voskos_7 (03-07-23)
voskos_7 (03-07-23)
Και με τον Μπάρτρα, ελαστικό σε βρίσκω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Γιατί τόσο ρατσισμός με τον Νάστασιτς; Καλή καριέρα έχει κάνει.
Ο Νάστασιτς είναι εδώ και χρόνια σακατεμένος. Ποτέ δεν ηταν τρομερός αμυντικός βέβαια, αλλά είχε καλη τεχνική για τη θέση. Το τελευταίο ισχύει και για τον Μπάρτρα που τουλάχιστον έρχεται απο αρκετά γεμάτη σεζόν.
Το μόνο σημαντικό που έχει συμβεί μεταγραφικά μέχρι τώρα είναι η αγορά του Πινέδα.
Το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι εμείς δεν πήραμε κανέναν από αυτούς που γράφουν τα ρεπορτάζ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ανάμεσα σε αυτούς που ακούμε μέχρι τώρα, μάλλον τον Καμπρέρα. Ο Ντζικού που έφυγε απο τη Στρασμπούρ είναι καλη περίπτωση αλλά άκουσα οτι σε προσέγγιση που του έγινε δε συζητάει καν να ερθει Ελλάδα, οπότε αναγκαστικά πάμε σε παίκτες που ψάχνουν ενα τελευταίο καλό συμβόλαιο. Αν αδειάσει το ρόστερ και κάνουμε και 2-3 καλουτσικες πωλήσεις ίσως κοιτάξουμε προς Χατζηδιάκο ή κάτι αντίστοιχο.
Du3lisT (03-07-23)
Μη λησμονατε το σημαντικοτερο ολων: πωληση Ονιεκουρου
Μην το περνατε στα ψιλα μιλαμε για επιτυχια επιπεδου Φεισα
Προσωπικα δεν εδινα ουτε τις αμαρτιες μου για να αγορασω αυτο το κριαρι
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-07-23)
Το ό,τι αναγάγουμε ως μέγιστο μεταγραφικό επίτευγμα, την πώληση κρι.... εεε, παιχτών που φορτωθήκαμε σε προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, για να συνεχίσουμε να φορτωνόμαστε άλλα στην τρέχουσα, πραγματικά με ξεπερνάει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
jonk (03-07-23), Nikolaos_Kokkinos (03-07-23)
Μιλαμε για πωλησεις δε σαρεσει, μιλαμε για βιντεοταινιες, παλι δε σαρεσει, ε για τι να λεμε, αφου παικτες δε παιρνουμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Η φανέλα με το νούμερο 9 για να είμαστε και στο θέμα.
Nikolaos_Kokkinos (03-07-23)
Εμεις πρεπει ως ομαδα να γυρισουμε το "Η μεγαλη αποδραση των 38"
Edit: βασικα, σειρα στο νετφλιξ πρεπει, σε καθε επεισοδιο θα φευγουν ορισμενοι, και στο τελευταιο, ο Μαυρικιου αγκαζε με το Σαρτζετακη
estai (03-07-23)
διαβασα αυτο μολις
Αρνητική απάντηση της Τράμπζονσπορ σε Ολυμπιακό για Μπάρτρα και Μάξι Γκόμεζ
και απο την μια λεω τι γινεται ρε. ο αλλος ολο χυλοπιτες τρωει. πηραμε την Ματινα Μανταρινακη για Τεχνικο.
αλλα απο την αλλη ειπα ευτυχως.σιγα τους παικτες.
αλλα γενικα μια οσμη μιζεριας μου ηρθε η αληθεια ειναι.
hang your demons
Εμενα αυτη η οσμη μου ηρθε οταν ο βαγγελας ειπε ουσιαστικα οτι "δε βγαινω μανα μου"
ασε μας ρε ανθρωπε να σατιρισουμε και να χαριτολογησουμε. αφου το σηκωνει η κατασταση. δεν βλεπεις οτι δεν μπορουμε να κλεισουμε ουτε ενα παικτη ακομα.
μια χαρα αφορμες μας δινουν
hang your demons
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα και συγκεκριμένα από το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] οι «ερυθρόλευκοι» έλαβαν αρνητική απάντηση από την Τράμπζονσπορ σε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ την οποία κατέθεσαν ώστε να αποκτήσουν τους δυο ποδοσφαιριστές.
παντα κιμπαρης ο βαγγελας
Πότε είπε δεν βγαίνει; Αν δεν έβγαινε δεν θα έκανε συνέχεια ΑΜΚ. Ότι θέλετε ακούτε. Να έρθουν να βάλουν κι άλλοι πλάτη που έχουν λεφτά είπε και να μη τα περιμένουμε όλα από 2-3 άτομα. Το οποίο γενικότερα δεν βλέπω να σας απασχολεί το ίδιο ότι δεν συμβαίνει, λες και είπε κάτι παράλογο.
100% πραγματική είδηση, τι να λέμε τώρα.
Bookmarks