεις 4 γκολ, στη La Liga μολις 1. Σεζον 22-23 συνολο εμφανισεων 19, γκολ, παλι 1...
Τετοιο σκιστη παμε να παρουμε ε?
Γιατι δε φερνουν το γκερερο πισω ξερω γω?
Αυτος δεν ειναι γεροδεμενος Οκκας που λετε, αυτος ειναι glorified Γιωργος Αμανατιδης στη καλη του χρονια
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (07-07-23)
Πρόκειται για έναν μετριότατο παιχτη, β Ισπανίας, που η αληθεια ειναι οτι τον πηρε η Βαλένθια ως μπακ απ και ειχε μικρο χρονο συμμετοχής.
Ασφαλώς και δε ξέρω τι του βρισκει ο Κορδόν. Ισως ειναι ελάχιστα καλυτερος του Γκερέιρο
Άχρηστος κι αυτός λοιπόν. Ο επόμενος...
Καμία σχέση Παναή....Μέρα με τη νυχτα.
Ο Μπακαμπου ειχε πολύ καλά νουμερα και στην Ισπανία και στην Κινα. Στη Γαλλία δε πηγε πολύ καλά, για αυτο καταφέραμε και τον τσιμπίσαμε.
Και πάλι, για τα γκολ που έχει βάλει, δε θα τον έλεγες και από τους καλυτερους που έχουμε φέρει. Ετουτος εδω ειναι για καμια Λαμία το πολύ.
Μακάρι να πετυχει σε εμάς και να βγάλει μάτια. Κάτι έχει δει προφανως ο Κορδον για τον φέρνει.
Β Ισπανίας έπαιξε όταν ήταν 22 χρονών. Εσύ στο μεταξύ δεν μπορείς να διεκδικήσεις ελεύθερο παίκτη από την Βαλένθια και ό,τι είναι κάτω από Μπενζεμά, δεν σου κάνει - ή θα γράφει ο άλλος στην Ισπανία, ή σε όποιο κανονικό πρωτάθλημα 20 τεμάχια, θα είναι 26 χρονών και θα έρθει σε εσένα, γιατί σου ζήλεψε την λεβεντιά σου και ήθελε πάντα να παίξει σε μία χώρα που κάνει τελικό κυπέλλου κεκλεισμένων...
Σε ποιά επανεκλογή του Ανδρέα είμαστε αυτήν την εβδομάδα;
πιστευω οτι ακομα και ο παλετας καλυτερο φορ θα παρει
Bookmarks