flessanto (02-07-23), Nikolaos_Kokkinos (01-07-23), Pireotis7 (01-07-23)
Ωραία, τώρα που είδαμε ότι ο mvp του πρωταθλήματος ήταν κυριολεκτικά στα αζήτητα, για τις ομάδες των κανονικών ποδοσφαιρικών χωρών, μπορούμε να επικεντρωθούμε στα δικά μας.
Στον πούτσο μας ρε Μάνο τί έχει - έπρεπε να μην έχει επιστρέψει και να μείνει στις 4 του μηνός εδώ να βρει ομάδα να φύγει.
Αυτό που έχουμε σπάσει ρεκόρ στο να βρίσκουμε αριστερό μπακ, πού το πας; Εντάξει, να πω ότι δεν παίρνουμε χαμπάρι τη δουλειά που δεν γίνεται. Οι πούστηδες οι δημοσιογράφοι, δεν ξέρουν πόσα αριστερά μπακ έχουμε και σημαδεύουν εκεί;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Paneas (01-07-23)
Ο Σκάρπα θα 'ναι σούπερ. Μάξι Γκόμεζ και Ντε Φρούτος ---> λευκή πετσέτα
Αυτό!!!
Οι άλλοι με έτοιμες ομάδες πρακτικά και ήδη έχουν κάνει τις προσθήκες τους.
Εμείς Ιούλιο πια και δεν έχουμε κάνει ούτε μια και όχι μόνο αυτό, ούτε έχουμε εικόνα καν για το αν είναι κοντά κάποιος!!
Sorry αλλά έχω ένα πολύ αρνητικό προσαίσθημα για την ερχόμενη σεζον...Μακάρι να βγω ψεύτης...
Ο ντε Φρούτος δε νομίζω να είναι κακός αλλά δε βλέπω να ανεβαινουμε στα λεφτά που ζητάει η Λεβάντε, και μάλλον καλώς.
Αυτός που ακούγεται πολύ και δε μου γεμίζει καθόλου το μάτι είναι ο Ακουόκου της Μπέτις, ακόμα και αν δεν προορίζεται για βασικός δεν ξέρω γιατί κοιτάμε μια τέτοια περίπτωση.
Oberon (01-07-23)
Φαγωθήκατε. Δε λέγατε όλοι όταν δεν ερχόταν ο Κορδόν σιγά μην πάρουμε τόσο δυνατό διευθυντή; Πιο πριν όλοι δε λέγαμε ότι πρέπει να πάρει κάποιον που να ξέρει να έχει τα προσόντα και να κάνει κουμάντο;
Δηλαδή ρε παίδες τί πίστωση χρόνου θα του δώσετε; Ένα μήνα;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το οτι δεν υπάρχουν διαρροές για μεταγραφές μπορεί να είναι και καλό, άλλωστε χρειάστηκε τετοια υπομονή η περασμένη σεζόν που δεν πειράζει να αργήσουν οι προσθήκες. Δε θα με ενοχλούσε επίσης αν δεν έρχονταν πολλοί παίκτες και έμεναν και αρκετοί απο το υπάρχον ρόστερ, αρκεί όσοι έρθουν να είναι οι βάσεις για κάτι καλό. Σέντερ μπακ και φορ πάντως πρέπει να βρούμε σίγουρα αφού δε έχουμε αρκετό κόσμο στις θέσεις αυτές.
εχουμε αργησει πολυ επικινδυνα. δεν εχουμε κλεισει ουτε εναν παικτη.και ο χρονος περναει και η ομαδα η νεα ποτε θα δέσει?
κορδον και μαρτινεθ μοιαζουν σαν ειναι σιγουροι και ας εχουν αργησει τοσο. δεν ξερω απο που τετοια σιγουρια και τετοια ανεμελιά
hang your demons
Και οι 4 μεγάλοι ψάχνουν βασικό στόπερ. Πείτε μου τη μεταγραφή των άλλων σ' αυτή τη θέση. Και βάζελος με Μπαοκ ξεκινάνε 2 βδομάδες νωρίτερα.
Ποιο μήνα ρε; Μετά από 2 μέρες που ήρθε είχαμε αρχίσει να λέμε ότι αργούμε.
Και που το ξέρετε τι έχουν κλείσει;
αντικειμενικα εχουμε αργησει.
δεν ξερω αν εχουν κλεισει παικτη. αν εχουν κλεισει γιατι δεν τον ανακοινωνουν? για να μας κανουν εκπληξη?
hang your demons
Oberon (01-07-23)
Για πολλούς και διάφορους λόγους. Ας ξεκινήσουμε απ' το ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να ανακοινώσουν τίποτα, το είπε και ο ίδιος ο Κορδόν άλλωστε. Ο προπονητής ανακοινώθηκε κυριολεκτικά 2 μέρες πριν παρουσιαστεί. Μπορεί να θεωρούν ότι όταν μαθαίνεται στα media δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις, πολλά μπορεί. Αν ξέραμε θα ήμασταν εμείς στη θέση τους, όχι εδώ να γράφουμε μαλακίες.
Λογικα για να μην υπήρχαν μουρμουρες θα επρεπε ο κορδον να στελνει προσωπικά μηνυματα σε ολους για τις κινησεις που ειναι να κανει κ τις επαφες που κανει καθημερινα
Επισης μαλλον ειναι ευκολο για μερικους εδω μεσα να στηθει μια ομαδα σχεδον απο την αρχη μιας και στο φουτμπολ μανατζερ δειχνει πολυ ευκολο
παπαρια εχουν κλεισει , μεχρι να αντιληφθει ο κορδον οτι εχει ερθει στο μπιθουλα, δεν προκειται να σταυρωσει τιποτα
voskos_7 (01-07-23)
Έτσι είναι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Φέρτε Χουαν Ματα να δω το πουλέν μου στα ερυθρόλευκα και στην πραγματική ζωή![]()
αν βαλω γενικο διευθυντη στο τσιρκο μεντρανο πχ τον μπαρακ ομπαμα η τον γκαντι (οταν ζουσε ) η τον κενεντυ (το ιδιο) η οποιον θεωρειτε σοβαρο εσεις , θα επαυε να ειναι τσιρκο?
ολοι ξερουμε οτι μια ομαδα μονταρετε στην προετοιμασια που παει στο εξωτερικο , οτι μπει μετα απο παιχτες ειναι τσοντες και εμεις παμε με φορ τον ελ αραμπι που ειναι στην εξοδο , τον κουτσο χασαν , κ τον αλγκασιμ που ειναι στην αφρικη και τον 16αχρονο κωστουλα τι ομαδα θα στησετε βρε κλοουν του ποδοσφαιρου χωρις φορ?
Nikolaos_Kokkinos (02-07-23), Oberon (02-07-23), Paneas (02-07-23), redbaron (02-07-23)
η πρωτη μεταγραφη του κορδονη βλεπω να ειναι ο Μαξι Γκομεζ. Απο τα πιο αργα φορ που θα εχουμε φερει. Ταιριαζει και με τον ρυθμο που κινουνται τα πραγματα.
hang your demons
Oberon (02-07-23)
Τα ρεπορτάζ πάντως σήμερα δεν αναφέρουν τιποτε για τον Γκόμεζ. Οι φήμες για φορ είναι πιο ενδιαφέρουσες πλέον
Bookmarks